Şimdi Ara

Ülker Petibör 800 gr püskevüt :) sadece 13.95 TL ! (+ bakiye içerir )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
6
Favori
3.044
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A 101 plus tan normalde 30 tl civarı ürün hem indirimle 23.95 hem de 10 tl bakiye veriyor daha ne olsun 2 adete kadar alınıyor. Süper fiyat !

UYARI Ülker Petibör  800 gr püskevüt :)  sadece 13.95 TL ! (+ bakiye içerir )  : BİSKÜVİLERİ AYRI AYRI ALIN KASADA. YANİ AYRI ÖDEYİN. AYRI FİŞTE Ülker Petibör  800 gr püskevüt :)  sadece 13.95 TL ! (+ bakiye içerir ) 

Ülker Petibör  800 gr püskevüt :)  sadece 13.95 TL ! (+ bakiye içerir )

Ülker Petibör  800 gr püskevüt :)  sadece 13.95 TL ! (+ bakiye içerir )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 12 Eylül 2022; 21:19:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paylaşım için teşekkürler hocam ama bu bakiye kazanma olayı en fazla 3 adet ile sınırlı diye biliyorum. Siz neden 2 dediniz?

• UZUN İŞ KANGA UĞRAŞMAYA DEĞMEZ,

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

Rica ederim. 3 değil hocam. 3 OLAN GÜNLÜK olan ekstra SADECE İNDİRİM yapan ürün için. Bunlar haftalık olanlar yani + BAKİYE olanlar 2 adet ile sınırlıÜlker Petibör  800 gr püskevüt :)  sadece 13.95 TL ! (+ bakiye içerir ) 

• Tomcruise55555 T kullanıcısına yanıt

Uzun değil hocam alışverişten önce a 101 plus telefon uygulamasını açıp kodu göster kasiyere işlem tamam Ülker Petibör  800 gr püskevüt :)  sadece 13.95 TL ! (+ bakiye içerir )  Ayrıca bir sürü başka ürün var her hafta değişen.

• Şu A101'in işleri. Bir türlü ısınamadım. Hazır büsküvi lazımken bi deneyeyim.
    Haber veren arkadaşa teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 12 Eylül 2022; 20:29:9 >
  • tsfirtina kullanıcısına yanıt

Anladım hocam, teşekkürler. Ülker Petibör  800 gr püskevüt :)  sadece 13.95 TL ! (+ bakiye içerir ) 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt

Uzaktan karışık gelebilir ama hiçbir şartı şurtu yok. Uygulamadan kodu göster alışverişini yap bakiyene yükleniyor. Sonraki sefer yine göster ödemeni bakiyenden de yapabilirsin.

• bakiye + nakit olarak ödeniyor mu sonraki alışveriş

• b0Ni kullanıcısına yanıt

Ödeniyor hocam.

• b0Ni kullanıcısına yanıt

Evet oluyor istediğiniz gibi.

• UYARI   : BİSKÜVİLERİ AYRI AYRI ALIN KASADA. YANİ AYRI ÖDEYİN. AYRI FİŞTE  

• Teşekkürler güzel fırsat
    plus uygulamasi arada iyi fırsatlar sunuyor
    Milföy hamuru da +3₺ veriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Edit : hocam birşey sorabilir miyim haftalık olan ürünlerde örnek vermek gerekirse bisküvi ve milföy hamuru tek fiste olsa sorun olur mu?

• Ahhh eski fingerler,petibörler.Hepsi rezalet oldu,eski tadının yanından geçmiyor ne yazıkki? Ticari kaygılara kurban gitti eski lezzetler Ülker Petibör  800 gr püskevüt :)  sadece 13.95 TL ! (+ bakiye içerir ) 

• bytunga050 kullanıcısına yanıt

Hocam onu denemedim galiba hiç ama farklı ürün olduğu için büyük ihtimal sorun olmaz olmamalıÜlker Petibör  800 gr püskevüt :)  sadece 13.95 TL ! (+ bakiye içerir ) 

• tsfirtina kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam muhtemelen dedgnz gibi yarın olmazsa ertesi gün uğrar denerim 😊

• Ben püskevite püskevit demem içinde lokum olmadıkça 👺

• Puskevitiniz batsın.
    Puskevit tayfası uzak olsun

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.