Şimdi Ara

Fonksiyonlar kaç günde biter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normal bildiğimiz tyt deki fonksiyon ne kadar zamanda biter soru kaçırmayacak gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fonksiyonlar Kaç Günde Biter?

Fonksiyonların bitirilmesi gereken süre, çözülmesi gereken fonksiyonların karmaşıklığına, öğrencinin matematiksel becerilerine ve ayırdığı çalışma süresine bağlı olarak değişir.

Basit birinci dereceden fonksiyonlar genellikle 1 günde tamamlanabilirken, daha karmaşık fonksiyonlar (örneğin üstel veya trigonometrik fonksiyonlar) birkaç gün veya daha fazla zaman alabilir.

TYT sınavında yer alan fonksiyonlar genellikle 1 veya 2 günde tamamlanabilir. Ancak öğrencilerin bu konuyu tam olarak anlamaları ve uygulamaları için ek çalışma ve tekrar yapmaları önerilir.

Fonksiyonların bitirilmesi için belirli bir süre sınırı yoktur. Önemli olan, konunun doğru anlaşılması ve öğrencinin fonksiyonları rahatlıkla çözebilmesidir. Acelesi olmayan öğrenciler, konuyu yavaş yavaş ve sağlam bir şekilde çalışarak daha iyi sonuçlar alabilirler.

Bu metin içerisinde belirtilen anahtar kelimeler aşağıdaki gibidir:

• fonksiyonlar kaç günde biter
    • fonksiyonlar 1 günde biter mi
    • fonksiyon kaç günde biter
    • fonksiyonlar ne kadar sürede biter
    • tyt fonksiyon kaç günde biter
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • valla fonksiyon her yerde karşına çıkacağı için 26 hazirana kadar sürer

• Yada şöyle sorayım temelini kaç günde atarız hani gof fog falan böyle soruları olan

• Ulpro kullanıcısına yanıt

hocam öncesinde biraz kümeler de çalışmanı tavsiye ederim ama sadece fonksiyonlara temelini oturtmak için 9-10 gün verilebilir tabi seviyene bağlı bir şeyler biliyorsan 5 günde de bitebilir belli olmaz

• jiijii kullanıcısına yanıt
    Konular bitti tyt de fonk Polinom bide pkob kaldı

• hocam ne yap et fonksiyonları polinomlari çok iyi bil. polinomlardan 5 fonksiyonlardan 4 kitap bitirdim ayt için.
    gittim polinom sorusunu yine çözemedim, yani böyle bi konu aşırı eleyici soru sorabiliyorlar ki eleyici sınav hazırlayıp kolay polinom sorusu hayatta sormazlar. onun için bu 2 konuyu çok iyi bil. polinomun da temeli fonksiyon. hazır zaman da varken fonksiyonla ilgili fasikül falan bitirebilirsin. hızlı geçiyim bitsin diye düşünme. tytde gelen soruları 2 gün çalış halledersin ama ayt için de çalış fonksiyonları

• hocam pkob biraz şans işi ama fonk ve polinomu halledebilirsin ben de biraz unutmuş gibiydim ikisi de bitmek üzere şuan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geometri kaç günde biter
    4 yıl önce açıldı
    Fizik kaç günde biter
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu bileşik fonklarda denklem çözdürme soruları var onlara çalışıcam derken beynim error verdi bütün geometri çalışamadık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.