Dil çıkartan avatarlının, avatarında gerçek resmini kullandığını ciddi ciddi düşünüyorum. |
Haluk Levent deprem bölgesine kripto para ile yardım kampanyası başlattı (3. sayfa)
-
-
Keşke cb adayı olsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fark ettiniz mi aktroller dışında herkes deprem de ki insanlara yardım etmek için çabalarken onlar bağışları bile sorgulayıp ellerinden gelse bağışların toplanmasını engelleyecekler bu kadar kötü insanlar işte
-
Ya forumdaki herkes şu OzanK denen akroll'e laf anlatmaya çalışmış üzücü. Sabırlarınıza, sinirlerinize, enerjinize yazık. Ya bu adamın forumda üyelerden yemediği laf kalmadı halen daha yüzsüzce ve cahilce yazabiliyor işte, yüzüne tükürseniz Yarabbi şükür, diyecek adam o derece. Bazılarında utanma duygusu gelişmemiştir, OzanK da bunlardan işte.
Bir de bu aktroll'lerde bir çekememezlik fark ettim. Kendileri aciz olunca hemen diğerlerinin yaptıkları iyilikleri de boklamaya çalışıyorlar. Bir tanesi de Binance'in yaptığı kripto para yardımını eleştiriyordu. Doğrudan bir şey diyemiyorlar anca böyle işte burun kıvırıp yapılanı önemsizleştirmeye çalışıyorlar. Kendi destekledikleri iktidar çünkü geride kalıyor, halkın gözünde aciz gözüküyor, zaten acizler de. Sebebi bu. O yüzden çok da kafaya takmayın bloklayın geçin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 8 Şubat 2023; 5:45:45 >
Her zaman bir Haluk Levent olmayacak bunun anlaşılması lazım toplumca. Zaten yanlış bilmiyorsam birkaç sene içerisinde yurt dışına yerleşip inzivaya çekilmeyi düşünüyordu. Hakkıdır da, kimse çıkıp tek kelime edemez. Herif yaşlı zaten.
Evet. Sadece böyle insanların kıymetlerini bilmekte fayda var. Hiç umrunda da olmayabilirdi. (Herkesin, her ünlünün umrunda olmuyor neticede) Sadece bu deprem de değil, daha önceki afetlerde de yardımları olmuştu.
Kriptodan milyonları kazanıyor bu firmalara onlar için ufak paralar bunlar umarım diğer coin projeleride destek olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 8 Şubat 2023; 6:27:10 > -
HALUK LEVENT,KRİPTO DOLANDIRICILARINI YALANLADI. BENİMLE İLGİSİ YOK DEDİ
-
Helal olsun Haluk levent' e. Harika işler yapıyorsun.
Birileri Kudurmaya devam etsin. Sonuna kadar yanındayız.. 🇹🇷
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haluk Levent Allah razı olsun ama bunu devletle yaristiran akıl fukaralarina da Allah akıl fikir versin.Sahi ya Tarkan, Koç, Atatürkçü Düşünce Dernekleri,Tema gibiler nerede?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X