|
Türk telekom faturalı hat devri yapan var mı?
-
-
Burda yazanlara göre o bilgi yalan. Birkaç konuda okudum. Bayiler taşıma yapılmasın diye söylüyor -
Yalan demeyelim de yanlış diyelim.
Evet forumda bu bölümde, hat devründen hemen sonra 1 hafta içinde hatını başka operatöre taşıdığını yazanlar oldu belki 2 kişi belki 3 kişi. Hatta birine ben yazmıştım durumu sonucu yazın biz fe tecrübe edelim diye. Arkadaş dönüş yapmıştı hattı devir aldıktan 3 gün sonra taşıdım diye.
Devir alınan hat yeni sıfır hat statüsünde ama taşınabiliyor çok ilginç cevabı yazmıştım ben de. Öncekü yıllarda devir olan hat taşınamıyordu 30 gün dolmadan bu kesin. Denendi red cevapları geliyordu. Sonradan BTK bunu iptal etti devir olunan hattın 30 gün dolma kriteri olmadan taşınabilmesine izün verdi yazanlar oldu. Taşıyanlar da oldu nitekim.
Şuan sıfır alınan yeni hattın da 90 gün bekleme 30 gün beklene gibi kural olmadan taşınabilmesi gerekir,sanırım bu kural da iptal edilecektir. Bir operatörden mobil hat aldık ama memnun değiliz,taşınabilmeli.
Aynı mantık devir olunan hatlar için yürütülmüş ve kural iptal edilmiş.
-
Yani taşıyabiliyoruz değil mi sonuç olarak? -
Ben denemedim,forumda 2 kişinin hattı devir aldıktan sonra taşıdığını yazdığını hatırlıyorum. Bir arkadaş da BTK sitesinden link atıp devirden sonra hat taşınamaz kuralı iptal oldu bilgisi vermişti.
-
Taşınıyor
senelerdir taşınıyor diye yazanlar oldu .Forumda defalarca yazıldı .
Bizzat denemedim ama .
-
2022 Aralık ayında hattı üstüme alıp başka operatöre taşıdım
Turk telekomdan Turkcell e
Yani taşınabiliyor
-
Resmi olarak fiyat 60 tl btk ya göre. Ama 500-600-1000 lira tutturduklarını söyleyecektir bayiler. -
Geçen ay Türk Telekom a sordum 700 TL dediler.
Benzer içerikler
- türk telekom sınırsız youtube internet yiyor
- paketmatik aylık 30 gb iptal
- türk telekom cayma bedeli
- hat devir ücreti
- tt grup veri işleme izni nedir
- gizli numaradan arama
- turkcell abone sayısı
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- mobil imza nasıl alınır
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X