Şimdi Ara

Türk telekom faturalı hat devri yapan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda yapan varsa ne kadar ödediniz?
    Ve devir yaptıktan hemen sonra başka operatöre taşıma yapılabilir mi?

• Burda yazanlara göre o bilgi yalan. Birkaç konuda okudum. Bayiler taşıma yapılmasın diye söylüyor
  • cream cheese kullanıcısına yanıt

Yalan demeyelim de yanlış diyelim.

Evet forumda bu bölümde, hat devründen hemen sonra 1 hafta içinde hatını başka operatöre taşıdığını yazanlar oldu belki 2 kişi belki 3 kişi. Hatta birine ben yazmıştım durumu sonucu yazın biz fe tecrübe edelim diye. Arkadaş dönüş yapmıştı hattı devir aldıktan 3 gün sonra taşıdım diye.

Devir alınan hat yeni sıfır hat statüsünde ama taşınabiliyor çok ilginç cevabı yazmıştım ben de. Öncekü yıllarda devir olan hat taşınamıyordu 30 gün dolmadan bu kesin. Denendi red cevapları geliyordu. Sonradan BTK bunu iptal etti devir olunan hattın 30 gün dolma kriteri olmadan taşınabilmesine izün verdi yazanlar oldu. Taşıyanlar da oldu nitekim.

Şuan sıfır alınan yeni hattın da 90 gün bekleme 30 gün beklene gibi kural olmadan taşınabilmesi gerekir,sanırım bu kural da iptal edilecektir. Bir operatörden mobil hat aldık ama memnun değiliz,taşınabilmeli.

Aynı mantık devir olunan hatlar için yürütülmüş ve kural iptal edilmiş.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Yani taşıyabiliyoruz değil mi sonuç olarak?

Ben denemedim,forumda 2 kişinin hattı devir aldıktan sonra taşıdığını yazdığını hatırlıyorum. Bir arkadaş da BTK sitesinden link atıp devirden sonra hat taşınamaz kuralı iptal oldu bilgisi vermişti.

Taşınıyor

senelerdir taşınıyor diye yazanlar oldu .Forumda defalarca yazıldı .

Bizzat denemedim ama .

• 2022 Aralık ayında hattı üstüme alıp başka operatöre taşıdım

Turk telekomdan Turkcell e

Yani taşınabiliyor

• Resmi olarak fiyat 60 tl btk ya göre. Ama 500-600-1000 lira tutturduklarını söyleyecektir bayiler.
  • Geçen ay Türk Telekom a sordum 700 TL dediler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.