Şimdi Ara

Barilla Klasik Makarna 10x500 gr 29 TL | Bizim Toptan (50 TL üzeri alışverişe)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.663
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kdv dahil ise fiyat gayet iyi, önceki günlerde Migros ve Şok bu ürünü adeti 3,60 TL’den olacak şekilde satıyordu. 30 TL üzeri Barilla makarna veya sos alışverişine ilave %10 indirim mevcut.

Kaynak: Bizim Toptan Market kataloğu

Barilla Klasik Makarna 10x500 gr 29 TL | Bizim Toptan (50 TL üzeri alışverişe)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bizim market her şehirde yok maalesef hocam, o yüzden hazır konusu varken ulaşılabilir birkaç öneride bulunayım bari.

bimin pastavenetta makarnası 2,45 TL fiyatına göre cidden çok iyi makarna, onun dışında migrosta şu anda nuhun Ankara 2,65 tl, arbella 2,70 tl, filiz 2,45 tl

filizin burgu ve kalem, arbellanın kelebek ve kalem kesme, nuhun Ankara mini penne çeşitlerini indirim oldukça 3-5 paket alır kilere atarım. yalnız dikkat etmekte fayda var malum havalar sıcak, güneş görmeyen, serin ve havalandırması güzel bir yerde saklayamayacaksanız fazla stok yapmayın kelebeklenir çöpe gider, en güzeli yiyeceğiniz kadar almak
  • migros makarna 1.60
  • 140karakter kullanıcısına yanıt
    Hadi pastavilla Barilla bu işin en iyileridir. Arbella da iyi ürünleri var.

Migros marka ile barilla kıyaslama kabul bile etmez. Migros barilla 4.5 fiyatı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Hadi pastavilla Barilla bu işin en iyileridir. Arbella da iyi ürünleri var.

Migros marka ile barilla kıyaslama kabul bile etmez. Migros barilla 4.5 fiyatı var.
    50 tl üstüne bu fıyat ama ondan sıcak görmüyorum
  • bizim market her şehirde yok maalesef hocam, o yüzden hazır konusu varken ulaşılabilir birkaç öneride bulunayım bari.

bimin pastavenetta makarnası 2,45 TL fiyatına göre cidden çok iyi makarna, onun dışında migrosta şu anda nuhun Ankara 2,65 tl, arbella 2,70 tl, filiz 2,45 tl

filizin burgu ve kalem, arbellanın kelebek ve kalem kesme, nuhun Ankara mini penne çeşitlerini indirim oldukça 3-5 paket alır kilere atarım. yalnız dikkat etmekte fayda var malum havalar sıcak, güneş görmeyen, serin ve havalandırması güzel bir yerde saklayamayacaksanız fazla stok yapmayın kelebeklenir çöpe gider, en güzeli yiyeceğiniz kadar almak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

bizim market her şehirde yok maalesef hocam, o yüzden hazır konusu varken ulaşılabilir birkaç öneride bulunayım bari.

20-10 kupon ile değerlendirilebilir. paketleme süper şekilde geliyor.
    urun.gittigidiyor.com
    Filiz Makarna 500 Gr / 6 Adet Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/supermarket/filiz-makarna-500-gr-6-adet-468362422

urun.gittigidiyor.com
    Barilla Makarna 500 Gr / 6 Adet Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/supermarket/barilla-makarna-500-gr-6-adet-453340201

• Barilla'yı Filiz üretiyordu diye hatırımda kalmış, hala aynı mı bir değişiklik var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    hocam Allahta sizi güldürsün baya güldüm

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    dogrudur. barilla filiz’i satın aldı. bazı makarna turleri ithal, yerli uretim olanlar filiz.

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Sizin sunduğunuz alternatif daha cazipti, GG 20/10 kullanarak bir tane 6'lı paket sipariş ettim; umarım paketleme ya da skt ile ilgili problem olmaz da uğraşmayız.

Teşekkürler @AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

Edit: Verdiğiniz her iki link'teki satıcı da Bizim Toptan Market'miş, mail düşünce fark ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daddario_tel -- 15 Eylül 2019; 13:6:43 >
  • Qumpara uygulaması ile 20 TL OPET akarkayit Hediye ile daha avantajlı hale geliyor. Şartlar aşağıda
    Kampanyaya katılmak için; 1-30 Eylül 2019 tarihleri arasında tüm  marketlerde, tek seferde/ tek fiş üzerinde  40 TL ve üzeri Barilla Collezione makarna (Lazanya/Lasagne, Tagliatelle, Fettucine, Tortellini, Pappardelle, Mafaldine, Castellane, Casarecce, Tricolore çeşitleri) ve/veya Barilla makarna sosu alışverişini gösteren kasa fişinin Qumpara uygulaması ile fotoğrafının çekilerek uygulama içerisine yüklenmesi gerekmektedir.

Alışverişi gösteren kasa fişinin fotoğrafını Qumpara uygulamasına yükleyen ve kampanya koşullarını yerine getiren kişiler, kampanyaya dahil Opet istasyonlarında sadece benzin veya motorin alışverişlerinde geçerli 20 TL değerinde yakıt puan hediyesi kazanacaktır.

• Edit: Barilla makarna isim türlerine dikkat. Yaniltmis olmayayım

• Haber verdiğiniz için teşekkürler @torna&do bu kampanya da güzelmiş.

Kendi adıma konuşacak olursam, Collezione seri fiyatları benim için biraz pahalı (10+) olduğundan dolayı indirim buldukça klasik seriden devam etmeye gayret ediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: daddario_tel

Sizin sunduğunuz alternatif daha cazipti, GG 20/10 kullanarak bir tane 6'lı paket sipariş ettim; umarım paketleme ya da skt ile ilgili problem olmaz da uğraşmayız.

Teşekkürler @AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

Edit: Verdiğiniz her iki link'teki satıcı da Bizim Toptan Market'miş, mail düşünce fark ettim.
    Filiz almıştım geçen hafta skt 2021. Koli içinde geliyor patlaması da mümkün değil

• Nuhun Ankara makarnası der kenara çekilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

Nuhun Ankara makarnası der kenara çekilirim.
    Up

• Arkadaşlar baya tecrübeli gibisiniz makarna konusunda, bana tam buğday koyu renkli fiyat/performans ürünü olarak tavsiye edersiniz?
  • Tam buğday olanlar normal makarnalara göre biraz daha yavan oluyor işin açığı, onlar kadar albenili de görünmüyor pişince, ama sağlık açısından daha faydalıdır diye indirimde görürsem alıyorum.
    Normal makarnaya gelince sadece f/p olarak değil gerçekten kalite olarak da beğendiğim Selva'yı en üste koyarım ben, bir de Oba var benzer şekilde. Bunun dışında Golda f/p olarak iyidir Filiz ile birlikte. Tabii herkesin damak tadı bir değil bunu da ilave edeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 17 Eylül 2019; 0:13:46 >
  • çok teşekkürler hocam, sporcu da olduğum için daha hassasım. peki bu tam buğday makarnalar için konuşursak, kilosunu kaça denk getirirsem uygun olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.