|
Uber Taksi, Bursa, Mersin ve Kayseri'de kullanıma sunuldu
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Nihayet İstanbul Ankara İzmir üçgeninin dışına çıkabilen bir şirket. Gözlerim yaşardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 30 Mart 2023; 16:34:27 >
-
seçim sonuçları açıklanana kadar izin verirler sonra yine yasaklanır.
-
Bu bildiğiniz uber değil yalnız bitaksinin uber versiyonu sanırım
-
Adana da uber mi var ?
-
Konu taksi olunca asıl mevzu o üçgene girebilmek değil mi zaten? :)
-
Bütün start uplar istanbuldan başlıyor zaten. Ne demek istediniz anlamadım.
Mesela togg çıkarıyorlar, ben bu toggla Hakkari’ye gidebilecek miyim? Yoksa şarj istasyonu sadece bu üçgende mi var? Bundan bahsediyorum. Türkiye sadece bu üç ilden ibaret değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım hükümet değişirse gerçek Uber geri gelir. İşin içinde normal taksi olunca o hizmet beş para etmiyor.
Uber'de taksi arattırıyorsun kabul ediyor gideceğin mesafeyi beğenmeyip iptal ediyor, Getir taksi'de(bitaksi) gideceğin yeri seçmeden
aratıyorsun, bu sefer de etraf taksi bile dolu olsa geleceği yerden itibaren taksimetre açarak gelmesini seçmeden veya bazen seçsen bile bahşiş
ödemeyi seçmeden kabul etmiyorlar. Akşam 6 gibi veya hava yağmurlu olduğu zaman zaten 30dk beklesen de kimse gelmiyor.
Umarım Uber ve diğerleri geri döner ve araç sahibi olmayanlar olarak bu İstanbul'daki taksici zulmünden kurtuluruz.
Adamlar sorgusuz sualsiz güler yüzlü hizmet veriyordu yüksek yıldız puanı alabilmek için. Aynı paraya klimalı 9 kişilik Vitolarda seyahat ediliyordu.
-
İktidar değişecek Uber gelecek gibi saçma hayallere kapılmayın. Uber'e karşı olan tek ülke biz değiliz. İngiltere, Fransa ve Yunanistan gibi çeşitli Avrupa ülkelerinden Uber'e karşı sesler çıkıyor ve regülasyona tabi tutuyorlar.
Ayrıca Uber dosyasını ne çabuk unuttunuz?! Aaa pardon, muhtemelen çoğunuz ne olduğunu bile bilmiyor. Uber, neredeyse her ülkede rüşvetle legal hale gelmeye çalışmış, Türkiye'de tabii ki rüşvetle başaramamışlar bu işi. Şirket içi yazışmalar çarşaf çarşaf internette, araştırabilirsiniz.
Sözün özü Siyah Uber bu ülkeye elini kolunu sallaya sallaya gelmeyecek! Ha ama şöyle bir hayal kurabilirsiniz; iktidar değişecek sarı taksiler düzelecek.
-
ama ubere bütün dünya karşıymiş abi üstteki yorum fa abi açıklamış ben inandim ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diğer girişimler için dediğiniz doğru. Hizmet sektöründe yeni başlayan bir girişim için nüfus olarak çok kalabalık şehirleri seçmeleri de aslında stratejik olarak daha doğru oluyor.
Ben burada Uber'in daha önce İstanbul'a geldiğinde yaşanan olayları kastettim. Malum mafya vari taksici saldırıları gördük. O yüzden konu taksi olunca asıl zor olan İstanbul'a girmek demek istedim.
-
Bu sorunu oluşturan devletler. Taksi plakasını ihtiyacından az piyasaya sürüp, sayılarını düzenli ve orantılı olarak arttırmayıp, regülasyondan çok spekülatif ticari bir zenginleşme aracı haline getirirsen o kadar plaka sahibi gömdüğü milyonlar ile tekelcilik sayesinde ayda bilmem kaç on bin TL'lik plaka kirası gelirinden olmamak için elinden geleni yapar.
Taksicilerin temsilcisi, politikacıları bize rakip oluşturursanız, işimizi baltalarsanız ortalığı şöyle böyle yaparız diye tehdit ediyor o derece maddi manevi bir güce, egoya ulaşmışlar siz hala regülasyon meselesi sanın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
orjianl uber olmasada bence en iyi taksi uygulamsı , bitaksi ve itaksi uygulamasına göre şoförler yoğun saatlerde bile daha hızlı dönüş yapıyorlar ayrıca daha kaliteli oluyor.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Bu bildiğiniz uber değil yalnız bitaksinin uber versiyonu sanırım
|
Umarım hükümet değişirse gerçek Uber geri gelir. İşin içinde normal taksi olunca o hizmet beş para etmiyor. Uber'de taksi arattırıyorsun kabul ediyor gideceğin mesafeyi beğenmeyip iptal ediyor, Getir taksi'de(bitaksi) gideceğin yeri seçmeden aratıyorsun, bu sefer de etraf taksi bile dolu olsa geleceği yerden itibaren taksimetre açarak gelmesini seçmeden veya bazen seçsen bile bahşiş ödemeyi seçmeden kabul etmiyorlar. Akşam 6 gibi veya hava yağmurlu olduğu zaman zaten 30dk beklesen de kimse gelmiyor. Umarım Uber ve diğerleri geri döner ve araç sahibi olmayanlar olarak bu İstanbul'daki taksici zulmünden kurtuluruz. Adamlar sorgusuz sualsiz güler yüzlü hizmet veriyordu yüksek yıldız puanı alabilmek için. Aynı paraya klimalı 9 kişilik Vitolarda seyahat ediliyordu. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X