Şimdi Ara

ADANA ŞEHİRİÇİ TRAFİĞİ *Güncel: 2 Altgeçit AÇILDI-Atilla Altıkat Köprüsü Sonunda YIKILDI/Foto-Video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
308
Cevap
0
Favori
35.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Adana şehiriçi trafiğini rahatlatmak amacıyla

• MÜZE/ORDUEVİ
  • DÖRTYOLAĞZI
  • HAVALİMANI/TRAFİK

• kavşaklarına ALTGEÇİT (BATTI-ÇIKTI) inşa etmek için ihale açmış, ihaleyi kazanan KONYA'lı müteahhit 23 OCAK 2010 CUMARTESİ günü sabah ilk kazmayı vurarak inşaata yolları kapatarak ve zaten çok yoğun olan ADANA ŞEHİRİÇİ TRAFİĞİNİ daha da felç olmasına sebep olmuştur.

Bu 3 kavşak bana çok yakın. DÖRTYOLAĞZI kavşağı ise işyerimin önünde. 20 Yıl geç kalmış bir inşaat. Kapanan yollar ticaret ve esnafın da işlerinin kötüleşmesine sebep olmaktadır.

İNŞAAT 2 YIL DEVAM EDECEK...

ADANA ŞEHİRİÇİ TRAFİĞİ *Güncel: 2 Altgeçit AÇILDI-Atilla Altıkat Köprüsü Sonunda YIKILDI/Foto-Video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 24 Nisan 2011; 11:38:12 >

• taner abi merhabalar.. bugun adanaya geldim is icin.. aksama donecegim. gercektende trafik cok kotu. her yeri kapatmislar..
  • 2 yıl sıkıntı olacak ama, daha sonrası rahatlatacak.
    zararın neresinden dönülse kardır.
    20 yıl gecikmiş, bari bundan sonra gecikmesin.
    zaten biraz altında atilla altıkat,
    onunda biraz altında kelebek tarzda bir üstgeçit vardı sanırım?
  • taner abi is yerin dort yolun ordamii.. ben suan orada bir internet kafede zaman olduruyorum.. gormek isterdim seni.
  • Tamam gel, MeHug arkadaşım, beklerim.

İşyerim Aziz Naci İş Merkezinde, Zemin Kattayım "Güven Tercüme Bürosu" (Merkez Akbank Yanı, Crispino ve Garanti Bankasının olduğu binanın altında, pasajdayım). Telefon 363 36 36
  • taner abi is yerin dort yolun ordamii.. ben suan orada bir internet kafede zaman olduruyorum.. gormek isterdim seni.
  • Taner abi öncelikle geçmiş olsun. Fotoğraflar için de teşekkürler, Adana'yı görmüş olduk. Ama o inşaatin kafadan 4 yılı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonunda yahu,sonunda! 4 gündür saçımı başımı yoluyordum! Konya'lı bir müteahhite vermelerine de sevindim,Konya'daki yollar gibi iyi bir iş çıkarır beklentisiyle. Yalnız 3 tane battı çıktıyla olmamalı bu iş,Adana'mızın daha bir çok yerinde böyle düzenlemelere ihtiyacımız var.Trafik Adana'da gerçekten çok berbat!

Bu arada bizim yolların yetersizliğini,şaka gibi olduğunu bir daha öğrenmiş olduk.Ceyhan/İncirlik tarafından Adana'ya giren birisi önce Karataş yoluna,oradan da Regülatör Köprü'yle şehir içine yönlendirilmekte.Aman ha regülatör köprüden sağa dönüp yukarı gittikten sonra Sabancı Kültür Merkezi'nin oradan giderim sanmayın.Orası da kapalı!

İnşaat bitene kadar Adana'ya TEM'den başka yerden giriş yapmak migren yapar.
  • Olan esnafa olacak... Sabir dilemekten baska care yok :) 2yilda bitecegi de muamma...

Bu arada Adana'nin bulvarlari da guzelmis :)
  • 2 yıl yolmu kapatılır allah aşkına... Ankarada ben 60 günde tamamlanan köprü inşaatı hatırlıyorum. Bu işin bence maksimum 6 ay sürmesi gerekir. Belediye ihaleleri verirken baya bir hovardalık yapmış görünen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerinal

2 yıl yolmu kapatılır allah aşkına... Ankarada ben 60 günde tamamlanan köprü inşaatı hatırlıyorum. Bu işin bence maksimum 6 ay sürmesi gerekir. Belediye ihaleleri verirken baya bir hovardalık yapmış görünen...

Ankara'da karakuvvetlerinin oradaki alt geçit gibi bir yer 4 ayda bitti. Ankaranın en merkezi yerinde. İnşaattan çok altından geçen şehrin en büyük kanalizasyon hattı, su hattı, telekom hatları, elektrik hatları, doğalgaz boruları, artı yer altından geçen bir dere ile uğraştılar, inşaat kısmı ise çok kolay bitti.
  • Keşke 2 yılda bitse!

HILTON otelinin önündeki KARATAŞ KAVŞAĞI (resimlede iyice bakınca ucu görünüyor), ondan önce YAVUZLAR/KOZAN YOLU KAVŞAĞI esnaf için altın değerinde çok iyi gelir getiren yerlerdi. Her kavşak farklı belediye, değişik müteahhit ve yanlış şekilde yapıldığından bu kavşaklar "öldürüldü", esnaf kayboldu gitti, insan ve araç yoğunluğu ortadan kaldırıldı. Yeraltından gitmesi gereken METRO'nun 5 metre havadan giden beton ayaklı hattının bir ayağını E5 yolunun ORTASINA kondurdular, düz yol oldu kavisli.

Kitaplara, haberlere, proğramlara, seçimlere konu olan ahtapot köprü 2 MİLYAR TL'ye yapıldı, 1.2 MİLYAR TL'ye yıkıldı, 3 MİLYAR TL'ye yeniden yapıldı. Adana'daki sorun tamamen lüzumsuz olan ve gerekliliği tartışılır durumda bulunan büyükşehir belediyenin göstermelik iş yapması ve başındaki kişinin durmadan tarla, arazi ve arsa toplamasıdır. Bu 3 inşaat joushkun'un dediği gibi 2 yılda da bitmez, 4 yıl sürer. Bir defa buralar hep NEHİR YATAĞI. Tam 3 metreden su fışkırıyor her yerde. Belediyenin yaptığı KOCAVEZİR İŞ HANI'nın temelinden (BİT PAZARI) 10 yıldır saniyede 100 litre su pompalanıyor.

Normal ve sıradan bir vatandaş olarak bunlara şahit olabilirken şehirdeki onlarca kamu düzeninden sorumlu makam, memur ve müdür bunları görmüyor mu? Saydıklarımın hepsi gizli de yapılmıyor. Ya Adana bu konuda istisna, ya da Türkiye'deki tüm belediyeler böyle çalışıyor.

Zaten at kılına bağlı ekonomi aldığı darbeden sonra şehiriçine de giren yol inşaatı merkezdeki esnafı tamamen bitirecek. Ne yazık ki bu böyle olacak.

Zaman geçtikçe daha fazla resim eklemeye çalışacağım. FaceBook'a da ekliyorum. Bakalım bu işin sonunda kimler ayakta duracak, kimler yokolup gidecek.

Taner Göde

• güzel hizmet inaşallah iki yılda biter
  • Allah sabırlar versin. 2 sene uzun zaman..

Ama teknolojide çare tükenmez derler

• Taner abi motosiklet şeytan icadı. Sana iyisi mi Vespa ayarlayalım bir tane.

• Sevgili joushkun ve arkadaşlar, tam zamanında Adana'nın kuzeyine taşınmışım demek ki. Ev ve iş arasında bu resimdeki cadde ve kavşakların hiçbirisinden geçmiyorum fakat Adana'nın iş hayatı bundan çok kötü etkilenecek. Yoğunluktan ötürü sabahları 10 dk daha erken çıkıyorum. Adana'da eskiden en uzak mesafe 5 km'ydi, şimdi Kabasakal'daki TOKİ'lerden Karataş Caddesindeki Havutlu'ya gitmek 30 km'ye yaklaştı. Şehiriçi kullanıma açılan TEM'i kullananlar bu inşaatlardan hiç etkilenmeyecek, fakat Çukurova/Seyhan'dan Sarıçam/Yüreğir'e geçenlerin alternatifi güneyde Regülatör köprü (başka yok), kuzeyde de Demirköprü yanındaki araç köprüsü ve daha da kuzeyde Seyhan barajı ama oradan da gitmek için fazla kemikleşmiş olmak lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abavf

quote:

Orijinalden alıntı: tamerinal

2 yıl yolmu kapatılır allah aşkına... Ankarada ben 60 günde tamamlanan köprü inşaatı hatırlıyorum. Bu işin bence maksimum 6 ay sürmesi gerekir. Belediye ihaleleri verirken baya bir hovardalık yapmış görünen...

Ankara'da karakuvvetlerinin oradaki alt geçit gibi bir yer 4 ayda bitti. Ankaranın en merkezi yerinde. İnşaattan çok altından geçen şehrin en büyük kanalizasyon hattı, su hattı, telekom hatları, elektrik hatları, doğalgaz boruları, artı yer altından geçen bir dere ile uğraştılar, inşaat kısmı ise çok kolay bitti.

ankarada son zamanlarda hıcbır gecıt 1 seneyı bulmadı müteahhitleri belediyeni biraz sıkıstırması lazım

• Taner Göde;
    Bizim hicmi canimiz yok. Adanada cok sorun olmaz gidecek insan bir sekilde sehir ici TEM v.b yerlerden biraz uzatarak cok rahat ulasir. Istanbul a göre bisey degil.

Bu arada Karatas yolunda bir kebabci vardi her gidisimde usenmez karatas yoluna giderdik, yeni yer acmis buyuk bir yer adini tam hatirlayamadim ama eski dukkandaki lezzet de kalmamis. Adana kebabi ozelligini yitiriyormu yoksa bence sizin icin en buyuk tehlike bu muhtesem lezzetin degisime ugramasi olur:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemele -- 27 Ocak 2010; 16:59:37 >
  • melih gökçek e verselermiş ya.adama 60 günde teslim ediyor :)
  • haftasonu ve gelecek hafta içi adanaya gitmem gerekti iyi ooldu gördüğüm artık otobandan geçerim şehir içine arabayı bi otoparka bırakıp tabana kuvvet gideriz sağa sola olmayacak yoksa bu trafikte insan deli olur.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.