Şimdi Ara

İlk defa boza aldım , içtim , berbat bi tat. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
7.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trybskts

Kilo alımında çok etkisi oluyor denildi , en yakın alabileceğim yer bim oldugu için gittim 1 LT boza aldım bimden.Tadına bakayım dedim bakmaz olaydım millet bunu nasıl içiyor , kilo aldırıyo diye aldım ama anca yarım bardak içebildim daha da içemicem heralde , millet nesini seviyor bunun ?

Ve de tadını içebilecek bi kıvama getirmek için bozayla karıştırmam gereken bişey var mı ?

bende o konuyu okuduktan sonra bugün bim e gittiğimde boza ile bakıştım baya ama sonra rengini beğenmeyip vazgeçtim almaktan. tadı biraz ekşimsi garip bişeydir diye tahmin ediyom ama bilmiyom artık. almayı düşünmüyom açıkcası.
  • vefanınki güzel tarçınla falan iyi gidiyo
  • Boza ekşiyince alkolleşiyormuş la doğrumu?
  • çınar bozası içtim dün leblebili ve tarçınlı müthişti ya
  • leblebi ve tarçınla birlikte VEFA boza içmeden bozaya kötü deme hele bimden 1 tl ye alıp denediysen
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

Türkiyede gerçek boza yapan bir yer bende bulamadım balkan ülkelerinde gerçek boza yapılıyor ve o bozanın tadı burdakilerden çok farklı

Söylediğinize yüzde yüz katılıyorum.Bozayı seven birisiyim,fakat Bulgaristan'da içtiğim bozadaki tadı Türkiye'de hiç bir bozada bulamadım.
  • BİM'den almanız hata
  • Nerden alırsan al boza iğrenç bişe.Zaten içen çok nadir insan var.Onlarından damak tadı anlayışları biraz farklı olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ta2ja

Adres verirsen ESKİŞEHİR den yollayayım.Göreceksin farkı..

+1 Kara Kedi farkı
  • Arkadaşlar 1 tl deyip durmayın ilk mesajda 1 LT yazdım yani 1 litre Gerçi bozası da 2 TL ama olsun

Benim boza içmek istememin sebebi lezzetinden değil , kilo aldırıyormuş kalorisi yüksekmiş diye duydum , vefadan gidip 10 litre falan alsam evde stoklayabilir miyim , kapalı haldeyken boza bozuluyo mu , bimdekiler bozulmuştur demiş yukarıda biri çünkü.

Benim eve depolamam lazım arkadaşlar hergün en az 400-500 mL yani yaklaşık yarım litre içmek istiyorum nasıl yapacağım vefadan 10 litre alsam sorun olur mu , bozulmaması lazım yani ?
  • öyle kilo alınmaz o adama kalırsan ölürsün sen günde 3-5 litre süt içmek gibi bir rakamdan bahsediyordu sağlıklı değil
  • Bimin bozasına laf yok, ben gün aşrı yarım lt içiyordum tadı gayet iyiydi nesini beğenmedim anlayamadım.
  • ALIN BUNU DIŞARI
  • Bim'den boza mı alınır ya. Git parayı bayıl al bi şişe vefa bozası. Üstüne de tarçın dök sonra dik kafana bakalım beğenecek misin?
  • Alışkanlık meselesi.Sen bu bozayı 5-6 sefer hergün iç tadını sevmeye başlarsın.Aynı hiç bira içmemiş birinin bira içmesi gibi.
  • nasıl ilk kez lan? kaç yaşındasın ? hiç mi sokağınızdan boooooozaaaaaaaaaaaaa diye geçmediler?
  • kilo istiyorsan tahin+pekmez=516+296 kalori
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

nasıl ilk kez lan? kaç yaşındasın ? hiç mi sokağınızdan boooooozaaaaaaaaaaaaa diye geçmediler?

yaşım 20 liseli , ama hiç bozanın tadına bakma gereksinimi duymadım.bugün baktım ona da pişman oldum işte.

kilo almak için önerilerinizi bekliyorum tahin pekmeze de başlamak lazım
  • Bu saatte bozayı nerden bulcam ya
    Hatırlatılacak şeymi olm
  • bira vodka rakı vs bunların tadıda iğrenç ama fondüplüyo millet
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.