Şimdi Ara

Sarı filtre sigaralardaki boğucu tat?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tadları saman gibi ve boğucu zehir tadı yok yani.camel olsun marlboro olsun.Ama beyaz filtreliler lark chesterfield o zehir tadını keskin tadı alıyorum sizdede böylemi?Bide sarı filtre ne zaman içersin iç hep aynı tat😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sarı Filtreli Sigaralardaki Boğucu Tat: Sarı ve Beyaz Filtre Arasındaki Farklılıklar

Sigara içen birçok kişi, sarı filtreli sigaraların beyaz filtreli olanlara kıyasla daha boğucu bir tada sahip olduğunu fark eder. Bu farkın arkasındaki neden, kullanılan filtrenin türündeki farklılıktan kaynaklanmaktadır.

Sarı Filtreli ve Beyaz Filtreli Sigaraların Farkı

Sigara filtrelerinde kullanılan iki ana malzeme vardır: selüloz asetat ve polipropilen. Selüloz asetat, sarı filtrelerde, polipropilen ise beyaz filtrelerde kullanılır.

Selüloz asetat, polipropilene kıyasla daha gözenekli bir malzemedir. Bu, sarı filtreli sigaraların dumandaki daha fazla parçacığı yakalamasını sağlar. Bu da daha boğucu bir tada yol açar.

Ek olarak, sarı filtreler genellikle beyaz filtrelere göre daha kalındır. Bu, dumanın filtreden geçmesini daha da zorlaştırır ve daha boğucu bir deneyim yaratır.

Winston Sarı Filtre

Winston, sarı filtreli sigaralarıyla tanınan popüler bir sigara markasıdır. Winston sarı filtreli sigaralar, diğer sarı filtreli sigaralara benzer şekilde, daha boğucu bir tada sahiptir.

Sarı Filtreli mi Beyaz Filtreli mi Daha Zararlı?

Sarı filtreli ve beyaz filtreli sigaralar arasındaki sağlık etkileri açısından önemli bir fark yoktur. Her iki filtre türü de dumandaki zararlı maddelerin bir kısmını yakalar. Ancak, sarı filtreler daha fazla parçacık yakaladığından, daha az zararlı madde soluduğunuz anlamına gelmez.

Yine de sigara içmek ciddi sağlık riskleri taşır. Her iki filtre türündeki sigaralar, akciğer kanseri, kalp hastalığı ve diğer sağlık sorunlarına neden olabilir.

Sonuç

Sarı filtreli sigaralar, beyaz filtreli sigaralara göre genellikle daha boğucu bir tada sahiptir. Bu fark, kullanılan filtrenin türündeki farklılıktan kaynaklanmaktadır. Her iki filtre türündeki sigaralar da sağlığa zararlıdır, bu nedenle sigara içmekten kaçınmak her zaman en iyi seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bıraktım 1 ay oldu ama evet beyaz filtre sanki pipet, sari filtre ise saman gibi hissettirirdi bana. Beyaz ile direk tütünün tadini alir gibi hissederdim.

• Evwt gercekten de oyle, winston, camel, marl. Hepsi ayni mokun farkli renkleri. Yine ayni filtre yapisinda muratti var ama o efsane.

• Winston white , muratti rosso hiçbişeye değişmem kırmızı filtreler " Özellikle lm , ld " saman gibi zehir tadını geç resmen boğazımda ağırlık hissi yapıyolar slime sigaralarıysa hissetmediğimden içemiyorum hani yakarsın başta hiçbişey yoktur orta kısımlara geldikçe ağırlaşır boğazına bişey oturmuş gibi olur ya ? o histen nefret ediyorum işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.