Şimdi Ara

günde 12 saat ders çalışarak kaç ayda konularımı bitiririm sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kitap cafeye kaydoldum sabah 9 da başlayıp 23 de bitiriyorum bugün başladım erken biter mi sizce öyle devam edersem

• günde 12 saat sürekli çalışamazsın ama planını mantıklı yapıp istikrarlı gidersen erken bitirirsin ama olay erken bitirmekten çok konuları özümsemen olmalı erken bitirmenin bir esprisi yok özümsemeden bitirdikten sonra

• 12 saat çalışamazsın her gün. Gerek de yok. Şu sıralar max 7 - 8 yeterli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu zaman diliminde kendine bu kadar yuklenirsen-12 saat çalışmak gibi- sınava yakın zamanda ciddi bir bıkkınlık oluşacak. O yüzden çalışma saatini biraz kısmanı ve konuları erken bitirme amacından ziyada özümseyerek bitirmeni öneririm.

İyi çalışmalar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok çalışmaktan ziyade sürekli çalışmak önemli.
    Sen şimdiden 12 saate kalkışırsan sürekliliğini yitirirsin.

• 12 saat aşırı bir süre. 5-6 saatle başlayıp sınav yaklaştıkça arttırmanı öneririm. Başarılar.

• tm öğrencisi olarak günde 4-5-6 saat çalışarak 7-8 ay civarında bitirdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geometri kaç günde biter
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3-4 saat ile 5 ayda

• tam iki ay on yedi gün otuz bir dakika sürer

• Günde 12 saat çalışıyosanız kazanamazsınız.benim ultra zeka arkadaşlarım vardı günde max 4 saat çalışıyorlardı çünkü temeli çok sağlamdı temeli olmayan adam gününü yok eder 12 saat felan(benim gibi) adam çalışmaya gerek duymuyordu birisi ilk bin diğer ilk 2000 yaptı. Diğer mevzu ise o heyecana bende kapıldım dedim ilk başı böyleyse sonuna kadar götürürüm hergün 13 saat vs felan bana vazgeçersin yorulursun diyenlere ben sizin gibi değilim pes etmem diyodum ama sonrasında şunu anladım bazı şeyler iradeniz dışında gerçekleşiyo elinizde olmadan yoruluyorsunuz vücut kabul etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi führerbunkerkot1 -- 28 Eylül 2021; 13:15:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • führerbunkerkot1 kullanıcısına yanıt

Kac tyt ile başladı hocam

• Hesaplamalarıma göre tam olarak 31 gün sürer. Sana bu yolculukta Mert Hoca kanalını tavsiye ederim genç adam.  

• Prensesela P kullanıcısına yanıt

İlk tyt si 98 son tyt 110 du

• Nasıl 12 saat oluyor sabah 9 akşam 11

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.