Bimde 14,90 tl. İçinde 48 adet gofret var. tanesi 0,32 kuruşa denk geliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 4 Temmuz 2021; 1:36:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bim - Oylum gofret 14,90 tl | içinde 48 adet var
-
-
Güzel gofrettir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
30 mu yok daha neler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzelmi tadı
fiyatı normal bu gofretlerden yapan bir fabrika yanımızda ben ordan en son 800 gr 11 liraya almıştım rafa gelincede 13-15 oluyor bayramdan önce 800 gr 7.5 du bayramdan sonra 10 yaptılar ondan sonraki hafta 11 oldu maşallah dolardan daha hızlı yükseliyor bu gofret şimdi 13 bile olmuş olabilir fabrikasında
-
Bence çok şekerli.
quote:
Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE
Güzelmi tadıevet tavsiye ederim.
-
Cabuk bayatlıyor haberiniz olsun 2 sene önce 4.5 lira idi hey yavrum hey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tür gofretler içinde en beğendiğim karaman üretimi harman gofret tir. Heryerde bulunuyor mu emin değilim ama gören varsa bi şans versin derim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bimin kendi gofreti var centro marka; o çok tatlı 2 adetten fazla yiyemiyorsunuz. ona göre nasıl?
quote:
Orijinalden alıntı: Shovel Knightfiyatı normal bu gofretlerden yapan bir fabrika yanımızda ben ordan en son 800 gr 11 liraya almıştım rafa gelincede 13-15 oluyor bayramdan önce 800 gr 7.5 du bayramdan sonra 10 yaptılar ondan sonraki hafta 11 oldu maşallah dolardan daha hızlı yükseliyor bu gofret şimdi 13 bile olmuş olabilir fabrikasında
Borsa da ıyı yukseldı oylum hisseleri:)
-
30 tl miş vay vay yahu 2 yıla kadar 6 tl ye almayanı dövüyorlardı, her yerde vardı. Maşallah kiloluk gofreti Lindt çikolata vasfı yüklemişiniz
-
Bunu yiyenin kendine saygısı yoktur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 111222333hhh
Bu tür gofretler içinde en beğendiğim karaman üretimi harman gofret tir. Heryerde bulunuyor mu emin değilim ama gören varsa bi şans versin derim
quote:
Orijinalden alıntı: vakur42
bimin kendi gofreti var centro marka; o çok tatlı 2 adetten fazla yiyemiyorsunuz. ona göre nasıl?BİM'in centro marka gofreti aşırı şekerli ve sert.
Konuda ki gofret yumuşak ve lezzetli. Yedikçe yiyesin geliyor. Kutusu nostalji havası veriyor.
Şahsen ben beğendim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 26 Haziran 2021; 23:22:29 >
Tadım , bir hüner gibi gofret yanında bunlar tahta kurusu gibi kalıyor tavsiye etmem
Geçen kış almıştık çok beğendik biz ülkere falan 5 basar net vanilyalı olanı
sunumu her ne kadar başarısız olsa da tad olarak güzel sayılabilecek bir ürün. kayseri organize sanayide üretiliyor. kendimi bildim bileli aynı düzen.
-
20 sene öncesinde etinin beyaz ambalajlı kakaolu gofretleri vardı. Yaprak çikolata gibi incecik ve gercek kakao tadi geliyordu. Ne yazikki artik uretilmiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bunu yiyenin kendine saygısı yoktur.
|
gören de hergün ritter sport yiyor sanacak.
altı üstü gofret la, ki tadı güzel gofretlerden bu. |
Cabuk bayatlıyor haberiniz olsun 2 sene önce 4.5 lira idi hey yavrum hey
|
köylü gofreti |
Haklısın kanka. Bu mesajını görünce bir kendimi sorguladım ve sayende bu büyük hatadan döndüm. İyi ki varsın |
Güzel gofrettir.
|
Oylum, piyasanın en bilinen markalarındandır. Gofrette dünya markamız var da biz mi bilmiyoruz.
|
390 gram nerden buluyolar böyle rakamları gıcık oluyorum hayatta almam
|
Tamam
|
Benzer içerikler
- bim soğuk baklava
- beşler nostalji sucuk
- bim kokoreç
- metro market columbia orjinal mı
- unify parfüm erkek yorum
- indirimler ne zaman başlıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X