|
Bildirim
o kadar alamayacağım bir marka haline geldi ki haberi açıp fiyatlara bile bakasım gelmiyor artık. Allah belasını versin ülkeyi bu hale getirenlerin
|
Eskimiş yüzüne rağmen a4 45 tfsi quattro fındık motorlu 3 serisine basar geçer, hem de aynı paraya…
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yıllardır yapıyor,millet de yiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
https://www.instagram.com/reel/C2ct4jdNaMu/?igsh=MWo3YWlnbmI4aHl1eg== Bu zamandan mi bahsediyorsun bebişim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
önüne gelen araba alıyor artık yarım saat park yeri arıyorum, bir arpa boyu yol gidilememiş mi oluyoruz? |
pandemi dönemini atarsak araç satışı hep arttı. |
Gelir dağılımındaki adaletsizlik... ülke'de yaşayan doktorundan maaşlı bilmem kimine kadar bu dönemde kimse çalıştığı biriktirdiği para ile ev'i geçtim araba dahi alamaz durumda...ve bu çok uzun sürecek... www.mahfiegilmez.com Orta Sınıf Yok Oluyor https://www.mahfiegilmez.com/2024/01/orta-snf-yok-oluyor.html |
2010lardaki hatanın bedelini ödüyoruz zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BMW 520d'nin 150k civarı olduğu zamanlar |
Öfff iyice saçmaladın sen de ha! Ne alaka şimdi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
dengeli bir dağılım yok o yüzden park yeri bulamaman istanbul anakent sınırları içerisinde m2 / nüfus durumu gazze ile aynı hatta arnavutköyüde şile / çatalca / silivri üçlüsü ile hesap dışı bırakırsan daha da artar burada bunu rakamlar ile açıklamıştım daha önce de gümüşhaneden çıkıp amasyaya gelene kadar da o park yeri ve civarında gördüğün kadar araba görememe durumun da var o bölgelerde ki araba model yıllarını da unutmayalım , orası da ayrı bir fiyasko bunlar gözlem yeteneği gerektirir , herkeste yoktur düz bakar normaldir Bu çağ da durum bu ve normalleşti artık istanbul neden böyle ? çünkü açıklaması var bir kısımda istanbul'a bok atar onlarda ayrı bir dünya nüfusu 3-4 milyon olsa , düzgün ve kaliteli bir nüfus ile tarihi dokusu da korunmuş olsa , avrupanın en klas şehirlerinden Zürich den bile daha güzel olabilecek bir şehirdir istanbul |
ben istanbul'lu değilim, istanbul'da yaşıyorum 35 senedir. anadolu'da akrabalarım, hepsinde de araba var, öyle zengin falan da değiller. bu bir gerçek. ha orada nüfus yoğunluğu böyle değil ve araç parkedebiliyorlar ama zaten mevzu araç parkedebilme değildi, kişi başı araç sayısının artıp artmamasıydı, arttı. istanbul'a gelince, babannem sakallı olsaydı dedem olurdu senin söylediklerin o misal. istanbul için tren kaçmış, herkes biliyor, sen de herkesin bildiğini söylemişsin işte. tren kaçmış ama bazı fırsatlar geliyor, onlar da geri tepiliyor. mesela avcılar'da kentsel dönüşüm adı altında binalar yıkılıyor, yenileri yapılıyor, eskisinden de beter oluyor. eskiden binalar aynı hizadayken yenisinde o bile yok, parayı veren yola taşıyor, vermeyen 1 metre geride kalıyor, binaları aynı hizada tutmayı bile başaramadılar, bir de kentsel dönüşüm yapıyoruz diye övünüyorlar. |
Bakıp bakıp durdum ne desem bilemedim |