Şimdi Ara

İlk defa boza aldım , içtim , berbat bi tat. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
7.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bim satılık sevab var derse bile alınmaz...O kadar diyorum yani...Ne aldıysak bayatlamıştı hepsi...Maddi durrumda kendimize yetecek kadar ama Bim ürün almak sağlığa zararlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Bim satılık sevab var derse bile alınmaz...O kadar diyorum yani...Ne aldıysak bayatlamıştı hepsi...Maddi durrumda kendimize yetecek kadar ama Bim ürün almak sağlığa zararlı.

Bende aksini düşünüyorum n'olcak şimdi

Bim'den aldığım ürünlerde 1 kere bile bozuk, çürük vs. bişeyle karşılaşmadım. Paketteki domatesler bile eziksiz satılıyor elle seçsen bu kadar olur. Her şube aynı şekilde olmayabilir ama İstanbul-Adatepe Feyzullah mah. Bim ve Gazi Mustafa Kemal Bulvarı / Mezitli-Mersin Bim'de bu şekilde.

Hiçbir ürününde başım ağrımadı şimdiye kadar. Sana denk gelmiş olabilir tüm firmaya mâl etmek olmaz. En azından fabrika çıkışları ne olduğunu bildiğimiz firmalar. Her ne kadar fason gibi görünsede piyasadaki tüm kendi markalarını ürettiren süper / hipermarketlerden (CarrefourSA, Migros, Şok, DiaSA vs.) çok daha kaliteli olduğu bi gerçek.

Bende İstanbul-İdealtepe minibüs yolu üzerinde (Sani malaz üst geçitinin orda) bulunan Şok markette 1 kalıp çikolata aldım ilerledikten sonra (yaklaşık 2 km kadar) arkadaşla yerken bozuk olduğunu farkettim. Üstelik 1 sene tarihide geçmiş. Şimdi ben Şok'a mı küseyim ?

Özetlersek ; Bim dışında hiçbir marketin kendi markası altında üretilen ürünleri bence alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 14 Aralık 2010; 7:11:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_msy_42

vefa da bi iç kış günün de sıcacık :)

boza sıcak bir içecek değil ki
  • Bozayı nasıl sevmessiniz aklım almıyor.Surda bi boza olacaktıda içecektim.Çok severim bozayı.Doyana kadar içerim bozayı.
  • Konu hort.

Tadı acımı bozanın ?

Evet bende hiç içmedim
  • çakmadır o
  • hiç içmedim pişman değilim ismi ve görüntüsü kötü zaten
  • 2 tane bozacı geçti boozaaaaa diyerekten :)
  • berbat
  • biz bozayı cigara içerken içerdik çok lezzetli bayılırsınız..
  • Bim'den bende boza aldım. İğrençötesi bir tadı vardı. Bozanın tadı öyleyse içmeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN

Vefa bozacısından içmeyi dene bir. Üstünde sıcacık kavrulmuş leblebi...

Hocam sıcacık kavrulmuş leblebiyi nerden buluruz
  • içtiğim en kötü boza bim bozası bunu belirteyim

fatih orjinal vefadan da çok içtim. adamlar orda yapıp bardağa koyuyorlar ancak genede güzel değil ekşi ve koyu buldum

ancak istanbulda kırmızı kapaklı 1ltlik şişelerde satılan VEFA BOZALARI var. genelde pastane veye bazı bakkal önlerinde oluyor.
    işte onlar hem tadı hem kıvamı güzel
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.