Şimdi Ara

Saka 19Lt Damacana Su ilk 10 siparişte 70 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
8
Favori
2.867
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saka su mobilden yeni üye olana ya da 30 gün içinde mobil uygulamadan sipariş verilmemiş hesaplara

ilk 10 19 lt damacana su siparişini 70 tl den satıyor. Sipariş K.Kartı ile verilmeli diyor, diğer şartları mobil uygulamanın duyurular bölümünde yazıyor. Market suyu 5 lt 20 tl ile kıyaslayinca 75 tl ediyor. 5 tl ucuza daha kaliteli su. İlk siparişte farklı damacana teslimde fiyat farkediyor mu onu göremedim şartlarda sormak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen Cumartesi bu kampanyadan faydalanmak için uygulamayı indirdim, kayıt oldum ve kredi kartımla sipariş verdim, iade olarak "başka bir firma damacanası vereceğim" seçeneğini işaretledim. Değişim de ücretsiz olarak gözüktü.

Sipariş verdikten 3 saat sonra hala su gelmemesi üzerine uygulamaya girdim ve "sipariş iptal edildi" notunu gördüm. Hangi şubeden sipariş verdiğiniz belli olmadığı için Saka müşteri hizmetlerini aradım, telefondaki yetkili "aynı adreste daha önceden aboneliğiniz var mıydı?" dedi, "yok" dedim (nitekim yoktu), direkt kapı numarama kadar kendisi de kontrol etti ve teyit etti sonra da "ben bayii arayıp size döneceğim, sonrasında tekrar sipariş verirsiniz" dedi ancak aramadı.

Muhtemelen bayiiler hem 70 TL hem de iade damacana olduğu için kafasına göre siparişleri iptal ediyor. İptal olduğuna dair bir sms vs. de gelmiyor.

Bu kampanyadan faydalanacak arkadaşlar siparişleri bir sürede gelmezse uygulamayı kontrol etsin.

Evde olduğum bir gün tekrar sipariş vereceğim, ufak bir konu ama peşini bırakmam bunun. O damacanayı getirecek seve seve.

Senin gibi sırf su faturası düşük gelsin diye yaz mevsiminde bile kokmak pahasına haftada sadece 1 ( yazıyla bir) duj alan birinin, içecek su masrafına gelince yine aynı mantıkla hareket edip musluktan bu ihtiyacını karşılamak yerine, bayağı bir cömert kesilip bunu dışardan parayla satın alması şaşırttı...

• Teşekkürler bilgilendirme için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen Cumartesi bu kampanyadan faydalanmak için uygulamayı indirdim, kayıt oldum ve kredi kartımla sipariş verdim, iade olarak "başka bir firma damacanası vereceğim" seçeneğini işaretledim. Değişim de ücretsiz olarak gözüktü.

Sipariş verdikten 3 saat sonra hala su gelmemesi üzerine uygulamaya girdim ve "sipariş iptal edildi" notunu gördüm. Hangi şubeden sipariş verdiğiniz belli olmadığı için Saka müşteri hizmetlerini aradım, telefondaki yetkili "aynı adreste daha önceden aboneliğiniz var mıydı?" dedi, "yok" dedim (nitekim yoktu), direkt kapı numarama kadar kendisi de kontrol etti ve teyit etti sonra da "ben bayii arayıp size döneceğim, sonrasında tekrar sipariş verirsiniz" dedi ancak aramadı.

Muhtemelen bayiiler hem 70 TL hem de iade damacana olduğu için kafasına göre siparişleri iptal ediyor. İptal olduğuna dair bir sms vs. de gelmiyor.

Bu kampanyadan faydalanacak arkadaşlar siparişleri bir sürede gelmezse uygulamayı kontrol etsin.

Evde olduğum bir gün tekrar sipariş vereceğim, ufak bir konu ama peşini bırakmam bunun. O damacanayı getirecek seve seve.

• Nisan ayının başına kadar kullanılmalıymış. Kış zamanı 2.5 ayda 10 damacana her ailenin tüketebileceği miktar değil. Ay kısıtlaması olmasa o zaman daha çok işe yarardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretsiz farklı marka damacana kabul ediyor mu?

• Teşekkürler.Hiç damacana yoksa ücreti ne kadar bilgi verilmemiş açıklamalarda. Bilen var mı?

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Çağrı merkezini aradım. Farklı marka damacana tesliminde extra ücret alınmıyormuş. 3 yılı geçmeyen, kullanilabilir durumda olması yeterliymiş.

Birazdan sipariş geçicem bakalım ne olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle kampanyadan kullanırken kuryeler sağ olsun sülalemize sövüyorlar.

Damacana işi nefretlik bir olaya dönüştü, fahiş fiyata su söylüyorsun ve kuryeleri - firmaları memnun edemiyorsun.

Artık bunun yerine metrodan 8 tane 5er litrelik alıyorum. 60 civarına geliyor, taşırken spor yaptığımı düşünüp sülaleme küfredilmemesi mutlu ediyor.

• Giriş yapınca direkt adresim çıktı. Konumdan buluyor desek daire yazmazdı daha önce kayıt olduğumu da hatırlamıyorum ama 70 lira görünüyor. Ben de farklı damacanayı değiştirip alacağım bakalım.
    -------
    Sipariş vermişim ama bence bunlar Bisu/Hepsiexpress üzerinden sipariş verdiklerim bence kendilerine de yeni müşteri olarak kaydetmişler gibi geldi. Saka 19Lt Damacana Su ilk 10 siparişte 70 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 23 Ocak 2025; 10:19:19 >

• Erikli suda da benzer bir kampanya var. Arzu eden ona da bakabilir.

https://www.erikli.com.tr/erikli-damacana-kampanyasi

• En son nisan 2024 te 2 tane saka damanacanayı 170 e almışım. Uygun fiyat diye şimdi tekrar aldım.
    Çok arttı diye marketten 5 litre alıyoruz mecbur

• Ne kredi kartı nede kapıda ödeme ile sipariş veremedim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 23 Ocak 2025; 17:46:28 >
  • meymenetli.bıçkın kullanıcısına yanıt

Kendileri 3 yılı geçmeyen damacana getiriyorlar mı da öyle istiyorlar. Enson saka siparişimde 2020 damacana geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 24 Ocak 2025; 11:47:16 >
  • storm kullanıcısına yanıt

Maalesef öyle. Damacanaların kullanım ömrü yaklaşık 10 sene önce 3 yıldan 5 yıla çıkarıldı. Fakat başka markaya geçmek istediğinizde takas için 3 yıldan eski olmamasını istiyor çoğu firma. Daha eski olursa onlar da takas etmeye çalışırken sorun yaşıyorlarmış galiba bir kere öyle bir şey söylemişti bana çalışan.

• Bende 2 tane farklı marka damacana siparişi verdim bakalım.

• Geçen hafta duyup söylemiştim hemen. Bu fiyata kaliteli su almak gerçekten çok iyi. Hayat su kullanırdık. 110 tl oldu ama siz müşterilerimize özel bir kaç ay 100 tl den vereceğiz dediler. Sanırım 5 yıldır aynı markayı kullanıyoruz oraya kayıt yaptırmıştık. Ama yaptıkları sürekli zamlardan sonra bir avantajı kalmadı. Geçen ay getir uygulamasından billur suya geçmiştik. 43 tl ye geldi 1 damacana su ilk siparişe özel diye. Normalde 93 tl. Saka suyun 70 tl ye düştüğünü duyar duymaz direk sipariş geçtim. 2 gün öncede 2 nci su siparişimizi verdik. Farklı markadan geçiyorsanız herhangi bir problem olmuyor. Sadece farklı marka olduğunu sipariş aşamasında işaretlemeniz gerekiyor. Onun dışında saka suyun kalitesini konuşmaya gerek yok zaten. Sadece keşke zaman aralığını biraz uzun tutsalarmış. Herkesin su içme kapasitesi farklı. Martta bitiyor kampanya. Bundan sonra da getir üzerinden söylemeyi düşünüyorum. Orada fiyat 117,50 tl. %10 geri ödeme var getir kredi kartına. 117,50-11,75 = 105,75 tl ye geliyor. Normalde 110 tl. Ufak fark var ama olsun :))

• Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam, güzel bir fırsat sipariş geçtim.

• cem_23 C kullanıcısına yanıt

Hocam ben de sipariş verirken damacana değişim vs seçtirmiyor. siz nasıl yaptınız?

• pisst0n kullanıcısına yanıt
    Farklı iadeli damacana var gibi bir seçenek olması lazım. Tik koyuyorsunuz. İlkten öyle oluyor. Sonrakilerde öyle bir seçenek çıkmıyor. İlk sipariş verirken Aynı marka iadeli ve farklı marka iadeli damacanam var gibi bir ibareler geçiyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.