|
Bildirim
Şimdi, Türkiye’nin %70 i 10-12 mpbs hızlara mahkum bırakılmışken, şov yapar gibi bu tarz devamlılığı olmayan gösterilere ne gerek var.
Önceliği çok çok düşük hızlar sunan alt yapıyı yenilemeye ve hızlandırmaya versek daha iyi olmaz mı ? Türkiye sadece İstanbul, İzmir ve Ankara’dan ibaret değil. Doğu illerin internet alt yapısı içler acısı durumda. Bırakın bu tiyatro işlerini. |
Türktelekom sayesinde hindistan'ın bir köyü ne kadar internet alıyorsa bizde okadar internet alıyoruz. Bizdeki Operatörler sayesinde 3. Dünya ülkesi sınıfına bile giremiyoruz malesef.
|
Anca test eder zaten son kullanıcıya adsl ve 3G ulaşıyor hala 😂 Tiksindiriyor bu Türk Telekom beni. 5 yıldır daireye kadar fiber çektiremedik. Yok çekeriz şu kadar paranızı alırız abes bir rakam, bir de şu kadar kişi tivibu almak zorunda falan filan gibi şeylerle insanları soyuyorlar. Hem para ödeyecem her ay hem de hizmeti getirmeleri için peşlerinde koşup para ödeyecem. Dünyanın neresinde var bu ? Onlar bizim peşimizde koşmaları gerekirken, biz onların peşinde koşuyoruz. Şikayet ediyorsun cimere ve btk’ya hep tek düze cevaplar otomatik
|
Hayaller 800 gbps ama gerçekler 12mbps download 1mbps upload
|
Türk Telekom 100mbit vdsl ile ancak ucu ucuna ortalama 55mbit civarı alabiliyorum.
Telekom fiber hizmetleri modeme kadar gelmeği müddetçe hiçbir anlam ifade etmiyor. |
Şimdi masrafı çıkarmak için %60 zam yapmamız lazım 😁
|
Merhaba ben sağımlık inek 🐄 😁
|
O sırada benim internet: 100mbps sözleşmeli 15 mbps
Sizin aldığınız nefesi sevsinler |
Kesinlikle haklısınız. Ankara'nın bir çok yerinde 100 Mbps hız verilmiyor. Gigabit hızlar hayâl Türkiye'de.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bize ne? Bize ne düşüyor ? SIFIR ... Bir artış yok! Sadece yeni yerleşimlerde fiber altyapısı belediyecilerce yapılıyor.. Turk Telekom kendisi altyapı olarak YAYGINLIĞI ve hız kalitesi açısından REZALET! .. Bu rezaletleri yüzünden ülkede yıllar önce 5G yaygın heryerde kapsaması gerekirken yok! Boş işlerle ALGIYLA kimse yemez toktur ! ... |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
anlaşılmayan bir konu var 800gbit havuzu taşıyacak olan hız.yani sana aktarılacak olan hız değil 2 şehir arası 800 gbit ile haberleşcek. bunun içinde bende varım sende varsın toplamımız 800 e ulaşana kadar sorun yok. yoksa herkezin kabi onunde telekom router ve switchi var 1gbit.(ankastreden vdsl kullananlara sabır diliyorum.)havuzdan sana da verebilecekleri hızlar belli. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaalKoris vas Qwib-Qwib -- 28 Mayıs 2024; 14:52:20 > |
Türk Telekom kamu şirketi olmadığı için kısa vadeli düşünüyor artık. Alt yapı kurma maliyetleri çok yüksek, yapacağı yatırımın geri dönüşüm süresi uzun olacak niye bu parayı bağlıyayım diyor adam. |