Şimdi Ara

Metrobüsü kullanarak Yıldız Holding'e nasıl giderim?(Kısıklı Mahallesi Ferah Caddesi Büyük Çamlıca)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uydu görüntüsü bu arkadaşlar ben başakşehirden geleceğim metrobüs benim için en uygunu olur ama metrobüse bindikten sonra nerde ineceğim ve sonrasında hangi otobüse bineceğim yardımcı olur musunuz ? Anadolu Yakası'nı hiç bilmiyorum.

Uydu görüntüsü :https://maps.google.com/maps?daddr=41.023124,29.070875&hl=en&sll=41.023237,29.071192&sspn=0.002311,0.005284&vpsrc=0&mra=mift&mrsp=1&sz=18&t=h&z=18

• Bilidiğim kadarıyla Altunizadede inceksin.Oradan minibüs-otobüs vardır.Bir kere gittim Zeynep Kamile de oradan biliyorum.
  • altunizadede in. ümraniye dolmuşlarına bin. dolmuşçuya söyle indirir seni. çok yakın zaten
  • Kafan karışmasın diye en güvenli yolu söylüyorum, Söğütlüçeşmede in, Kadıköy Rıhtıma kadar yürü (5 dk sürmez). Rıhtımdan 14F'ye bin tam önünde inersin.

Daha kısa olmasını istiyorsan Altunizade'de in, 14F'ye bineceğini söyle oradaki herhangibirine ya da güvenliğe, seni durağa yönlendirir bu daha kısadır.
  • Cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar hangi otobüse bineceğimi söylenemeniz çok işime yaradı gerçekten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.