|
Bildirim
Üretici Vestel den sonrasını okumadım
|
O güzel japonlar o güzel atlara binip çoktan gittiler, gerçek Toshiba olsa böyle duramazsın.
Adını Toshiba koydum. |
Bu panel daha ucuz markalarda da kullanılıyor. Nerede eski Toshibalar. Sırf adı için elinizde kalacak mala para vermeyin bence. İlle de ucuz olsun diyorsanız aynı panele sahip daha ucuz markaları tercih edin bari.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çok iyi fiyat. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir şey bilmeden konuşan akılsız doldu burası ya, ezberlemişler oradan buradan birşeyler, yok paneli bilmem ne yok va yok ips hahahaha Evimde sony 85xh95 var, yine Sony 75xe90 var, bugün bunun 65 inçini aldım, görüntü kalitesi, kontrastı çok iyi, işlemcisi ise Sonyleri 5le çarpar. Çekirdek parasına tv, hala boş boş konuşuyorlar. |
Samsungun kalitesini ne sanıyorsun merak ediyorum 5-6 yıl önce en iyi modellerinden birini almıştım 1 yılda çöpe döndü, kenarları kızardı pişti. Leş Tizenden bahsetmiyorum bile. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 18 Temmuz 2024; 21:45:38 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Toshiba'nın kendisi kalmadı ki TV'si kalsın :) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 18 Temmuz 2024; 23:21:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
O paneller arasında iyi kötü diye bir sıralama yok, eğer salon için alıyorsanız herkes değişik yerden seyrediyorsa IPS iyi olabilir ama hayati değil, ama karşıdan seyredilecekse kontrast, siyah ve kalite olarak VA çok daha iyi. Beğenmeyen iade edebilir. Üst düzey çok yüksek fiyatlı satılan hiçbir tv IPS panel kullanmaz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 18 Temmuz 2024; 23:37:48 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
A101'den Toshiba 70 inç aldım Android'siz olan 1,5 sene olacak gayet güzel çalışıyor. Tek eksiği Disney+ vardı Smart'ında o da geldi. Çok sıkıştığımız yer de bir mi stick ekleriz TV sağlam gidiyor maşallah. Öbür odada da SEG var 2014'te aldığım 48 inç eski TV o da canavar teklemeden gidiyor. Vestel TV'ler şansınız kötü değilse gayet f/p olabiliyor. Diğer beyaz eşyalara bir şey diyemem ama. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 19 Temmuz 2024; 21:32:37 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |