Şimdi Ara

Bim - Oylum gofret 14,90 tl | içinde 48 adet var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
2
Favori
12.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bim - Oylum gofret 14,90 tl | içinde 48 adet var

Bimde 14,90 tl.

İçinde 48 adet gofret var.

tanesi 0,32 kuruşa denk geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 4 Temmuz 2021; 1:36:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel gofrettir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bim - Oylum gofret 14,90 tl | içinde 48 adet var 

• 30 mu yok daha neler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelmi tadı

• fiyatı normal bu gofretlerden yapan bir fabrika yanımızda ben ordan en son 800 gr 11 liraya almıştım rafa gelincede 13-15 oluyor bayramdan önce 800 gr 7.5 du bayramdan sonra 10 yaptılar ondan sonraki hafta 11 oldu maşallah dolardan daha hızlı yükseliyor bu gofret şimdi 13 bile olmuş olabilir fabrikasında

• Bence çok şekerli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE

Güzelmi tadı

evet Bim - Oylum gofret 14,90 tl | içinde 48 adet var tavsiye ederim.

• Cabuk bayatlıyor haberiniz olsun 2 sene önce 4.5 lira idi hey yavrum hey

• Bu tür gofretler içinde en beğendiğim karaman üretimi harman gofret tir. Heryerde bulunuyor mu emin değilim ama gören varsa bi şans versin derim

• bimin kendi gofreti var centro marka; o çok tatlı 2 adetten fazla yiyemiyorsunuz. ona göre nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shovel Knight

fiyatı normal bu gofretlerden yapan bir fabrika yanımızda ben ordan en son 800 gr 11 liraya almıştım rafa gelincede 13-15 oluyor bayramdan önce 800 gr 7.5 du bayramdan sonra 10 yaptılar ondan sonraki hafta 11 oldu maşallah dolardan daha hızlı yükseliyor bu gofret şimdi 13 bile olmuş olabilir fabrikasında

Borsa da ıyı yukseldı oylum hisseleri:)

• 30 tl miş vay vay yahu 2 yıla kadar 6 tl ye almayanı dövüyorlardı, her yerde vardı. Maşallah kiloluk gofreti Lindt çikolata vasfı yüklemişiniz Bim - Oylum gofret 14,90 tl | içinde 48 adet var 

• Bunu yiyenin kendine saygısı yoktur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 111222333hhh

Bu tür gofretler içinde en beğendiğim karaman üretimi harman gofret tir. Heryerde bulunuyor mu emin değilim ama gören varsa bi şans versin derim

Harman gofret yemek istiyorum.Bim - Oylum gofret 14,90 tl | içinde 48 adet var 

https://m.n11.com/urun/harman-gofret-800-g-1182771

Bu mu hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: vakur42

bimin kendi gofreti var centro marka; o çok tatlı 2 adetten fazla yiyemiyorsunuz. ona göre nasıl?

BİM'in centro marka gofreti aşırı şekerli ve sert.

Konuda ki gofret yumuşak ve lezzetli. Yedikçe yiyesin geliyor. Kutusu nostalji havası veriyor.

Şahsen ben beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 26 Haziran 2021; 23:22:29 >
  • Tadım , bir hüner gibi gofret yanında bunlar tahta kurusu gibi kalıyor tavsiye etmem

• Geçen kış almıştık çok beğendik biz ülkere falan 5 basar net vanilyalı olanı

• sunumu her ne kadar başarısız olsa da tad olarak güzel sayılabilecek bir ürün. kayseri organize sanayide üretiliyor. kendimi bildim bileli aynı düzen.

• 20 sene öncesinde etinin beyaz ambalajlı kakaolu gofretleri vardı. Yaprak çikolata gibi incecik ve gercek kakao tadi geliyordu. Ne yazikki artik uretilmiyor.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.