Şimdi Ara

Üsküdar, Mimar Sinan Mahallesinde yaşanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üsküdar, Mimar Sinan Mahallesinde sahile 1,5 km uzaklıkta ev bulduk, alıp oturmayı düşünüyoruz, ama üsküdar'da hiç yaşamadım, kadıköyden sonra üsküdar da yaşanır mı? bahsettiğim bölge güvenli midir?

• hocam o bölgede kısmen güvensiz yerde de var bence. ama genel olarak güvenlidir.

şöyle söyliyim: Nuhkuyusu caddesi var. o caddenin Üsküdar tarafında kalan kısmı güvenlidir ama, aynı yerde caddeden uzaklaşıp Selam-ı Ali Efendi caddesine yaklaşırsan orda insan profili değişiyo. Selam-ı Ali Efendi caddesinde böyle ipsiz sapsız tiplere denk geldiğim oldu. yine mesela İcadiye'den aşağı inen sokak var, Kuzguncuk'a iniyo, o sokakta hep dizi çekimleri olur, ben de defalarca kez dnek geldim. şimdi böyle olunca güvenli gibi düşünürsün ama aslında orda ara sokakta oturan arkadaşım vardı, ourduğu sokak bildiğin gecekondudan halliceydi. çok düzgün tipler de vardı, ama bildiğin ipini koparıp İstanbul'a gelmiş olan maganda tipliler de vardı.

haritada Mimar Sinan Mahallesi diye aratınca zaten neredeys Üsküdar merkez çıkıyo. 1 buçuk km yularısı dediğinize göre sizin ev sanırım Atik Valide camisinin oralarda olmalı. yaşanır bence hocam. benim gibi bisikletli biri olsan mesela, Eyüp Aksoy caddesinden kaptırıyon Kadıköy'e, sonra Türkiye'nin en güzel sibiklet parkuru olan Anadolu sahil şeridine başlıyon mis gibi sürmeye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sağ olun, 1,5 km içeriyi kast etmeye çalışmıştım yapamamışım:D tam da Selam-ı efendi caddesi nin girişinde ev, üsküdar üniversitesi çarşı yerleşkesinin karşısına denk gelen taraflar

• Yokuşta yaşanmaz…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da yokuş olmayan bir yer görmedim.

• lemmy44 L kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz yer sahile çok yakın, tam merkez.

• Fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kadıköyden sonra Üsküdar cennet gelir :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • the__executioner__ kullanıcısına yanıt

10 milyon

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.