Şimdi Ara

Altınmarka Çikolatalar Sepette %35 İndirimli - 1 kg çikolata 80 lira KOŞ vatandaş !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben artan fiyat sıralamalı bir şekilde link bırakıyorum buyrun

https://www.hepsiburada.com/altinmarka?siralama=artanfiyat

Altınmarka Çikolatalar Sepette %35 İndirimli - 1 kg çikolata 80 lira KOŞ vatandaş !

• icerigi nasil? yabanci madde var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1.6 kg'lık kutuda bitter çikolata siparişi verdim. Gelen çikolatanın kalitesi yeterliydi, fakat aşırı şekerliydi. Evde kimse beğenmedi, ben de HB'a iade ettim ve paramı geri aldım.

• neredeyse her ay bu indirimi yapıyor.

fiyatları zaten şişik.

indirim diye normale dönüyor.

ilgisiz bir firma ve çok geç kargo yapıyor.

bitter aldığım halde tadı şekerli geldi.

trendyolda ülker kuvertürlerde indirimleri takip etmek daha faydalı olur.

• Bitter kuvertur ve bitter damla aldım. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • robot216 kullanıcısına yanıt

Genel olarak basit çikolata için pahalı daha ucuzu var ya da yok önemli değil. Geçen migros kampanyadaki çikolatalar bundan daha iyiydi.

• ben de 11.11 de kek kurabiye vs kullanmak için damla çikolata aldım. hala kargoya verilmedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kakaosunu ve bitter damla cikolatasinj iki hafta once %30 indirimliyken almistim tavsiye ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bu çikolatayı beğenmeyenler direk yiyip yorum yapmıyor dimi. ben almadım bimiyorum nasıl olduğunu ama açık açık kuvertür diyor yani pasta eritme vb işler için bu çikolata direk yemek için değil.

• Aldığım kakonun son kullanma tarihine 2 ay var. Hiç bulaşmayın bu firmaya

Boşa canınız sıkılır uğraşırsınız

• %30 kampanyasından aldığım bitter kuvertür ve sütlü damla 2022 10.ay üretim geldi, sütlü kuvertür alamamıştım. bu sefer daha uyguna sipariş ettim. daha önce metro marketin kuvertürünü kullanıyorduk ama fiyat 400leri aştı maalesef.

• 200 gramlık küvertürlerden denemelik aldım , biraz da hepsipapel birikmişti uyguna geldi baya . teşekkürler

• kuvertür, yani dandik çikolata bunlar. pastalara falan oluyor. fiyat normal.

https://www.hepsiburada.com/ovalette-kramael-konfiseri-kuvertur-2-5-kg-p-HBCV00000DWRB0

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    aynen.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

konfiseri ile kuvertür farklı ürünler. konfiseri ucuz olanı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.