BİM’de Soğuk Baklava 66₺/kg
-
-
Kuru baklava da alıp şerbetlemek daha güzel oluyor, geçen yıl bayağı almıştım, özellikle tepsisi çok kullanışlı, tepsisi için bile alınabilir.
-
yüzbirdeki güzeldi bimdeki ne marka acaba -
nerden alıyordunuz?? bim den mi??
-
üretici kim acaba bakabildiniz mi
-
Üretici kim bunuda belirtirseniz -
Bitiremedikleri bi' tatlıcı esnafı kalmıştı ona da el attılar ...
-
Evet geçen ramazan ayında gelmişi, tadı ve fiyatına oranla güzel üründü.
-
Artık Bi çok şeyde olduğu gibi —-> bunu yiyeceğime yemem daha iyi -
Üreticiden ziyade içindekiler kısmı önemli. Satın alan veya denk gelen biri varsa, foto atabilir.
-
markasi ney ? a101 'deki aslı börek -
Tabii ki önemli de herhangi bir baklavacı dan baklava alırken içindekileri soruyormusunuz?
-
Yenilecek yerler pahalı olduğu için hiç yememeyi tercih ediyorum -
Bu uc harfli marketler olmasa halk acindan ölür. Kazikci esnafın insafina kalir. Namussuz esnaf cok.
Keşke tamir servis ustalik islerine de bi el atsalar
-
bim 'de soğuk baklava yok sanırım.konuyu açan vatandaş marketleri karıştırmış olabilir. -
Hocam bölgenizde çağdaş,yunus market varsa üç harfli marketlerden daha uyguna alabileceğiniz üründe bulunmakta. Son zamanlarda bu 3 harfli marketlerde herşey daha bi pahalılaştı.
-
ben de bir kaç bime a baktım ankarada göremedim
-
Konu sahibi bombayı atmış kaçmış :) Bir görselle desteklense de kol börekleri arasinda baklava aramasak. -
yüzbirdeki satılmayınca indirime girmişti.bimden kim baklava alacak satılmayınca düşer
Bu uc harfli marketler olmasa halk acindan ölür. Kazikci esnafın insafina kalir. Namussuz esnaf cok. Keşke tamir servis ustalik islerine de bi el atsalar |
üretici firma kim ?
her bim'de yok. gelirse bunu da tadarız. tüm esnafların bitmesi ümidiyle ... a101 bim olmasa şu ankinin 3 katı fiyata bi de trip yiyerek satın alırdık. bakkaldan domatesi 1 kilodan aşağı alamıyorsun, ama menemen yapcam sadece, 3 tane yeterli, bim 'de trip yemeden bu alışverişimi yapabiliyorum. |
Konu sahibi bombayı atmış kaçmış :) Bir görselle desteklense de kol börekleri arasinda baklava aramasak.
|
90' lı yillarda üç harfliler yoktu ama karnımız tok ve huzur içindeydik, çünkü şehirler gereksiz sürüler tarafından işgal edilmemişti. İstanbul lağım değil Erguvan kokardı... |
Tabii ki önemli de herhangi bir baklavacı dan baklava alırken içindekileri soruyormusunuz? |
|
Artık Bi çok şeyde olduğu gibi —-> bunu yiyeceğime yemem daha iyi
|
Hocam bölgenizde çağdaş,yunus market varsa üç harfli marketlerden daha uyguna alabileceğiniz üründe bulunmakta. Son zamanlarda bu 3 harfli marketlerde herşey daha bi pahalılaştı. |
Benzer içerikler
- bim ton balığı
- deli2go ne demek
- bim çiğköfte fiyatı 1 kg
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- boyner çark
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X