www.shell.com.tr Shell ClubSmart Hep Kazan ile 1 Alana 1 Hediye! | Kalitesiyle Güven Veren Shell Hep İleride https://www.shell.com.tr/suruculer/shell-clubsmart-hep-kazan-ile-hem-yakitta-hem-markette-kazanin.html
2 lt 75 tlye geliyor. Normalde 1 lt 75 tl 3 lt 175 tlye satılıyor. Su konsantre olduğu için birebir oranında su ekleyerek kullanabilirsiniz. -20 dereceye kadar dayanıyor. Baya da güzel temizliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cream cheese -- 1 Aralık 2024; 21:27:11 > |
Shell 4 mevsim cam suyu 2 lt 75 tl
-
-
Kaportada leke bırakmıyor. Kokusu güzel devamlı kullanıyorum bende. Opette güzel geçenlerde 2.5 lt opet 130a aldım bu daha uygun hemen 2 litre kaptım kampanya bitmeden 1+1 aynı şekilde almayı düşünüyorum yaz kış kullanılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buna nasıl kayıt olucaz öderken nasıl olucak fiziki kartım yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
alabilirsin kasadan kart yoksa. Ya da uygulamadan alabilirsin
-
Şehir kısıtlaması olmasaymış keşke.
-
Tamam teşekkür ederim
Güzel kampanya, birkaç gün önce n11 den Shell Winter Screenwash Concentrate Cam Suyu 3 Litre siparişi vermiştim oda yarın gelir sanırım. Genelde bu üründen alıyor ve kullanıyordum. Birde 4 mevsiminden de alalım en kötü kış sonrası kullanırız.
-
İçinde alkol olmayan cam suyuna para vermeyin boşuna. Deiyonize su içine az bulaşık deterjanı koysanız da aynı işi görür. Zaten cam suyu içindekiler birkaç deterjan ve küf bakteri önleyici.
Bu ürünü kışın ankarada suyla seyreltmeden kullanıyorum, mavi sulardan almaya gerek yok. -20 dereceye kadar iş görüyor, ankarada donduğuna hiç şahit olmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurgencx -- 3 Aralık 2024; 11:31:4 >
Ben de Ankara'da saf kullanımda donduğunu hatırlamıyorum. Bu sene de bunu kullanıyorum, henüz donmadı. Fakat 3 sene önceki çetin kışta uzun yolda donduğunu hatırlıyorum, sıcaklık -10 civarındaydı ve araç da hız yapınca onun etkisiyle dondu sanıyorum
Seyreltmeden -20 seyreltince -9a kadar dayandığı yazıyor üzerinde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam depoda dipte su kalıp eklemiş de olabilirim ama epey dökmüştüm 3lt olan şişeden. Şu dönemde şehiriçinde kolay kolay donmaz bu ürün. Bu fiyatlara emsal bi ürün de yok zaten. Kendim hala kullanıyorum, denk geldikçe stokluyorum. Araba üstünde diğerleri gibi boyalı boyalı da bırakmıyor. Tavsiye ederim düşünenlere
İçinde alkol var.
-
seyreltme oranı nekadar oluyor? 1:1 oranında mı?
-
Evet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim daha önceden alınmış shell yaz cam suyunda alkol yoktu, bunda varsa güzel. Resim bulamadım. İçindeki alkol oranı nedir? Kış cam suyunda alkol vardı, onu almıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus000 -- 3 Aralık 2024; 21:35:54 >
oran yazmıyor, "alkoller" yazıyor sadece
-
-
Diğer iller de dahil olsa keşke.
-
Benzer içerikler
- doğum gününde hediye veren markalar
- tod kampanya
- shell yağ değişimi
- tutaste parfüm
- temu iade nasıl yapılır
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X