< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Haluk Levent deprem bölgesine kripto para ile yardım kampanyası başlattı (2. sayfa)
-
-
Zor zamanda yapılan yardımları unutmayız.
-
Şu şartlarda hala hükümet sevicilik yapanlara diyecek çok söz varda şikayet edecekler.
Ama emin olun şu olay durulsun balık hafızalı halkımız olayı sineye çeksin çok gözaltı savcılığa çağırmalar hatta tutuklamalar olacak.
Bahanesi de hazır zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam onun aklı buna ermez zaten. erse akapeli olmazdı.. erip de yapıyorsa zaten ahlaken bi sıkıntı vardır burdan da gene akapeli kimliğini deşifre edebiliriz.
-
2M toplanmış bile. Bir söz var; global düşün, yerel hareket et. Global düşünelim lütfen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşım ben yardım nereden gelirse gelsin KARŞI DEĞİLİM ZATEN.
İşi ikide bir saçma sapan yerlere çekmeye çalışıyor bazıları.
Ahbap çok güzel ve sevdiğim bir kurulup zaten. Ama millet karalamak için kara çalmak için kötü şeyler söyler. Kripto paranın reklamı için kendi firması için yaptı gibi şeyler söyler mi söyler diyorum. Haluk Levent adamların reklam yüzü çünkü. Yoksa Haluk Levent'e bende sonuna kadar güveniyorum o paranın kuruşuna dokunmaz.
Sonuçta kripto para olarak dağıtılmayacak o paralar halka. TL'ye çevirip AFAD'a yollayacaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 7 Şubat 2023; 20:57:29 > -
Halûk levent Twitter da açıkladı bu dolandırıcı kendine topluyor benle ilgisi yok dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haluk levent bitexen'in reklam yüzü. kripto paranın reklam yüzü değil. neden kripto para üzerinden bağış toplanıldığını da buraya yazmadan önce adamın twitter'ını okusan anlardın zaten.
-
Ben bağışımı dün afad yerine ahbap derneğine yaptım ve açık açık söylüyorum şu an devletin hiç bir kurumuna zerre güvenmiyorum.
-
Şu ozkan.k denen herife laf anlatmayı bırakın, adamın derdi hükümet karşıtı kim varsa onu karalamaktan öte değil. Bırakın kendi halinde takılsın, siz alıntıladıkça yazıp duruyor mantıksız mantıksız.
Nereye bağış yapacağımı düşünürken kararım Haluk Levent oldu, bugün konuşmasına denk geldim, tepki alabileceği konularda bile cesur ve mantıklı konuşuyor. Gayette organize çalıştığını düşünüyorum, 1 kuruşum heba olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 7 Şubat 2023; 21:36:57 > -
Her olaya her söyleme siyasi nefret ve siyasi körlükle bakanlar oldukça işimiz var. Türkçe yazıyorum ama okuyan yok ki. Amaç başka bazılarında.
Türkçe okuduğunu bile anlayamayan. Mesaj içeriğine bakmayıp mesajı yazana bakan bir kitle oldukça bu ülkede hiç bir şey değişmez. ( Yazılanları okumuyor çoğu düz mantık kitlenmişler. )
Adam hükümet ile devleti karıştırıyor. AKP nefretini devlet nefretine çevirmiş resmen. Aman AFAD'a yardım gönderme sakın aman diyelim. !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 7 Şubat 2023; 22:0:9 > -
Haluk Levent'e ulaşalım, banka hesaplarında toplanan miktarı da kriptoya çevirsin acele olarak. Soylu'nun açıklamasından sonra korkarım ki ahbap ve akut'un hesaplarına el konulabilir.
-
"Bir insan neden kripto para ile yardım gönderir ki ?
Çevir kripto paranı TL'ye öyle yap yapacaksan ! Çok zor bir şey mi ?"
Şunu diyen adam hala yüzü kızarmadan yazmaya devam edip, evirip çeviriyor, bu kadar utanmaz bir insan olabilir mi.
-
Abicim Ahbap'ın dolar veya Euro hesapları var veya yabancı ülkelerden para yollayacaklar için Swift kodu var.
Not: Saldırıp hakaret edeceğinize Hadi söyle bakalım neden Kripto para ile yapar bir insan bağışını söyle açıkla bilelim. Bilmiyorsam benim cahilliği diyeyim. İşiniz gücünüz konu hakkında yazmayıp insanlara saldırmak.
Ben para göndermek bağış yapmak istedikten sonra tühh be kripto hesapları yokmuş o zaman yapmayım mı diyecem !
Kripto para olarak öldeme yapılmayacak sonuç olarak depremzedelere. O para elinde sonunda TL'ye dönecek.
Not: Son kez yazıyorum. Ben yardım nereden gelirse gelsin karşı değilim. İsterse Japon yeni olarak gelsin. Yeterki gelsin. Ama bunu tek sorunumuz tek eksiğimiz kripto para ile bağış toplanmaması gibi sunmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 7 Şubat 2023; 23:22:20 >
-
Ben yardımımı ahbap a yaptım. Diğer hiç bir kuruma zerre güvenim yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sırf bu konuda değil ki her konuda aynısın, hala swift var diyor ya haha delirtici, sen bu yaşa kadar nasıl yaşadın? Swift'in ne kadar masraflı olduğunu bilmiyorsun yani?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X