Şimdi Ara

Odtü besyo vs Bilkent sınıf öğretmenliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisi de bu sene açılan bölümler. Kaçla kapatır sizce?

• Odtu besyo harbi açılmış lan bu ne
    Odtu kapatılsın yerine avm yapilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 9 Ağustos 2024; 12:28:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

Olm 90larda bile varmış bölüm az sakin ol da. (83-97 arası varmış ODTÜ hali hazırda sonra kapanmış, ta 79 yılında Yüksek Lisans olarak bile varmış)

Bence baktılar okul Koç'a falan yeniliyor turnuvalarda hileye başvuruyor yönetim.

• nickolangelo kullanıcısına yanıt

Kayyum atadilar yetmedi cim amfiyle devrimi deviremediler son kursun olarak atilimda %50 burslu isletme okuyan tayfayi besyo ayagina odtuye tasiyorlar gecmis olsun 

Yeni yapilacak odtu avmsinin icine nargile kafe ve bmw showroom oneriyorum

• ODTÜ besyo'da okumak isterdim
    Üniversitede beden dersi niye yok kardeşim

• Biri en rahat diğeriyse en zor öğretmenlik branşı ama bizim halkımız yine vizyonsuzluğunu konuşturur. Besyo da ODTÜ de girmesi en rahat bölüm olur felsefeyi tahtından indirerek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ytü vs Odtü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

insan kalitesiyle yks de yapılan sıralamayı paralel görmeniz yani gerçekten denilecek söz yok

• Gayet paralel

• sizin ders çalışmaktan ve dh de takılmaktan beyniniz uyuşmuş. gerçek hayatla bağlantınızı kaybetmişsiniz

• Merhaba.

ODTÜ (İngilizce) Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliğinin tahmini taban sıralaması Eşit Ağırlık 57.000 olabilir diye düşünüyorum (Başkent Üni tam burslu (İngilizce) İşletme, ve Atılım Üni tam burslu (İngilizce) İşletme bölümü ile yarışacak gibi görünüyor).

Bilkent Üni tam burslu (İngilizce) Sınıf Öğretmenliğinin tahmini taban sıralaması da Eşit Ağırlık 42.000 olabilir diye düşünüyorum (Ankara Üni (İngilizce) İşletme, ve Ankara Üni (İngilizce) Politika ve Ekonomi ile yarışacak gibi görünüyor).

• bilkent sınıf öğretmenliği tam burslunun 42 binden kapatması imkansız

• 30k üstü yapan tüm arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım biz ilk 5k yapanlar olarak ileride onlarla master slave ilişkisi kuracağımız için şimdiden temelleri atmak lazım

• Şakaysa komik ciddiyse daha da komik

• 2 dakika dusunurseniz atilim piyasa tayfanin son sikintisinin yks siralamasi oldugunu ve konunun bambaska oldugunu cok rahat anlayacaksiniz ama amac sadece linclemek gibi

Atılım üniversitesi öğrenci alımı yaparken karakter şartı mi koyuyor anlamadım ki

• aga geçen gün 20k altı sıralama yapamayanı anlamıyorum diyen birisi vardı ya ona atıf yapmışlar

• Bilkent sınıf öğretmenliği ücretli bölüme bir kişi bile girmemiş. 5 kontenjanı vardı. %50 burslu da kontenjan 15ken 8 kişi girmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cream cheese -- 14 Ağustos 2024; 10:10:12 >
  • cream cheese kullanıcısına yanıt
    Vay be bu sene ücret lafı geçen tüm bölümler çakılmış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dead kings kullanıcısına yanıt

Ciddi tabi niye şaka olsun dalga mı geçiyorsun? Mesela ben iletişim kuracağım asgari insanı her sene bizim okulun mühendislik fakültesinin taban sıralamasına bakıp seçiyorum. Bu sene kaçmış mesela 16482, yok öyle 100k sıralama yapıp bedavaya vizyonumdan nemalanmak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.