Kilo alımında çok etkisi oluyor denildi , en yakın alabileceğim yer bim oldugu için gittim 1 LT boza aldım bimden.Tadına bakayım dedim bakmaz olaydım millet bunu nasıl içiyor , kilo aldırıyo diye aldım ama anca yarım bardak içebildim daha da içemicem heralde , millet nesini seviyor bunun ?
Ve de tadını içebilecek bi kıvama getirmek için bozayla karıştırmam gereken bişey var mı ?
bende o konuyu okuduktan sonra bugün bim e gittiğimde boza ile bakıştım baya ama sonra rengini beğenmeyip vazgeçtim almaktan. tadı biraz ekşimsi garip bişeydir diye tahmin ediyom ama bilmiyom artık. almayı düşünmüyom açıkcası.
vefanınki güzel tarçınla falan iyi gidiyo
Boza ekşiyince alkolleşiyormuş la doğrumu?
çınar bozası içtim dün leblebili ve tarçınlı müthişti ya
leblebi ve tarçınla birlikte VEFA boza içmeden bozaya kötü deme hele bimden 1 tl ye alıp denediysen
quote:
Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS
Türkiyede gerçek boza yapan bir yer bende bulamadım balkan ülkelerinde gerçek boza yapılıyor ve o bozanın tadı burdakilerden çok farklı
Söylediğinize yüzde yüz katılıyorum.Bozayı seven birisiyim,fakat Bulgaristan'da içtiğim bozadaki tadı Türkiye'de hiç bir bozada bulamadım.
BİM'den almanız hata
Nerden alırsan al boza iğrenç bişe.Zaten içen çok nadir insan var.Onlarından damak tadı anlayışları biraz farklı olsa gerek.
quote:
Orijinalden alıntı: ta2ja
Adres verirsen ESKİŞEHİR den yollayayım.Göreceksin farkı..
+1 Kara Kedi farkı
Arkadaşlar 1 tl deyip durmayın ilk mesajda 1 LT yazdım yani 1 litre Gerçi bozası da 2 TL ama olsun
Benim boza içmek istememin sebebi lezzetinden değil , kilo aldırıyormuş kalorisi yüksekmiş diye duydum , vefadan gidip 10 litre falan alsam evde stoklayabilir miyim , kapalı haldeyken boza bozuluyo mu , bimdekiler bozulmuştur demiş yukarıda biri çünkü.
Benim eve depolamam lazım arkadaşlar hergün en az 400-500 mL yani yaklaşık yarım litre içmek istiyorum nasıl yapacağım vefadan 10 litre alsam sorun olur mu , bozulmaması lazım yani ?
öyle kilo alınmaz o adama kalırsan ölürsün sen günde 3-5 litre süt içmek gibi bir rakamdan bahsediyordu sağlıklı değil
Bimin bozasına laf yok, ben gün aşrı yarım lt içiyordum tadı gayet iyiydi nesini beğenmedim anlayamadım.
ALIN BUNU DIŞARI
Bim'den boza mı alınır ya. Git parayı bayıl al bi şişe vefa bozası. Üstüne de tarçın dök sonra dik kafana bakalım beğenecek misin?
Alışkanlık meselesi.Sen bu bozayı 5-6 sefer hergün iç tadını sevmeye başlarsın.Aynı hiç bira içmemiş birinin bira içmesi gibi.
nasıl ilk kez lan? kaç yaşındasın ? hiç mi sokağınızdan boooooozaaaaaaaaaaaaa diye geçmediler?
kilo istiyorsan tahin+pekmez=516+296 kalori
quote:
Orijinalden alıntı: Rajeesh
nasıl ilk kez lan? kaç yaşındasın ? hiç mi sokağınızdan boooooozaaaaaaaaaaaaa diye geçmediler?
yaşım 20 liseli , ama hiç bozanın tadına bakma gereksinimi duymadım.bugün baktım ona da pişman oldum işte.
kilo almak için önerilerinizi bekliyorum tahin pekmeze de başlamak lazım
Bu saatte bozayı nerden bulcam ya Hatırlatılacak şeymi olm
bira vodka rakı vs bunların tadıda iğrenç ama fondüplüyo millet