Merhabalar, evimdeki 2. hat Türk Telekom taahhüt süresi bitiyor, yeni bir firma arıyorum. Türk Telekom FTTH altyapısına sahibim. Beylikdüzü Avcılar tarafından hizmet alacağım. İstanbul içinde en iyi peering'e sahip hangi firmalar mevcut (yurtdışı bağlantısı önemsiz olacak şekilde)? Bütçem 1000 TL'ye kadar firma önerisine bakıyorum. Radore veri merkezine bağlantı sağlanacak çoğunlukla. Comnet haricinde bir firma arıyorum. Şimdiden teşekkürler. |
TT FTTH altyapısında İstanbul içi en iyi peering'e sahip firma önerisi
-
-
Euronet, Data telekom.
-
Euroneti düşünüyordum, Harici bir firma var mı tavsiye ettiğiniz? Son soru, Gigafiber gelme ihtimali mevcut. Acaba Gigafiber'de düşük değerler alır mıyım?
-
Fixnet var; Gigafiberde alırsınız.
-
Bilgiler için teşekkür ederim.
-
-
Netbone veya Gigaspeed deneyebilirsiniz hocam.
-
Türknet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnSplendidNinja -- 13 Eylül 2024; 23:40:15 > -
Konunun ilk mesajında Comnet harici denmiş hocam okumadınız sanırım
-
-
Evet. o satırı görmemişim.
Yanıtı değiştireyim.
-
Netbone bağlantısını Sofia üzerinden yapıyor, muhtemelen DDoS korumasından dolayı. Comnet ve Comnet peering'i kullananlar da Frankfurt üzerinden bağlantı sağlıyordu.
-
Netbone istanbul üzerinden çıkış yapıyordu hocam
-
İstanbul'dan çıkış yapıyor, Cognet üzerinden Sofya'ya bağlanıp tekrar İstanbul'a geliyor sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeannen -- 14 Eylül 2024; 15:28:19 > -
Hangi ipye tracert atıyorsunuz paylaşırsanız sonuçlarını buradan paylaşabilirim
-
Özelden ilettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeannen -- 14 Eylül 2024; 16:26:13 > -
hocam naptınız acaba karar verdinizmi? bende yurtdışına tt peeringi kullanmayan firma arıyordum, euronet cogent kullandığını gördüm ama kullanan birine rastlayamadım, acaba varmıdır kullanan? en azından tracert atsada sonuçlarına bakabilseydik.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X