Şimdi Ara

Netspeed İstanbul'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul, aktif olarak hizmet verilen iller arasına eklenmiş arkadaşlar. Bir hafta içinde taahhütüm bitiyor ve geçmeyi planlıyorum. İstanbul'da olup geçenler var mı?

Edit: Geçiş işlemi, salı günü evraklar ellerine ulaştı ve cumartesi 22.00 civarlarında tamamlandı.

32 mbit hız 150 gb akk 52 tl tarifesine bugün itibariyle geçmiş bulunuyorum.

Bölge Kağıthane.

Netspeed İstanbul'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 14 Şubat 2018; 18:47:51 >

• Altyapıyı nasıl sorgulayacağız ne kadar maks. hız alacağımızı.
  • Bulunduğum yere Türk telekom ve Türknet 35 mbit verebiliyor fakat netspeed maximum 16 verebileceğini söyledi (aynı şeyi vodafone da soyluyor) :(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan9705

Altyapıyı nasıl sorgulayacağız ne kadar maks. hız alacağımızı.

Müşteri hizmetlerine sormak gerekiyor.
  • hadi ya kötü o zaman ben şuan 50 alıyorum ttnet alt yapısını kullandırtmaz mı iptal etmeden direkt başka ss ya geçiş yapıcam şubatta benimde bitiyor
  • quote:

Altyapıyı nasıl sorgulayacağız ne kadar maks. hız alacağımızı.

Millenicom un sitesinden sorgulayabilirsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim Şubat 22 de bitiyor ama sabit hat Mayısda bitiyor ne yapmak lazım. istanbul esenlerde oturuyorum 35 üstü hız bulmak istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josephacar

Bulunduğum yere Türk telekom ve Türknet 35 mbit verebiliyor fakat netspeed maximum 16 verebileceğini söyledi (aynı şeyi vodafone da soyluyor) :(((

Bulunduğunuz bölgede Adsl destekleyen altyapı var ise 16 mbps alabilirsiniz en yüksek. Vdsl altyapı var ise (saha dolabına kadar fiber) 100 mbps ‘ye kadar hız alabilirsiniz. Bence altyapınızın desteklediği hızı sorgulayın. Eğer 16+ ise ISS’ler Vdsl hizmet sağlarlar.

• quote:

Hocam benim Şubat 22 de bitiyor ama sabit hat Mayısda bitiyor ne yapmak lazım. istanbul esenlerde oturuyorum 35 üstü hız bulmak istiyorum

Hızınızı sorgulayın öncelikle. Max kapasiteniz nedir diye.. ondan sonra internet hizmeti alabilirsiniz. Sabit hattınızın ayrı bir sözleşmeSi var anladığım kadarıyla. Bu yüzden sorun teşkil etmez zannımca..

• Böyle diyor hocam türknet 35 diyor

Netspeed İstanbul'da

• Netspeed'de telefon hizmeti yok. Yalın dsl veya telefon aboneliği başka firmada olan hat üzerinden hizmet veriyor. Telefonu iptal ettirmenize gerek yok, taahhüt dolunca ihtiyacınız yoksa iptal ettirip yalın dsl'e geçiş yapabilirsiniz.
  • quote:

Böyle diyor hocam türknet 35 diyor

Netspeed İstanbul'da

Evet vdsl hizmet alabilirsiniz. Turknet YAPA bölgesi dışında olan yerlerde (yani türknetin kendi altyapı teçhizatının bulunmadığı bölgeler) 35 mbps hizmet sunuyor. Benim altyapımda 68 mbps destekliyor ve türknetten 35 mbps hizmet alıyorum. 2 ay oldu bağlatalı , o zaman netspeed ile görüşmüştüm onlarda 50 mbps verebiliriz demişlerdi :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Benim işte türk telekom ev numarasında mayısa kadar var sorun teşkil etmicek bir yere geçmem lazım şuan aylık sabit 21 lira ödüyorum salak gibi yoksa 28 tl geliyordu bana o zamanlar cazip gelmişti 79 tl internet 21 tl ev telefonu

100 Gb akn
    35 mbps
  • Netspeed'de sorun olmaz. Sadece interneti taşıyabiliyorsunuz zaten, telefon hizmeti vermedikleri için dokunamıyor. İnternet netspeed'den telefon tt'den olacak. Telefon aboneliğiniz ttnet alo değilse taahhüt bozulmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 22 Ocak 2018; 12:53:1 >
  • Cumartesi basvuru yaptim, evraklari bugun teslim ettiler.

Telefonda en fazla 50 mbit alabilirsiniz dediler ama 75 lige basvurucam, suan zaten hali hazirda 60 mbit paketi kullaniyorum ve modeme 74 mbit tanimli.

Hat tasima yontemiyle gecis yapacagim.

• Bulunduğum yerde vdsl var saha ekiplerine de sordum türk telekomun ama netspeed 16 mbit adsl kotalı verebileceğini söylüyor
  • Bulunduğun bölgede vdsl için port olmayabilir, ttnet verebilirim diyor mu vdsl?
  • Michael Scofield kullanıcısına yanıt
    Evet türk telekom ve türknet vdsl alabilirsiniz diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Netspeed'de sorun olmaz. Sadece interneti taşıyabiliyorsunuz zaten, telefon hizmeti vermedikleri için dokunamıyor. İnternet netspeed'den telefon tt'den olacak. Telefon aboneliğiniz ttnet alo değilse taahhüt bozulmaz.

Hocam bende aralık ayında başka internet sağlayıcıya geçmek istiyorum ev telefonunu kapatmadan geçebilirim yani öyle mi? Ev ve internetim TT ama internet konusunda çok sinir oldum başka hatta geçmek istiyorum.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    ttnet alo değilse, yani internet ve telefon ayrı fatura olarak geliyorsa sorun olmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.