Şimdi Ara

Amazon'da Toshiba TV'lerde bugüne kadarki en düşük fiyat fırsatı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yok yeni üretimler böyle değil, 2 ay önce aldım ben de, iki ucunda ayak var ters v gibi düşünebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Regal 40R8070U 8 yıl kullandıktan sonra ledleri patladı bozuldu henüz yaptırmadım içindeki panel 40 inç olmasına rağmen 12 cof var

Daewoo 50DM54U aldım 2 yılda paneli gitti panda panel 12 coftu servise verdim 20 gündür panel gelecekte değişecekte

tvler eskisi kadar iyi değil çabuk bozuluyor

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt
    Regal için 12 CoF hiç fena değil ki hocam. Giriş seviyesi veya merdiven altı modellerde 8 CoF vardı. Adem Helvacı sürekli bu televizyonları inceliyor. 8 yıl zaten gayet yeterli bir süre. Çok iyi hattâ, fiyatına ve sınıfına göre.

Daewoo için 2 yıl dayanması ise tabii ki yetersiz ve şanssız bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 20 Temmuz 2024; 22:51:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de LG 120hz canavar televizyon var 1.5 senedir bir tane ince dikey çizgi var yaptırmıyorum televizyonu.

2. Seneye girmeden yolladım morlukları yüzünden paneli değiştirdiler, muhtemelen boktan bir panel takmışlar

televizyonda çizgi oluştu işte, 2022 Qatar WC izlerken çıktı öyle de kaldı.

Bir de akıllı tv alıyoruz her dakika reklam!! Bunun bir plugin falan yüklenmesi lazım youtube reklamından bıktım.

• Rindaman kullanıcısına yanıt

tv almaya korkuyorum artık garantisi bitmeden bozuluyor çoğu

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Adem Helvacı, bahsedilen Daewoo tvyi o zamanlar hem youtube kanalında hem de tavsiye forumunda f/p olarak baya övmüştü. Kağıt üstünde özellikler iyi ama elektronik işi biraz şans. Yoksa Adem abi kral adamdır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.