< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 12 Eylül 2022; 21:19:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ülker Petibör 800 gr püskevüt :) sadece 13.95 TL ! (+ bakiye içerir )
-
-
Paylaşım için teşekkürler hocam ama bu bakiye kazanma olayı en fazla 3 adet ile sınırlı diye biliyorum. Siz neden 2 dediniz?
-
UZUN İŞ KANGA UĞRAŞMAYA DEĞMEZ,
-
Rica ederim. 3 değil hocam. 3 OLAN GÜNLÜK olan ekstra SADECE İNDİRİM yapan ürün için. Bunlar haftalık olanlar yani + BAKİYE olanlar 2 adet ile sınırlı
-
Uzun değil hocam alışverişten önce a 101 plus telefon uygulamasını açıp kodu göster kasiyere işlem tamam Ayrıca bir sürü başka ürün var her hafta değişen.
-
Şu A101'in işleri. Bir türlü ısınamadım. Hazır büsküvi lazımken bi deneyeyim.
Haber veren arkadaşa teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 12 Eylül 2022; 20:29:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam, teşekkürler.
-
Uzaktan karışık gelebilir ama hiçbir şartı şurtu yok. Uygulamadan kodu göster alışverişini yap bakiyene yükleniyor. Sonraki sefer yine göster ödemeni bakiyenden de yapabilirsin.
-
bakiye + nakit olarak ödeniyor mu sonraki alışveriş
-
Ödeniyor hocam.
-
Evet oluyor istediğiniz gibi.
-
UYARI : BİSKÜVİLERİ AYRI AYRI ALIN KASADA. YANİ AYRI ÖDEYİN. AYRI FİŞTE
-
Teşekkürler güzel fırsat
plus uygulamasi arada iyi fırsatlar sunuyor
Milföy hamuru da +3₺ veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Edit : hocam birşey sorabilir miyim haftalık olan ürünlerde örnek vermek gerekirse bisküvi ve milföy hamuru tek fiste olsa sorun olur mu?
Ahhh eski fingerler,petibörler.Hepsi rezalet oldu,eski tadının yanından geçmiyor ne yazıkki? Ticari kaygılara kurban gitti eski lezzetler
-
Hocam onu denemedim galiba hiç ama farklı ürün olduğu için büyük ihtimal sorun olmaz olmamalı
-
Teşekkürler hocam muhtemelen dedgnz gibi yarın olmazsa ertesi gün uğrar denerim 😊
Ben püskevite püskevit demem içinde lokum olmadıkça 👺
-
Puskevitiniz batsın.
Puskevit tayfası uzak olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ahhh eski fingerler,petibörler.Hepsi rezalet oldu,eski tadının yanından geçmiyor ne yazıkki? Ticari kaygılara kurban gitti eski lezzetler |
Benzer içerikler
- deli2go ne demek
- bim çiğköfte fiyatı
- bim kokoreç
- bim soğuk baklava
- kahve dünyası hediye kahve hangi boy
- n11 çabuk
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X