Şimdi Ara

İLK DEFA YULAF YEDİM, ETKİSİ NORMAL Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ARADAN 10 DK GEÇTİ. KARNIMA SANCI GİRDİ. WCYE KOŞTUM. AMA HALA BİRAZ SANCI VAR.

SANIRIM BAĞIRSAKLARIM ÇALIŞMAYA BAŞLADI. NORMALDE ÇOK YAVAŞTIR. 2 GÜNDÜR WCYE ÇIKAMIYORDUM HATTA. YULAFI YİYİNCE BİŞİLER OLDU.

MİDEM Mİ BOZULDU YOKSA BAĞIRSAKLARIMA İYİ Mİ GELDİ ANLAMADIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 21 Haziran 2017; 12:3:9 >

• Bende de aynısı oluyor hemen karnım ağrıyor. Ama çok güzel tadı da var nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerevarine

Bende de aynısı oluyor hemen karnım ağrıyor. Ama çok güzel tadı da var nedense.

Bende tadını çok sevdim ama her seferinde böyle olacaksa sıkıntı
  • Korkulacak bir şey yok bağırsakların ona karşılama töreni yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu atlara veriyorlar.

• Normal ben ilk yemeye başladığım günler günde 2 3 defa wc'ye giderdim önceden 2 3 günde 1 yapardım düşün

• Yulaf çok iyi ya kahvaltıdan sonra 100-150 gram yerdim ramazandan önce spor için. Evet normal bende de öyle oluyor genelde özellikle sıcak sütle yaparsam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler gece yiyeyim dedim. İshal gibi bir durum oldu galiba. Karnımdan uyuyamadım kalktım

Bünye alışacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 23 Haziran 2017; 3:12:28 >
  • bende de öyle oluyordu azalt hocam fazla yiyince öyle oluyor

• 28 gün her sahur yedim bana kötü bir etkisi olmadı.

• Mantarlı kek yediğimde aynısı bana da olmuştu

• Yulafı kuru kuru yemeyin, sıcak suyla bir süre kabarmasını sağlayın yada bir direk suyla pişirin öyle tüketin, kuru kuru yediğinizde midede sindirimi çok zordur, mideye yapışır gaz yapar rahatsızlık yapar sindirimi uzun sürer. Sıcak suyla yumuşatın öyle tüketin.

Pirinci yada bulguru çiğ yemek gibi bir şey.
  • Bünye alışmaz. Her yediğinde wcye koşarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Yulafı kuru kuru yemeyin, sıcak suyla bir süre kabarmasını sağlayın yada bir direk suyla pişirin öyle tüketin, kuru kuru yediğinizde midede sindirimi çok zordur, mideye yapışır gaz yapar rahatsızlık yapar sindirimi uzun sürer. Sıcak suyla yumuşatın öyle tüketin.

Pirinci yada bulguru çiğ yemek gibi bir şey.

Hocam bende meyve parçacıklarıyla karışık var. Müsli diye geçiyor. Onu pişirsem olmaz sanırım.
  • Kaba aldıktan sonra üstünü hafif geçecek kadar sıcak su eklleyip 10 dk bekletip tüketebilirsin

• Arkadaşlar zayıf insanlar kahvaltıda yulaf yemeli mi ? Ramazandan sonra almalı mıyım ? Kilo almak istiyorum da yemek düzeni kurucam Ramazanda düzenli yiyorduk Ramazan dısında cünkü pek kahvaltı yapan biri değilim ama yapacağım artık inş mısır gevreği yulaf ne önerirsiniz ?
  • yumruk yedimciler artıya çök
  • yulaf dediğiniz nasıl oluyor şu marketlerde mısır gevreklerin yanında pakette satılanlar mı ? bugüne kadar hiç işim olmadı, nasıl bir şey, tadı nasıl ?
  • Süt koyup mikrodalgaya kısa zamanlı koyun. Üstüne biraz da tarçın ekleyin. Çatur çutur yiyin sonra.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.