Şimdi Ara

KabloNet İstanbul Fatih - Kocamustafapaşa ve çevresi internet nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TürkNet'den 1 aydır internet bağlatamıyorum, KabloNet'e geçmeyi düşünüyorum. Aradım konuştum 100 mbps kadar verebiliyoruz dedi ama ISP'lerin hiçbiri güvenli değil. İstanbul Fatih / kocamustafapaşa, fındıkzade gibi yerlere yakın olan kullanıcılar var mı? 100mbps kadar internet alabiliyor musunuz?

• Kablonet üzmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Kablonet üzmez.
    Ben daha önce kullanıyordum. Şimdi 12-24 ay el pençe olmadan yakınlarda kimseler varsa onların görüşlerini duymak isterim. Çağrı merkezindeki arkadaş bağlama süresinin 5 günden fazla sürdüğünü söyledi. Yani bu nereden baksan 2 haftadan fazla sürer bu iş demek. Zaten 1 aydır internetim yok, eğer böyle bir sorumluluğa girersem bunu rahatlıkla yapmak istiyorum.

Bana 100 mbps kadar veriririz dedikten sonra ben 50-60 alsam veya 20-30 alsam aradığımda "böyle böyle dediniz şimdi durum bu" desem benim durumumu çözmezler aboneliğimi iptal ücreti olmaksızın iptal etmezler ve bende aldığımla kalırım. Kimi kime şikayet ediyorum ki.

O yüzden demiyorlar mı 100mbps'e kadar yani 1mbps'den 100mbps'ye kadar dedik oluyor.

• Kablonette o problem yok direk dedikleri hızı görürsün o kadar sürmeye bilir zaten şuanda corona illeti var başımızda o yüzden bi ihtimal uzama olur.
  • İstanbul - Fatih - Silivrikapı'da oturuyorum, oturduğum yerde 16 mbps dandik ADSL altyapısı var bugun kablonetle görüstüm altyapılarını sokağıma & apartmanıma bağlamaları icin talebimi aldılar kısa sürede size geri döneceğiz dediler bakalım nolcak
  • Ereninh0 kullanıcısına yanıt
    Güzel semt, buz pisti ve stadyumda maç izlemek için geliyorduk. Peki size ne kadar internet verebiliriz dediler?
  • O civarda 100/5 Mbps Akıllı Sınırsız kullanıyorum.

KabloNet İstanbul Fatih - Kocamustafapaşa ve çevresi internet nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fpscan

Güzel semt, buz pisti ve stadyumda maç izlemek için geliyorduk. Peki size ne kadar internet verebiliriz dediler?
    Kablonet daha ne kadar internet verebileceğini açıklamadı ama altyapılarını bağladıkları lokasyon 100 mbps'ye kadar destekler diye biliyorum sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

O civarda 100/5 Mbps Akıllı Sınırsız kullanıyorum.

Kocamustafapaşadamı oturuyorsun dostum? Eskiden oralardada adsl internet vardı sonra ne olduysa Kablonet kendi altyapısını bağlamaya başladı. Talep falan mı ettin kablonetin altyapısını yoksa kendiliğindenmi geldi ?

Kocamustafapaşa'yı bilmiyorum.
    Beni tereddütte bırakan taahhütlü olduğu için arkasında iptal edememek. Acaba bir şekilde deneme yöntemleri olabilir mi:/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fpscan kullanıcısına yanıt
    Ben Beşiktaş-Ortaköy'de oturuyorum. 2013'ten beri kabloNet kullanıyorum. Beni bunaltacak derecede arıza veya hız düşmesi yaşamadım.

2017'den beri Unkapanı'ndaki Kadir Has Üniversitesi'ndeyim. Okula yakın bir yere taşınmayı düşüdüğüm için Cibali, Yavuz Selim, Balat civarında altyapı olup olmadığına bakıyorum. Aslında Beyoğlu Taksim Gümüşsuyu'nda işyerim var ancak Şişhane tarafında KabloNet altyapısı olsa oraya taşınabilirim. Şişhane'den Kadir Has'a gidip gelmesi nispeten daha kolay.. 55T okulun önünden geçiyor.
  • paşadayım 100 mbit akıllı sınırsız var. Sorun olmuyor. 2-3 ayda bir gece 3-4 gibi 10 dk lığına kesinti oldu sadece.
  • Dairede kablotv vardı, iki gün önce akşam 17 gibi başvurdum 5 gün sürebilir dendi, ertesi gün 14:30 gibi bağlandı, eleman gitti 10-15dk sonra internet açıldı yani bu iş biraz şans meselesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.