Şimdi Ara

ADANA ŞEHİRİÇİ TRAFİĞİ *Güncel: 2 Altgeçit AÇILDI-Atilla Altıkat Köprüsü Sonunda YIKILDI/Foto-Video (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
0
Favori
35.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • battı çıktı çok hoş bir uygulama ama oda adana metrosuna dönerse halimiz yaman demektir artık ara sokaklardan gitmekten usanırız.
  • Taner Abi,
    bende Adana'lı ve İstanbul'da çalışan bir kardeşin olarak saygı ve sevgilerimi iletiyorum.
    memleketime en son kurban bayramı için gelmiştim. bende açıkcası kırmızı ışıklardan çok şikayetçi olmuştum. birisi sönüyor, diğeri yanıyordu. yav hiç mi senkron olmaz? acayip sinir bozucu. buraların biraz iyi yönüde bu sanırım. en azından senkronlar. neyse uzatmiyim.

o şiir tadındaki yazılarını takip ediyor, devamını diliyorum.

Saygılarımla.
    Abdurrahman
  • Merhaba sevgili Abdurrahman kardeşim.

Adana'da da 70 km/h YEŞİL DALGA başladı, umarım bizimle dalga geçmezler, çünkü dalga var ama senkron değil. Gerçekten de yağmurlardan sonra asfaltın hali içler acısıydı. Windows XP'den daha fazla yama vardır Adana'nın yollarında. İddia ediyorum ki içinde yetişkin bir Türk erkeğinin çömelerek çimebileceği kadar geniş ve derin çukurlar var. Eskiden ezile büzüle etrafından geçiyordum aracımla, artık utanmadan, korna ve selektöre basark yol istiyorum ve geniş bir kavisle "dingilkıran" çukurların etrafından geçiyorum. Adana güzel, portakal güzel, kebap güzel, asfalt güzel değil, yollar güzel değil, resimlerde Turhan Cemal Beriker Bulvarının kenarındaki Mozambik, Botswana, Yukarı Volta tarzı beton drenaj ağızlarını ve kırık beton bloklarını görebiliyorsun, bunları yapan ve parasını alan müteahhit eminim şu anda Fiji'de tatil yapıyordur! Bir yandan AYTAÇ DURAK sözde "metro" için 50 metrelik bulvarı 6 metreye daralttı (Alparslan Türkeş Bulvarı), bir yandan Karayolları Genel Müdürlüğü inşaat başlattı. Oto Galeriler ne yazık ki taşınmaya başladılar, esnaf buradan gidiyor, çaresiz, trafiğin olmadığı yerde ticaret de olmuyor ne yazık ki.

Güncel fiyatları da vereyim. Kebap 6 TL ama Hasan Usta'da 8 TL, Elem'de 10 ve Mesut Silindir'de 12 TL, Vişne bardağı 0.75, Şırdan 3.00 ve Portakal Suyu 1.00 TL. Mandalina 1.00 TL ve Portakal 0.75 TL. Gökçeli'de Tavuk Döner Dürüm de 2.50 oldu ama epeydir öyle. Dolmuş 1.00 TL. Ayrıca da Dörtyolağzına da BURGER KING açılıyor. Sahlep satan kalmadı.

Adana'dan selamlar.

Taner Göde

ADANA ŞEHİRİÇİ TRAFİĞİ *Güncel: 2 Altgeçit AÇILDI-Atilla Altıkat Köprüsü Sonunda YIKILDI/Foto-Video

quote:

Orijinalden alıntı: wertasd

Taner Abi,
    bende Adana'lı ve İstanbul'da çalışan bir kardeşin olarak saygı ve sevgilerimi iletiyorum.
    memleketime en son kurban bayramı için gelmiştim. bende açıkcası kırmızı ışıklardan çok şikayetçi olmuştum. birisi sönüyor, diğeri yanıyordu. yav hiç mi senkron olmaz? acayip sinir bozucu. buraların biraz iyi yönüde bu sanırım. en azından senkronlar. neyse uzatmiyim.

o şiir tadındaki yazılarını takip ediyor, devamını diliyorum.

Saygılarımla.
    Abdurrahman

• Geçen arkadaşlarla barajyolunda bir kebapçıya gittik.(gerçi lahmacun yedik)Ben böyle müşteriyi kazıklamaya çalışan bir yer görmedim.Adam biz istemediğimiz halde daha masaya oturmadan 2 şişe su açtı ve bardakları doldurdu.Yemek bittikten sonra 2 el tavla atalım dedik adam ışıkları kapattı hadi artık gidin dercesine bu kadar terbiyesizlik olmaz.Sakın gitme Taner abi eğer gitmediysen şanslısın.Adamlar oynadığımız tavlayı bile hesaba yazacaktı.İsmini tam olarak hatırlamıyorum (....lar gibi bir ismi vardı sanırım).Barajyolunda (Hastaneler kavşağından yukarı çıkarken sağ tarafta)Baya büyük bir mekan,muhteşem bir terası var.Yediğim lahmacun zaten lahmacuna benzemiyordu resmen evlat acısı gibi oturdu hesap.Keşke o parayı verene kadar Hasan Kolcuoğlunda kebap yeseydik.

• abi Alparslan Türkeş bulvarını iyi biliyorum. Yurt cami'nin çok yakınında otururdum. baraj lisesinde (şehit temel cingöz) okudum. tam olarak 12-13 yıldır o metro olacak ucubeden insanların neler çektiğini / çektirildiğini biliyorum.
    ama yine yine neden seçtiler bende bunu anlayamıyorum.
    güzel memleketimin güzel insanı.

en son yazın Hasan ustadan kebap yemiştik. aslında biz imkanımız olduğu için o işi damda hallediyorduk. ondan gitmiyorduk pek fazla.

bide bu aralar tv'de de çokta konuşulan at eti muhabbeti varki sorma. burada iş arkadaşları bile bundan bahsediyorlar. "ne iş hani siz koyun eti yiyordunuz?" falan.

selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gavurdağlı

Geçen arkadaşlarla barajyolunda bir kebapçıya gittik.(gerçi lahmacun yedik)Ben böyle müşteriyi kazıklamaya çalışan bir yer görmedim.Adam biz istemediğimiz halde daha masaya oturmadan 2 şişe su açtı ve bardakları doldurdu.Yemek bittikten sonra 2 el tavla atalım dedik adam ışıkları kapattı hadi artık gidin dercesine bu kadar terbiyesizlik olmaz.Sakın gitme Taner abi eğer gitmediysen şanslısın.Adamlar oynadığımız tavlayı bile hesaba yazacaktı.İsmini tam olarak hatırlamıyorum (....lar gibi bir ismi vardı sanırım).Barajyolunda (Hastaneler kavşağından yukarı çıkarken sağ tarafta)Baya büyük bir mekan,muhteşem bir terası var.Yediğim lahmacun zaten lahmacuna benzemiyordu resmen evlat acısı gibi oturdu hesap.Keşke o parayı verene kadar Hasan Kolcuoğlunda kebap yeseydik.

ee canım abicim sen kardeşinden ayrı iş yaparsan böyle olur tabii ki
    alparslan türkeş bulvarına gelirsek güzelim bulvarı ne hale getirdiler yazık yaa...

• Ben şunu diyorum, kısa sürede bitmesin,istemiyorum;ancak doğru düzgün yapılsın...

Ankarada yaşıyorum, kısa sürede bitmesi artık beni ilgilendirmiyor, doğru düzgün olsun yeter.

Ankarada yaşayanlar belki bilirler, ivedikten ostime arkadan bir yol vardır, hatta sol taraf oto sanayisine sol taraf gimat göbeğe gider. Orada bir üst geçit yaptılar, üst geçitsiz hali çok daha güzeldi...

Oradaki üst geçit alttaki trafiği berbat etti. Sırf şehirler arası otobüsler rahat geçsin diye alt tarafı rezil ettiler. Ostimli ne yapar umurlarında değil! Yaptınız madem birde alttan geçit yapında sağdan soldan gelenler yüzünden trafik sıkışmasın. Oradan kamyon dönse tır dönse trafik rezil oluyor. Sabahları uzun süre ışığı bekliyoruz. Hayır madem üst geçit yaptınız biz neden ışıkta bekliyoruz hala!

Eğer böyle üst geçitler yapılacaksa kısa sürmesin! Varsın uzun sürsün, yeterki doğru düzgün olsun.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sayın set,

Çok doğru bir tespit. Teşekkür ederim. Adana'da "Ahtapot Köprü" yapılmıştı, üzerinde trafik ışıkları ve dönemeç olan bir köprüydü. İlk kazamı da orada yapmıştım; vatandaş gelip sıfır Şahin'imin sol ön çamurluğuna bindirdi, polis geldi: "anlaşın, bir daha da bizi bunu için yormayın" dedi... İlk başta trafik ışıkları yoktu, bunlar daha sonra eklendi. 10 yıl sonra köprü yıkıldı, yonca haline getirildi.

Resimlerde de bulvarın genişliği görünüyor. Altgeçit sağda ve solda 2'şer şerit olarak yapılacak, yandan da en fazla 1'er şeritlik araç geçişi için mesafe kalacak. Ne yazık ki yapımı 2 yıl süren HILTON OTELİ/KARATAŞ YOLU altgeçidi de aynı bu sıkıntı ile yapılmıştı. Altgeçit çok iyi ama yan yolları 2 araç geçemeyecek kadar dar ve 1 araç için de fazla geniş.

Az sonra buranın da fotoğraflarını çekip videosunu kayıt ederek forumda paylaşacağım.

Taner Göde

quote:

Orijinalden alıntı: set

Ben şunu diyorum, kısa sürede bitmesin,istemiyorum;ancak doğru düzgün yapılsın...

Ankarada yaşıyorum, kısa sürede bitmesi artık beni ilgilendirmiyor, doğru düzgün olsun yeter.

Ankarada yaşayanlar belki bilirler, ivedikten ostime arkadan bir yol vardır, hatta sol taraf oto sanayisine sol taraf gimat göbeğe gider. Orada bir üst geçit yaptılar, üst geçitsiz hali çok daha güzeldi...

Oradaki üst geçit alttaki trafiği berbat etti. Sırf şehirler arası otobüsler rahat geçsin diye alt tarafı rezil ettiler. Ostimli ne yapar umurlarında değil! Yaptınız madem birde alttan geçit yapında sağdan soldan gelenler yüzünden trafik sıkışmasın. Oradan kamyon dönse tır dönse trafik rezil oluyor. Sabahları uzun süre ışığı bekliyoruz. Hayır madem üst geçit yaptınız biz neden ışıkta bekliyoruz hala!

Eğer böyle üst geçitler yapılacaksa kısa sürmesin! Varsın uzun sürsün, yeterki doğru düzgün olsun.

• Adana'da kent içi ulaşımı rahatlatmayı amaçlayan 3 köprülü kavşağın yapımına başlandı

Karayolları 5. Bölge Müdürlüğünce, Adana'da kent içi ulaşımı rahatlatmayı amaçlayan D-400 kara yolu üzerinde 3 köprülü kavşağın yapımına başlandı.

Karayolları 5. Bölge Müdürü Mehmet Akyiğit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, toplam uzunluğu 16.3 kilometre olan şehir içi köprülü kavşakları yapım işi kapsamında, Müze, Dörtyol ve Havaalanı mevkilerinde köprülü kavşaklar yapacaklarını söyledi.

İlk olarak Müze Kavşağı'nı trafiğe kapatarak inşaata başladıklarını belirten Akyiğit, ardından diğer yerlerdeki çalışmalara başlayacaklarını ifade etti. Mehmet Akyiğit, bu yıl sağlanacak 20 milyon TL tutarındaki ödenek ile Müze ve Dörtyol kavşaklarındaki çalışmaları tamamlamayı hedeflediklerini bildirdi.

Projenin tamamlanmasıyla sanayi ve tarım alanında önemli bir kent konumunda olan Adana'nın şehir içi trafiğinin büyük ölçüde rahatlayacağını belirten Akyiğit, proje çalışmalarını yaklaşık yedi ay içinde tamamlamayı hedeflediklerini kaydetti

http://www.emlakkulisi.com/31042_adana_da_3_koprulu_kavsagin_yapimina_baslandi_?TOP=0

Trafik Felç Oldu...

Bulvarların yetersizliği, alt ve üst geçit yapımı nedeniyle bazı bölgelerin ulaşıma kapatılması nedeniyle trafik felç oldu.

Adana’da trafik felaketi yaşanıyor. Eski Müze Kavşağı ile D-400 karayolunun Dörtyol ağzının ulaşıma kapatılması sürücüleri çileden çıkardı.

Adana’da belediyelerin yapamadığı alt ve üst geçitleri Karayolları yapmaya karar verdi. Ankara, Konya ve Kayseri gibi kentlerin belediyeleri trafiğin rahatlaması için alt ve üst geçitleri yapıyor. Çok kısa sürede bitirilen bu yapılar da “32. gün köprüsü” ya da “100 gün alt-üst geçidi” olarak adlandırılıyor.

1985 yılında ANAP iktidarında Büyükşehir statüsüne kavuşan Adana’da, 5. dönemden bu yana başkanlık yapan Aytaç Durak bir tek üst geçit yapabildi. D-400 üzerinde yaptırılan Celal Bayar Üst Geçidi, plansızlık nedeniyle büyük bölümü yıkıldı, yeniden yapıldı. Milyonlarca TL de heba oldu.

Adana 2. geçidine Karayolları Bölge Müdürlüğü sayesinde kavuştu. D-400 karayolunun Mithat Özsan Bulvarı ile Hilton Oteli bölgesine yaptırılan alt ve üst geçit o bölgede trafiği büyük ölçüde rahatlattı. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın Karayolları Genel Müdür Yardımlığı görevinde iken yaptırılan alt-üst geçide yenileri ekleniyor.

UYARI YAPILMADI
    Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılacağı açıklanan D-400 yolu üzerindeki alt-üst geçitler nedeniyle bazı bölgelerin ulaşıma kapatılacağı duyurulmayınca haftanın ilk gününde Adana’da trafik keşmekeşliği yaşandı. Sürücüler bu olaya büyük tepki gösterirken yolların habersiz olarak ulaşıma kapatılması da eleştirildi.

AĞAÇLAR KESİLDİ
    Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü'nce yapılan inşaatlar için Hiltonsa ve Müze Kavşağı trafiğe kapandı. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler ise D-400 karayolunun Seyhan Oteli bölgesindeki refüjdeki ağaçları kesti.

ULAŞIMA KAPANAN BÖLGELER
    Karayolları 5. Bölge Müdürü Mehmet Akyiğit, ihalesi 2009'da yapılan Adana şehir geçişi bünyesindeki Müze, Dörtyol ve Havalimanı kavşaklarının köprülü olarak yapımına başladıklarını söyledi. Okulların tatil olmas nedeniyle trafik yoğunluğunun azaldığını bu nedenle de caddeyi kapatıp, araçları başka taraflara yönlendirdiklerini hatırlatan Akyiğit, önümüzdeki haftadan itibaren kazıkların çakılacağını açıkladı.

Toplam proje maliyeti 20 milyon TL olan projenin Müze ve Dörtyol Kavşağı kısmının 2010 yılında tamamlanıp, hizmete açılacağını ifade eden Akyiğit, köprülü kavşaklarla Adana kent içi trafiğinin rahatlayacağını bildirdi. Akyiğit, "İnşaatlar devam ederken, vatandaşlarımız trafik yönlendirmesinden dolayı biraz sıkıntı çekecektir. Kavşakların devreye girmesiyle bu sorun çözülmüş olacak” diye konuştu.

http://www.adanamedya.com/news_detail.php?id=19430

• Büyük olasılıkla böyle bir çözüm/sonuç elde edilecek. Adana'da TEK BİR ANA ARTER (Turhan Cemal Beriker Bulvarı / E-5) olduğu için kavşaklarda sağa veya sola dönen araç sayısı düz giden araç sayısından daha fazla ve bu nedenle aşağıdaki resimdeki altgeçitte aşağıdan geçen araçların sayısından daha fazlası yandaki tek şeritlik besleme yollarından geçecektir.

ADANA ŞEHİRİÇİ TRAFİĞİ *Güncel: 2 Altgeçit AÇILDI-Atilla Altıkat Köprüsü Sonunda YIKILDI/Foto-Video
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Büyük olasılıkla böyle bir çözüm/sonuç elde edilecek. Adana'da TEK BİR ANA ARTER (Turhan Cemal Beriker Bulvarı / E-5) olduğu için kavşaklarda sağa veya sola dönen araç sayısı düz giden araç sayısından daha fazla ve bu nedenle aşağıdaki resimdeki altgeçitte aşağıdan geçen araçların sayısından daha fazlası yandaki tek şeritlik besleme yollarından geçecektir.

Bu alt geçit nerede Taner abi benim bildiğim Adana'da 1 tane var oda tek yönlü diğer yönden gelenler üstten geliyor...

• Yukarıdaki alt geçit Samsun'dan. Adana'd 1 alt geçit var, KARATAŞ YOLU/HILTON OTELİ kavşağında ama tek yönlü değil, tam boy, çift şerit ve çift yönlüdür. Hava bozulduğundan resim çekemedim. Başka alt geçit yok şimdilik. Yukarıdakiler biterse birden 4 alt geçidimiz olacak.

1 Müteahhitle 3 Alt Geçit...
  • Kapatılan Bölgelerde trafiğin ne şekilde yönlendirilmesi ile ilgili bir harita vs aruyayım dedim ama ne Belediye, ne Valilik sitesinde hiç bir ilgi yok nereye nasıl gidileceği belli değil ve trafik tam bir felaket ...
  • Sayın tarçınbey arkadaşım,

Altgeçitleri (nedense bir de buna "köprü" demeye de başladılar) ihale eden ve inşa ettiren Adana Büyükşehir Belediyesi olmadığından ve Sayın "AYTAÇ DURAK" (kendine yakıştırdığı lâkâp ile "Lord Mayor") bu altgeçitlere hiç ama hiç taraf olmadığından desteğini esirgemeyi uygun bulmuş, Adana'lıları ucuz ekmek ile kandırıp parti değiştirdiği halde koltukta kalmayı da sağlamıştır, ne yazık ki. Hiçbir yerde adı geçmemektedir. Tamamen TCK'nin trafiği rahatlatmaya yönelik bir uygulamasıdır ancak aradan 2 hafta geçti. Henüz sadece ağaçlar kesildi. Çok ağır ilerliyor.

Adana'da otomobile binmek, otomobil kullanmak ve otomobille şehiriçine girmek tam ama tam bir işkence oldu. Yataş'ın Asri Mezarlık karşısındaki bölge müdürlüğüne gitmem gerek, ayrıca İller Bankası kavşağındaki Çukurova Nüfus Şefliğine de uğramam lazım ama aracımla bırakın o yollara girmeyi, rotanın dışına bile çok zor çıkabiliyorum. Adana'yi şantiyeye çevirdiler, YİNE! Aslında sonucu iyi, çok iyi olacak, yapımı 50 yıl geciken HAVAALANI-MAHFESIĞMAZ bulvarı (!) için de Trafik Şube Müdürlüğü yıkılacak (!!) ve yüzlerce gecekondu tarzı bahçesiz ve duvarsız ev yıkılıp 6 şeritli ana atardamar/toplar damar/aort tarzı bulvar yapılacak.

Adana'nın en büyük sorunu şu anda KUZEY/GÜNEY ve DOĞU/BATI ulaşımı ve sabah 7'den akşam 9'a kadar durmadan tıkalı ve sıkışık olan trafik.

Taner Göde

quote:

Orijinalden alıntı: tarcinbey

Kapatılan Bölgelerde trafiğin ne şekilde yönlendirilmesi ile ilgili bir harita vs aruyayım dedim ama ne Belediye, ne Valilik sitesinde hiç bir ilgi yok nereye nasıl gidileceği belli değil ve trafik tam bir felaket ...

BU SABAH 04.02.2010 07:50 DÖRTYOLAĞZI KAVŞAĞI

TRAFİK KAVŞAĞINDA İNŞA EDİLECEK OLAN KUZEY BAĞLANTI YOLU

• Sayın Taner Bey, konu için teşekürler ve size sonuna kadar katılmaktayım, bugün yaşadığım olayı anlatayım,

Cemalpaşa dan, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı, istikameti ile Otogar tarafına gideektim, Valilik önünden sağ tara MERSİN tabelesı bulunmakta bende oradan hemen sağa döndüm, ilerledikten sonra yeni il özel idaresi binası inşaatının önenünden 25 m 'lik parke taş döşeli yol bir anda 10 m ye düşmekte ve köşede mobese binası bulunmakta, yola devam ederken bir anda ASKI tabelası yol kapalı ve trafik kapalı bantı çekilmiş vaziyette, ben biliyordum yolu da emlak bankası konutlarına dönerek oradan D400 e ulaşabildim ama emin olun bir çok araba ne tarafa gideceğini bilmeden donup kalmıştı. Maşallah 4x4 lük çalışıyoruz...

dörtyol tarafına mümkün olduğu kadar araç ile gitmemekte fayda var gibime geliyor, dün akşam misafirlerimi 18:30 gibi Taşköprü tarafından fuzuli cad. gezdirmek istedim nasıl oldu anlamadan,(inönü cad giderken yol tamamen ters ve nasıl gidileceği konusunda tabela da yok, ) inönü cad. geri bankalar cad. oradan çakmak cad. ve belediye önünde buldum kendimi hem trafik facia hemde yollar, sanki köy yolunda gidiyoruz yazık malesef çok yazık..

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Tamam gel, MeHug arkadaşım, beklerim.

İşyerim Aziz Naci İş Merkezinde, Zemin Kattayım "Güven Tercüme Bürosu" (Merkez Akbank Yanı, Crispino ve Garanti Bankasının olduğu binanın altında, pasajdayım). Telefon 363 36 36

biz tesadüfen inşaatın içinde kaldık (müzenin tam karşısındaki iş merkezi) konyalı bir mütahit almış 4-6 ay arası bitecekmiş aslı varsa adananın yıllar öncesine dayanan bir ihtiyacıdır aslında.adanaya şimdiden hayırlı olsun.
  • Bizim Denizlimize 7 tane köprülü kavşak yapıldı. İhalede 90 gün ama en fazla 100-110 günde bitti şehrin trafiğini acayip rahatlattı.Bizim belediye başkanımız çalışkan ve işini düzgün yapan biridir.
  • Merhaba byavcı,

Belediye Başkanı bu, iyisi de var, kötüsü de. Size iyisi konmuş, bize kötüsü. Adana'da 4 adet ilçe belediyesi var (Seyhan, Çukurova, Yüreğir, Sarıçam) fakat bunların belediye başkanları "Mercedes'e binen Muhtar"dan farksız, belediye başkanlığı ünvanı, görevi, yetkisi ve yapısı ile uzaktan ve yakından bir ilgisi bulunmamaktadır, Büyükşehir Belediyesi örümcek gibi ağlarını heryere sermiş, ASKİ sayesinde vatandaşların parasını okkavi bir şekilde sömürmekte, belediyelere ancak emlak vergileri geliri kalmaktadır.

• Sizin belediye başkanınız çalışkan, bizim belediye başkanımız çalışkan değil; tembel.
    • Sizin belediye başkanınız işini düzgün yapan biridir, bizim belediye başkanımız işini düzgün yapmayan birisidir; kötü.

Yukarıda da yazdım, öyle çukurlar var ki, insanlık onuruna yakışmayan, geniş, derin ve tuzak gibi. "İçine düşersen düş, bana ne! Benim arabam mı?" diyen bir büyükşehir belediye başkanıdır kendisi, Lord Mayor... Türkiye'nin güzel, yeşil, büyük bir kentidir ADANA ama aynı zamanda da çok ama çok bahtsız, şanssız ve talihsiz bir şehridir.

Müteahhit ile konuşmak için randevu almaya çalışacağım. Bu projenin tam olarak neden ibaret olduğunu ve nasıl, ne zaman ve hangi kapsamda yapılacağını merak ediyorum.

Taner Göde

quote:

Orijinalden alıntı: byavcı

Bizim Denizlimize 7 tane köprülü kavşak yapıldı. İhalede 90 gün ama en fazla 100-110 günde bitti şehrin trafiğini acayip rahatlattı.Bizim belediye başkanımız çalışkan ve işini düzgün yapan biridir.

• Halen o Adama oy Verir ya Bu Adanalılar. İşi Gücü park yapmak başka birşey bilemez
  • aytaç durak sadece kendine birşeyler kazandıracak olan projelerde vardır. halkın ihtiyaçlarını görmezden gelir. seyhan nehrinin doğusu onun için olmasa daha iyi olacak bir bölgedir. oraya sadece oy istemek için gider.

"adanalı niçin bunu seçer" cevabı adana kebabından daha acıdır. 1994 yılından beri adanadayım 3 yerel seçim gördüm ama aytaç duraktan daha fazla güven veren bir büyükşehir adayı göremedim. sanki (aslında "sanki"si fazla) rakiplerini kendisi belirleyip yarışa çıkıyor. buna rağmen geçen yıl kıl payı kazanabildi. 4 yılımız daha var o zaman bakalım karşısına seçilebilecek bir aday çıkabilecek mi?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.