Şimdi Ara

İlk defa boza aldım , içtim , berbat bi tat.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
7.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kilo alımında çok etkisi oluyor denildi , en yakın alabileceğim yer bim oldugu için gittim 1 LT boza aldım bimden.Tadına bakayım dedim bakmaz olaydım millet bunu nasıl içiyor , kilo aldırıyo diye aldım ama anca yarım bardak içebildim daha da içemicem heralde , millet nesini seviyor bunun ?

Ve de tadını içebilecek bi kıvama getirmek için bozayla karıştırmam gereken bişey var mı ?

• bende pek sevmedim dogrusu bozayı
  • işte kilo alamama nedenin bu
  • bimden aldığın bişeyin tadıyla yargılama ürünü. normalinden çok farklı olabilir
  • git bimden ne olduğu belirsiz boza al sonra insanlar bunu nasıl içiyor
  • Vefa bozacısından içmeyi dene bir. Üstünde sıcacık kavrulmuş leblebi...
  • Bilecik bozası bul biyerden üzerine tarçın ekip iç beğenmezsen gel beni iç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bimde boza 1 tl değildi ki sen Başka bir şey almışsındır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 5 Aralık 2010; 17:10:29 >
  • ohhooooo :( bozaya laf yok

vefa da bi iç kış günün de sıcacık :)

ilk içişte herkes yadırgar tadı kötü gelir ama sonra güzzel gelir leblebileri de atarsın oohh gidip içim bari 2 sene önce tam karşısındaki yurt da kalıyodum gece leri içmeye gelenleri seyrederdim :)
  • Burnunu kapatıp iç ;) ben eti balığı böyle yiyorum 2 ay içinde fena kemiklerim oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: meleee

Burnunu kapatıp iç ;) ben eti balığı böyle yiyorum 2 ay içinde fena kemiklerim oldu :)

Burnunlamı yiyosun?
  • hacı geçen gün gimata mal almaya gittik 5 litrelik olan bozaları görmüşdüm
    öbür hafta gidip alacam 2,3 tane, millet baya bi almış 2 reyon gezdik bi bakdım boza kalmamış
  • Bim'den alınan bozadan ne hayır gelir ya.Boza çabuk tüketilmesi gereken bir şey taze olmalı kim bilir ne kadar oldu orda duruyor gittin onu aldın.Arkadaşların dediği gibi Vefa bozası veya Balaban bozası iç o zaman gör bozanın tadı nasıl oluyor.
  • Git vefa Lisesinin oralarda.Vefa bozacısı var.Git iç sonra konuş
  • Türkiyede gerçek boza yapan bir yer bende bulamadım balkan ülkelerinde gerçek boza yapılıyor ve o bozanın tadı burdakilerden çok farklı
  • sefa boza bulursan onu için

çok farklı vefa ve diğelerine benzemiyor onlar gibi koyu değil.
  • bimin bozası çok rezil. normal yada az kaliteli bir boza içersen çok farklı gelicek, sewersin de büyük ihtimal.
  • bim'den kız ayarla, kız mı lan bu deyip kızlardan soğuyabilirsin
  • Adres verirsen ESKİŞEHİR den yollayayım.Göreceksin farkı..
  • Senelerdir, her gün sokağımızdan geçen bozacıdan içerim, her akşam. Karanlığın çökmesi boza demektir, benim için.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.