burada kalan veya bilgisi olan var mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CERRAH MEHMET PAŞA ERKEK ÖĞRENCİ YURDU
-
-
Bana da orası çıktı. Kötü diyorlar ama bilmiyorum. YTÜye kadar gitmese de Cevizlibağa kadar giden metro hattı varmış. Avcılar deprem bölgesi ama binanın depreme dayanıklı olduğunu söylüyorlar. Bir de Tip-6 diyorlar yurt için. Ben olsam bir şekilde buradan FSMye geçiş için zorlardım. Olmazsa da yurt yeter gibi.
-
tip mevzusu ne bana da tip6 çıktı tip6 olunca daha kötü mü oluyor en iyisi tip1 mi ?
-
En iyisi Tip-6. Otel yıldızı gibi düşün.
-
hmm kaç kişidir acaba odalar 3 mü 4 mü bir de 16sında başlıyor değil mi yurtlar 14-15 gibi gitmeyi düşünüyorum
-
Muhtemelen 3. Şanslıysan 2 veya 1 kişilik te olabilir.
-
çok sağ olun dönüş için.
-
tip-6 denilip o kadar ücret alındığına aldanmayın odalar 6 kişilikmiş (google haritalarda yazılan yorumlarda boyle denilmiş)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne zaman açılıyor yurtlar acaba ?
-
bilmiyorum hocam, valla açılsın istemiyorum be her gun 4 saat yol çekeceğim gibi görünüyor...
valla en pahalı yurt ücreti 6 kişilik çıkarsa çok üzücü olur cidden ne avantajı var ki daha fazla para vermenin ? 1-2 ay takılıp ev aramayı düşünüyordum arkadaş edinip ama benim yurt 6 kişilik çıkarsa hemen ev aramaya başlarım o zaman. internete bakıyorum ama clickbait haber siteleri yüzünden ne zaman açıldığın bulamıyorum maalesef. neyse en azından bir süreliğine kalacak bir yer var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yardımiçinaçtımhessabı -- 6 Eylül 2024; 1:8:55 > -
çooook öğrenci var hocam ne yazık ki katlanacağız, bana daha çok koyan niye bu kadar uzak bir yerde yurt verildiği . Acaba cerrahpasada okuyup da Sarıyer Beşiktaş Şişli kyk çıkan var mıdır? ciddi varsa gelsin becayiş yapalım
size nerede çıktı ve nerede sizin okul ?
-
itü hocam, ayazağa kampüsü de sarıyer'de
avcılardaki yurt çıktı demeyin ağlarım
-
hocam bana da burası çıktı o yüzden burada yazıyorum
Dediğiniz gibi cerahpaşada okuyan biri ile anlaşsanız oluyor mu değişim ? pek bilmiyorum yurt işlerini
-
oluyormuş hocam öyle duydum. nakil de verebiliyormuşuz gsb biz uygulaması üzerinden ama şuan açık değilmiş. nakil işi gerçekleşse bile aşağı yukarı 1 sene sonra gerçekleşiyormuş falan... napacagiz bilmiyorum. öyle kara kara düşünüp oturuyorum
-
Hocam siz İTÜ yurtlarına yine de başvurun erkek yurtları inşaata girdiği için çıkmayacak ama Nisan'da açılıp öğrenci almaya başlayacakmış. Şu an sene başı yurda girecek gibi başvurmanız lazım ama bir fark yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 70 tyt 60 ayt kaç bin sayısal
- telegram pdf grupları
- paragrafın ritmi zorluk derecesi
- kırık obp ile hukuk
- bilgi sarmal 15 tyt matematik deneme cevap anahtarı 2023
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X