Şimdi Ara

Amazon'da Toshiba TV'lerde bugüne kadarki en düşük fiyat fırsatı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon'da Toshiba TV'lerde bugüne kadarki en düşük fiyat fırsatı!
    Amazon’da Prime Day indirimleri devam ediyor. Prime üyelerine özel Prime Day indirimlerinde 50 ve 55 inç TV satın almayı düşünenler için büyük fırsat başladı. Toshiba'nın 2 farklı modeli bugüne kadarki en düşük fiyatın altına indi.

Toshiba 55UA3E63DT: 13.699 TL

Normalde 14.999 TL fiyata satılan Toshiba 55UA3E63DT ilk kez 13.699 TL'ye düştü. Şu an için Toshiba'nın piyasadaki en ucuz 55 inç modeli olan 55UA3E63DT, sahip olduğu görüntü ve ses özellikleriyle bu fiyata en iyi seçenek olarak dikkat çekiyor.

Satın almak için: Toshiba 55UA3E63DT 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV

Toshiba 55UA3E63DT Özellikleri

• Üretici: Vestel

• Çözünürlük: 3840×2160

• Panel: HKC (VA), BOE (ADS)

• HKC Panel: Kontrast: 5000:1, G to G: 9,5 ms, sRGB: %96 COF: 12

• BOE Panel: Kontrast: 1200:1, G to G: 8 ms, sRGB: %96, COF: 6

• Yenileme Hızı: 60 Hz

• Renk Desteği: 8+2 10Bit

• Anakart: 17MB185Y_G31

• İşletim Sistemi: Android TV 11

• Girişler: 3 HDMI (2.0), 2 USB (2.0), ETHERNET, OPTİK OUT, CI+

• Hoparlör: 2X12 WATT  – Dahili Subwoofer – ONKYO iş birliği

• Garanti: 3 yıl Vestel garantisi

Ayrıca Bkz.Amazon Prime Day indirimlerinde son 6 ayın en düşük fiyatlı ürünleri!

Toshiba 50UA3E63DT: 11.899 TL

Normalde 12.999 TL civarında fiyatlara satılan Toshiba 50UA3E63DT ilk kez 11.899 TL'ye düştü. 50 inç boyutunda görüntü ve ses kalitesi iyi bir Android televizyon arıyorsanız bu fırsatı kaçırmayın.

Satın almak için: Toshiba 50UA3E63DT 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV

Toshiba 50UA3E63DT Özellikleri

• Üretici: Vestel

• Çözünürlük: 3840×2160

• Panel Tipi: VA

• Yenileme Hızı: 60 Hz

• Renk Desteği: 8+2 10Bit

• Anakart: 17MB185Y_G31

• İşletim Sistemi: Android TV 11

• Girişler: 3 HDMI (2.0), 2 USB (2.0), ETHERNET, OPTİK OUT, CI+

• Hoparlör: 2X12 WATT  – Dahili Subwoofer – ONKYO iş birliği

• Garanti: 3 yıl Vestel garantisi

Amazon'da indirimli TV'ler

• 60 hz az deilmi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok iyi fiyat.

• Bu panel daha ucuz markalarda da kullanılıyor. Nerede eski Toshibalar. Sırf adı için elinizde kalacak mala para vermeyin bence. İlle de ucuz olsun diyorsanız aynı panele sahip daha ucuz markaları tercih edin bari.

• 60hz.

• O güzel japonlar o güzel atlara binip çoktan gittiler, gerçek Toshiba olsa böyle duramazsın.

Adını Toshiba koydum.

• 65 inch modelini 2 yıldır kullanıyorum. En ufak bir sıkıntı veya problem yaşamadım. Tabiki bir Samsung kalitesi yok ama fiyat performans ürünüdür. Android özelliklerini sorunsuz ve hızlı kullanabiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir şey bilmeden konuşan akılsız doldu burası ya, ezberlemişler oradan buradan birşeyler, yok paneli bilmem ne yok va yok ips hahahaha

Evimde sony 85xh95 var, yine Sony 75xe90 var, bugün bunun 65 inçini aldım, görüntü kalitesi, kontrastı çok iyi, işlemcisi ise Sonyleri 5le çarpar. Çekirdek parasına tv, hala boş boş konuşuyorlar.

• ömerözkan kullanıcısına yanıt

Samsungun kalitesini ne sanıyorsun merak ediyorum 5-6 yıl önce en iyi modellerinden birini almıştım 1 yılda çöpe döndü, kenarları kızardı pişti. Leş Tizenden bahsetmiyorum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 18 Temmuz 2024; 21:45:38 >
  • Üretici Vestel den sonrasını okumadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • WmLord kullanıcısına yanıt

Toshiba'nın kendisi kalmadı ki TV'si kalsın :)

• Toshiba 55" TV'lerde panel konusunda ADS (bir IPS çeşidi) ve VA arasında karambolde kalıyor tüketici. Canlı canlı alsa panelin ne olduğunu görebilir ama internetten alınca şansa ne çıkarsa...

65" olan Toshiba 65UA3D63DT

Bu modelde 4 farklı panel var. LG'nin IPS paneli veya en azından BOE'nin ADS paneli denk geldiyse şanslısınız. Tamamen tesadüfi bir durum. Csot ve Sakai'nin VA panelleri de denk gelebilir. Görüntü kalitesi başta iyi gelebilir tabi ki zira 4 panelin hepsinde de 1.07 milyar renk var kağıt üstünde. Ama zamanla sağlamlık ve istikrar farkı çıkar.

Alanların panel detayına mutlaka bakmasını öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 18 Temmuz 2024; 23:21:44 >

O paneller arasında iyi kötü diye bir sıralama yok, eğer salon için alıyorsanız herkes değişik yerden seyrediyorsa IPS iyi olabilir ama hayati değil, ama karşıdan seyredilecekse kontrast, siyah ve kalite olarak VA çok daha iyi. Beğenmeyen iade edebilir.

Üst düzey çok yüksek fiyatlı satılan hiçbir tv IPS panel kullanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 18 Temmuz 2024; 23:37:48 >
    24 4. Aydan itibaren üretimlerin hiçbirinde lg ve boe kalmadı. Oled kalitesi beklemediğin durumda da sakai panel ile csot arasında az bir fark var. Bunun geyiğini de başka bir yerde döndürdük zaten. Aldığınız cihazın 20-30k bandında olduğunu bilerek alacaksınız yani.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • A101'den Toshiba 70 inç aldım Android'siz olan 1,5 sene olacak gayet güzel çalışıyor. Tek eksiği Disney+ vardı Smart'ında o da geldi. Çok sıkıştığımız yer de bir mi stick ekleriz TV sağlam gidiyor maşallah. Öbür odada da SEG var 2014'te aldığım 48 inç eski TV o da canavar teklemeden gidiyor. Vestel TV'ler şansınız kötü değilse gayet f/p olabiliyor. Diğer beyaz eşyalara bir şey diyemem ama.

• Tv nin ayak kısmı güzel tv ile uyumlu ve ortada

• Toshiba Qled TV baya indirime girmiş ihtiyacı olan kaçırmasın. QA modelleri görüntü ve ses olarak pahalı marka ürünleri aratmıyor. Aynı görüntü kalitesi için 30k ve üzerine çıkmak gerekiyor fiyat/performans olarak tavsiye ederim.

• hepsiburadada 1000 tl inidirm kuponu ile toshiba 65qa5d63dt 21.999 tl ye geliyor 3 taksit. bu fiyatlara en iyi tvlerden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu bas bayağı rezillik. Kafasına göre birbiriyle teknolojik olarak alakası bile olmayan panelleri toplayıp nasıl aynı ürün diye satıyorlar gerçekten hayret verici. Akla mantığa bu kadar abes bir şey olamaz. Tamamı IPS ya da tamamı VA olur anlarım da tamamen birbirinden farklı panel tiplerini aynı model altında kullanmak nedir arkadaş? Bu nasıl bir iş bilmezlik bu nasıl bir amatörlük pes! Bunu Samsung, LG, Sony, Philips gibi markalarda göremezsiniz. Hepsinde aynı tip panel kullanılır. Anca bizimkiler böyle amatörlükler yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 19 Temmuz 2024; 21:32:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan sonra Toshiba ürün alınmaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.