Binbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 1508 (Bu ay: 12)
Durex yok ötesi 4*20 = 610 tl (n11)
Başka ürünlerde de indirim var baya uyguna geliyor. 2 tane ekleyin. Ana sayfadan da 450-60 kupon yükleyin.
6 tane de alabilirsiniz. Sipay ile öderseniz 30 tl daha iade gelir ekstra.
Shell 4 mevsim cam suyu 2 lt 75 tl
- Kampanyadan yararlanabilmek için Shell ClubSmart veya Shell Extracard Programına kayıt olunması gerekmektedir.
- Kampanya, 01.11.2024 – 31.12.2024 tarihleri arasında İstanbul, Ankara ve İzmir illerindeki seçili Shell Select marketlerde geçerli olacaktır.
- Kampanya Eti İçibol çikolata, deli2go gofret topları ve Shell 4 Mevsim Cam Suyu alışverişlerinde geçerlidir.
- Kampanyadan, her bir ürün için ayrı ayrı günde 1 kez olmak üzere aynı ay içerisinde en fazla 4 kez faydalanılabilir.
- Cam suyu kampanyamız sadece Shell Essentials 4 Season Screenwash 1lt ürünlerinde geçerlidir.
2 lt 75 tlye geliyor. Normalde 1 lt 75 tl 3 lt 175 tlye satılıyor. Su konsantre olduğu için birebir oranında su ekleyerek kullanabilirsiniz. -20 dereceye kadar dayanıyor. Baya da güzel temizliyor.
Detaylı rapor findekse girmeden direkt sipay içinden görüntülenebiliyor. Ayda 1 kez ücretsiz.
Seyahat sigortası 6 ay 7.5 euro (tüm dünya)
Hepiyi sigorta, tüm dünya seçin schengenle aynı fiyat.
- Kampanyamız 24.09.2024 Salı günü, saat 00:01 - 23:59 arasında gerçekleşecektir.
- İlk 1.500 kişi ile sınırlıdır.
- Hepiyi.com.tr ve Hepiyi Sigorta acentelerinden yapılacak satın almalarda geçerlidir.
- Kampanya kapsamında 7,5 Euro’ya satılacak ürün, 6 aylık Hepiyi Premium Yurtdışı Seyahat Sağlık poliçesidir.
- Kampanyadan her T.C. sadece bir kere yararlanabilecektir.
- Aynı poliçeye dahil edilecek aile bireyleri de kampanyadan yararlanabilecektir.( Örneğin 3 kişilik aile 6 aylık Hepiyi Premium Yurtdışı Seyahat Sağlık poliçesi için 22,5 euro ödeyecektir)
- Kampanya kapsamında alınan tekliflerin geçerlilik tarihi 24.09.2024 23:59’dur.
- Kampanya, Yurt Dışı Seyahat Sağlık Sigortası risk kabul kriterleri ile sınırlıdır.
- Hepiyi Premium Yurt Dışı Seyahat Sağlık Sigortası Schengen veya Tüm Dünya olarak tercih edilebilir. Tüm Dünya seçeneği, Schengen ülkelerini de kapsamaktadır.
- Kampanyaya katılım sürecinde bir sorun yaşanması durumunda 0850 665 6363 numaralı Hepiyi Sigorta Müşteri Hizmetleri’nden yardım alınabilir.
- Hepiyi Sigorta kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
İkisi de bu sene açılan bölümler. Kaçla kapatır sizce?
TT 3 aylık faturasız paketler - şehrinize özel
Bayinin camında gördük. Baya uygun geldi bana. Yenilemeli diyor ama zam miktarını bilemem.
https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/sehrinize-ozel-3-ay-20gb
https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/sehrinize-ozel-3-ay-50gb
"Aksaray, Ağrı, Bayburt, Bingöl, Çorum, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Konya, Malatya, Mersin, Muğla, Muş, Niğde, Sakarya, Trabzon, Yozgat illerine özel"
"İstanbul (Esenyurt, Kadıköy, Kartal, Sultanbeyli, Sultangazi, Üsküdar), İzmir (Bayındır, Güzelbahçe), Ankara (Mamak) ilçelerine özel"
Bosch çamaşır makinesi alayım dedim. bir ürün beğendim. Kendi sitesinden değil de farklı sitelerden almaya çalışınca İstanbul dışı teslimat yok hiç. N11 ve hepsiburadaya baktım ikisi de aynı. Hepsiburada satıcılı olsa alcam ama yok. Yok mu bunu almanın bir yolu?
Örnek ürün
Türk telekom faturalı hat devri yapan var mı?
|
Bayi arabaya kaput koruma yapmıştı alırken. 2 sene dolmak üzere. Bunu ne zaman söktürmeliyim? Tekrar yaptırmayı düşünmüyorum zaten masraf olmasın diye. Tek derdim güzelce sökülsün iz falan kalmasın boyaya da zarar gelmesin.
Ankara'da bunu yapan bildiğiniz bir yer önerebilirseniz de güzel olur.
Kampanyayı bulamadım ama 200 tllik ürün alınca sepette otomatik indirim uyguluyor.
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.094
İkinci El Bölümü Mesajları: 76
Konularının görüntülenme sayısı: 141.439 (Bu ay: 3.199)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.920 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar