Şimdi Ara

Haluk Levent deprem bölgesine kripto para ile yardım kampanyası başlattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haluk Levent deprem bölgesine kripto para ile yardım kampanyası başlattı
    AHBAP Kurucusu Haluk Levent, deprem bölgelerindeki afetzedelere kripto para ile yardım etmek isteyenler için MASAK ile görüşme gerçekleştirdi ve onay aldı. Kripto para ile bağış gönderebileceğiniz kripto para cüzdanları paylaşıldı.

Ayrıca Bkz.Hepsiburada ve Trendyol'da "Deprem Yardımlaşma Seferberliği" başladı

Konuyla ilgili olarak Twitter'dan paylaşım yapan Haluk Levent, cüzdanların bir hafta boyunca açık olacağını ifade etti. Blockchain teknolojisinin bir özelliği olarak, bu adreslere gelen yardım miktarları canlı olarak takip edilebiliyor. Levent, tüm işlemlerin şeffaf ve açık bir şekilde yürütüleceğini ve gelen bağışlara yönelik gerekli makbuzları da paylaşacağını sözlerine ekledi. Paylaşılan adreslere kripto para gönderek deprem bölgelerine maddi destek sağlayabilirsiniz.

Kripto para ile yardım adresleri

BEP20 Cüzdan Adresi: 0xB67705398fEd380a1CE02e77095fed64f8aCe463

ERC20 Cüzdan Adresi: 0xe1935271D1993434A1a59fE08f24891Dc5F398Cd

Avalanche Cüzdan Adresi: 0x868D27c361682462536DfE361f2e20B3A6f4dDD8

Toplanan yardım miktarını aşağıdaki bağlantılardan canlı olarak takip edebilirsiniz:

BEP20: 

binance (bnb) blockchain explorer
    Ahbap Yardım / Earthquake Support | Address 0xB67705398fEd380a1CE02e77095fed64f8aCe463 | BscScan
    https://bscscan.com/address/0xB67705398fEd380a1CE02e77095fed64f8aCe463

ERC20: 

ethereum (eth) blockchain explorer
    Ahbap Yardım / Earthquake Support | Address 0xe1935271D1993434A1a59fE08f24891Dc5F398Cd | Etherscan
    https://etherscan.io/address/0xe1935271D1993434A1a59fE08f24891Dc5F398Cd

Avalanche: 

snowtrace: avalanche c-chain blockchain explorer
    Ahbap Yardım / Earthquake Support | Address 0x868D27c361682462536DfE361f2e20B3A6f4dDD8 | SnowTrace
    https://snowtrace.io/address/0x868D27c361682462536DfE361f2e20B3A6f4dDD8

• Dil çıkaran avataralı olayın farkında değil, Yardım gitmeyen , insanların çıplak elleri ile tonlarca molozu taşıma çabalarını görmedi ahberdeki mucize kurutluşları izlediği için.

Halbuki dün gece insanlar devletin vatandaşın can güvenliğini sağlamaması nedeni ile, donarak öldü. Hala yerli ve milli masalları anlatıyor, neymiş TL çevirip göndersin. Bu ülke kızılaya yapılan kurban bağışlarının AKP li milletvekilinin otelinden çıktığını gördü. Güvendiği kişilere gönderecektir elbet. Emin olun ki Haluk Levent devletten daha fazla para toplamıştır. Çünkü şeffaf şekilde hesap veriyor.

Dil çıkaran ve tayfası bu şeffaflığı istemiyor maaşlar kesilecek diye. Yazık cidden insani duygularını paraya değişen kişilerin vicdansızlığı karşısında insan hayret ediyor.

Şu ozkan.k denen herife laf anlatmayı bırakın, adamın derdi hükümet karşıtı kim varsa onu karalamaktan öte değil. Bırakın kendi halinde takılsın, siz alıntıladıkça yazıp duruyor mantıksız mantıksız.

Nereye bağış yapacağımı düşünürken kararım Haluk Levent oldu, bugün konuşmasına denk geldim, tepki alabileceği konularda bile cesur ve mantıklı konuşuyor. Gayette organize çalıştığını düşünüyorum, 1 kuruşum heba olmaz.

• Adam açık ara devletten daha profesyonel hareket ediyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu adama 100bintl gondersem gozum arkada kalmaz para ne oldu diye.

• Bir insan neden kripto para ile yardım gönderir ki ?

Çevir kripto paranı TL'ye öyle yap yapacaksan ! Çok zor bir şey mi ?

Haluk Levent sevdiğim birisi ama kripto para reklamlarında oynamış birisinin kripto para ile yardım topluyoruz demesi kimileri için yakışıksız olabilir sanki. ( Gizli reklam gibi oluyor. )

Bence sorun yok. Ama art niyetli insanları karalamak için fırsat kollayan insan dolu. Deprem zamanı yardım olsunda çamurdan olsun onu düşünecek halde değil insanlari. Ne olursa olsun yardım yardımdır. İsterse japon yeni olarak yapsınlar. İsterse işlenmemiş altın olarak yapsınlar.

( Yoksa herkes Haluk Levent'e gözü kapalı güveniyor zaten veya Ahbab derneğine. O paralara bir şey olmayacağını kuruşu kuruşuna yardım kampanyasına yollanacağını herkes biliyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 8 Şubat 2023; 1:42:5 >
  • Yardım yapılacaksa bu adama yapılsın. Şuan ülkede en güvenilir insanların başında geliyor. Kuruşu kuruşuna depremzedelere harcayacaktır.

• Yurtdışında ki insanların yardım kampanyasına kolayca katılması için çok güzel bir gelişme cüzdanlar herkese açık olduğu için kim ne göndermiş her şey şeffaf.

Hesaplara bakın 3 saat de 800 bin dolar birikti.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Dünyanın diğer ucundan bile 10 saniye içinde gönderebilir insanlar. Sen kullanmak istemiyorsan kullanma. Bu şekilde ısrarlı talep geldiği için başlatıldı bu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Wawesin ceosu 50 bin dolar bağış atmış nasil tlye çeviripte ibana atacaktı ?

Edit: avax 1 milyon dolar bağış yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 7 Şubat 2023; 18:11:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avalanche vakfı 1 milyon dolar bağışladı az önce.

• Sanatçı diye Haluk Levent'e derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haluk Levent İçişleri Bakanı olmalı.

• Dil çıkaran avataralı olayın farkında değil, Yardım gitmeyen , insanların çıplak elleri ile tonlarca molozu taşıma çabalarını görmedi ahberdeki mucize kurutluşları izlediği için.

Halbuki dün gece insanlar devletin vatandaşın can güvenliğini sağlamaması nedeni ile, donarak öldü. Hala yerli ve milli masalları anlatıyor, neymiş TL çevirip göndersin. Bu ülke kızılaya yapılan kurban bağışlarının AKP li milletvekilinin otelinden çıktığını gördü. Güvendiği kişilere gönderecektir elbet. Emin olun ki Haluk Levent devletten daha fazla para toplamıştır. Çünkü şeffaf şekilde hesap veriyor.

Dil çıkaran ve tayfası bu şeffaflığı istemiyor maaşlar kesilecek diye. Yazık cidden insani duygularını paraya değişen kişilerin vicdansızlığı karşısında insan hayret ediyor.

• Yaa siz okuduğunuda anlamıyor musunuz ?

Reklam yüzü olduğu için yanlış anlaşılır diyorum. Yoksa BANANE yardım nereden nasıl gelirse gelsin. Bitcoin satışı yapan sitenin reklam yüzü olduğu için diyorum yoksa Haluk Levent'e güvenim sonsuz.

Haluk Levent deprem bölgesine kripto para ile yardım kampanyası başlattıensonhaber
    Haluk Levent, Bitexen’in reklam yüzü oldu - En Son Haber
    https://www.ensonhaber.com/gundem/haluk-levent-bitexenin-reklam-yuzu-oldu
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt

Sadece hasan abi bile bu paraları topladı bildiğim kadarıyla ahbapa aktardılar.

• Tron kurucusu justin sun da 1 milyon dolar bağışlamış diye okudum.

Onların amacı üzüm değil bağcıyı dövmek. En ufak bir hükümet / devlet lehine bir şey yaz. Hemen tepki gösterirler. Ama bunu yaparken izin aldığı yerin devlet kurumu olduğunu unutuyorlar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.