Piyasadaki sucukların hepsinde E250 sodyum nitrit var , Bu madde koruyucu olarak en pahalı ürünlerde bile var Apikoğlu vs vs. Zararlarını bilen bilir , bilmeyen araştırsın burada kafa ütülemeye gerek yok. Ben içinde E250 olmayan tek bu ürünü biliyorum. Normalde File den alıyordum A101 e gelmiş hem de indirime girmiş. Denemenizi tavsiye ederim En azından çocuklarınıza sağlıklı bir şekilde yedirebilirsiniz Saygılar https://www.a101.com.tr/kapida/et-balik-tavuk/besler-nostalji-dana-kangal-sucuk-300-gr_p-11000326 |
A101 Beşler Nostaljik Sucuk - 300 gr 139,00 TL - E250 yok !!!
-
-
Bende sadece bu sucuğu alıyorum nitrat türevleri kanserojen direk mide kanseri ve bağırsak kanseri ile ilişkisi kurulmuş ve kanıtlanmış bir katkı maddesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam koruyucu olmadığı için bende tercih ediyorum fakat ne kadar kaliteli tartışılır.
Haber verdiğiniz için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buracat -- 19 Mayıs 2024; 18:50:27 > -
Ürün görüntüsü olarak çok kötü görünüyor diğerlerine göre biraz siyahımsı gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Stok yok diyor hocam tükenmiş sanırım
Fiziki mağazalara bakın , aktüel ürün dolaplarda muhakkak bulursunuz
-
Hakmar'da da var bu sucuktan. Bulamayanlar için.
-
Yağ oranı fazla. Pişince küçücük kalıyor. Ama kötü de değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
piyasadakı çoğu üründe yağ oranı 40 hocam
-
Bugün aldım bende rengi biraz farklı ama en azından koruyucu yok.
Siyasete giren bir sucuk markası gördüğüm kadarıyla Beşlersucuk.
Fabrikaya gelen mhp li adayın toplantısında bir işçi et fiyatları pahalı deyince fabrika çalışanını işten atmış.
Salam sucuk vs işlenmiş etlerle zaten işim yok da belki bu konuda hassasiyeti olan vardır diye paylaşayım dedim.
serbestiyetÖZEL HABER | MHP’li aday Kılıçdaroğlu’na hakaret etti, itiraz eden fabrika işçisi işten atıldı - Serbestiyethttps://serbestiyet.com/secim2023/ozel-haber-mhpli-aday-kilicdarogluna-hakaret-etti-itiraz-eden-fabrika-iscisi-isten-atildi-126842/ -
birde yapmasını becerebilseniz ne güzel olurdu
-
1 adet almıştım, birden çok adet almayı da planlamıştım. Bu haberden sonra artık markayla işim olmaz...
-
Bu ürün haricinde gezdiğim tüm marketlerde olan tüm ürünlerde malesef koruyucu var. Bu ürünü sürekli olarak FİLE marketlerden alıyorum ve fiyatı 200 küsür TL, a101'de ki fiyat gayet iyi. Tadıda güzel, gönül rahatlığı ile tüketiyoruz.
-
-
Et fiyatları çok ucuz kaldı. Biraz daha saplayın demesi gerekiyomuş ; hooop ceooo
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
File markette de uzun zamandır var ama fiyatı Hakmar'a göre baya pahalı.
Benzer içerikler
- bebemoney nasil kullanilir
- bim kokoreç fiyat
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- bim parfüm
- bim soğuk baklava
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X