Şimdi Ara

Disney Plus Türkiye fiyatlarına yüzde 20 zam geldi: İşte yeni fiyatlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• nForcer N kullanıcısına yanıt
    Geldikleri gibi giderler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DİZİPAL bunu beyendi

• Dış güçler yine insaflıymış %20 ile sınırlı kalmışlar. İç güçlerin yeniden değerleme oranı %45

• Kullanan kaldı mı hala bunu, içerikleri de kötü bana göre

• orsana destek

• atatürk dizisini yayınlamayan platformla zaten işim olmaz.

• Netflix 229tl ile pahalı ama değiyor lakin netflix dışında parasına değen bir uygulama yok en azından türkiye kütüphanelerini kıyaslarsak. Kütüphaneler çok dar ve içerik az türkiyede. Lakin ona rağmen netflix değiyor haftada 2-3 film izleyebiliyorsun kütüphanesi diğer tüm platformlardan çok daha geniş izle izle bitmiyor.

• Vatani değerlerin düşmanlarına para mı kazandırıyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu uygulama turkiye'de yasaklanmali asil, ama giderler discordu falan yasaklarlar. Cunku bu uygulama uzerinden para kazaniyor devlet. Ataturk dizisini vs yayinlamamis kim takar onemli olan para.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsterse dünyanın en kaliteli içeriklerini çıkarıp 1 tl ye versinler Atatürk olayından sonra bir daha dönüp bakmam bile.

• Atatürk olayından sonra zaten abonelerinin yarısını kaybetmiştir muhtemelen zam da yapıp iyice bitirsin, yakında Türkiye'den çıkıyor haberini okuruz.

Böyle bir firmanın para kazanmasına saygım yok, illa içeriğini izleyeceksem de malum yollardan ücretsiz izlerim.(Ki şu ana kadar hiçbir disney dizisi izlemedim)

• Halen bunlara bu paraları veren varmı

• Bu platform hala Türkiye deki faaliyetine devam ediyormu yahu ? Demekki hala üye olanlar var ki devam edebiliyor. Şaka gibi.

• o kadar zamanım yok ki nerdeyse 2 yıldır amazon prime açıp sadece supernatural izliyorum. kendimi dean sanmaya başladım arada bu sam gene nerde ya diye etrafıma bakarken buluyorum kendimi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.