Şimdi Ara

Yurt dışı çıkışları ve ping'i iyi olan ISS tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben artık bu Internek Kutusu firmasından kurtulmak istiyorum... Yaşatmadığı sorun yok... Apple Music gibi bazı servislerde sıkıntı yaşıyorum bu firma yüzünden. Bana yurt dışı çıkışları ve pingleri en iyi olan bir firma önerebilir misiniz acaba? Kastamonu bölgesindeyim.

FixNet ve PoyrazNet nasıldır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 23 Eylül 2024; 23:11:28 >

• Fixnet kullanıyorum bundan önce Türknet'teydim yurtdışı pinglerinde düşüş oldu istediğiniz sunucuya ping atabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirk77xxxx -- 23 Eylül 2024; 23:50:3 >
  • Bende internet kutusundan kurtulmak istiyorum. Ağustosun başından beri HEPSİBURADA'ya girmiyor , birçok site yasaklı olmamasına rağmen ve yerli olmasına rağmen açmıyor (vpn ile giriyorum)

Burada bir zamanlar öve öve bitirememişlerdi. Şimdi de övdükleri bir diğer ISSye bakıyorum , farklı bir firmanın alt kuruluşu.. Bir dünya şikayet var nette.

Ben Netgsm'e bir şans verirdim şahsen ama e-devlet geçişi yok , birde kimliğim eskiymiş diye anne kızlık soyadı istiyorlar buna kafayı taktım. Yeni kimlik alınca bakacağız artık.

• Serhat5757 S kullanıcısına yanıt

Evet bana da yaşatmadığı sorun kalmadı, Hepsiburada'ya bende giremiyorum. "Bağlantınız güvensiz olarak algılandığı için siteye erişemiyorsunuz"

Bu zamana kadar çoktan kurtulmam lazımdı bu firmadan, 3d secure ödemeleri bile hata veriyor. VPN açıp sayfayı yeniliyorum ödeme başarılı oluyor.

Bende FixNet'e geçtim, ama bu seferde churn işleminde sorun çıkartıyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 24 Eylül 2024; 20:6:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lokasyonunuzu belirtseydiniz keşke ona göre öneri sunabilirdik sizlere

• imate kullanıcısına yanıt

Kastamonu bölgesinde olduğumu belirtmiştim:)

• imate kullanıcısına yanıt

Ankara / Çankaya / çayyolu mah

Öneriniz hangi ISS olur ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BilgisayarMeraklısı B kullanıcısına yanıt

Fixnet'e geçişiniz tamamlandı mı?

• Oyun oynuyorsanız Türk Telekom altyapısı dışında öneri sunmam.

TürkNet ancak gigafiber varsa.

Süperonline üstüne para verin, yine abone olmayın türündendir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serhat5757

Fixnet'e geçişiniz tamamlandı mı?

Evet, ama bazı olaylar yaşadım. FixNet'ten arayıp İnternet Kutusu'nun churn işlemine red verdiğini ve e-devlet üzerinden tekrar sözleşme onayı yapmam gerektiğini söylediler.

Red veren İnternet Kutusu'na tekrar talep gönderildi ve ben bunlara WP'den yazdım neden reddettiniz diye. Churn işlemini onaylayın dedim ve 10 dk sonra internet aboneliğiniz sonlandırildı diye mesaj geldi.

Siz hâlâ geçemediyseniz İnternet Kutusu'nu darlayın, sürekli yazın.

• Kerros kullanıcısına yanıt

Türk Telekom hem daha pahalı hem de bana ek olarak VPN masrafı çıkartırdı. Onun ağır sansürlü ve bant genişliği daraltma internetiyle uğraşamam.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 26 Eylül 2024; 17:30:16 >
  • https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159660294

İnternet kutusu ile yaşanan sıkıntılar bunda düzeldi mi?

Evet hepsi sorunsuz olarak açılıyor, ama o attığınız dizipal sitesi sahte onu belirteyim. Özelden atayım orijinalini size :)

Ayrıca Apple Music'e sürekli suç atıyordum, meğerse bu İnternet Kutusu sorun çıkartıyormuş.

Çünkü bu İnternet Kutusu'nun IP'leri aynı Comnet'deki gibi banlı/kara listede olan IP'ler. FixNet'te tüm siteler açılıyor şuanlık bir sorun yok.

Sizde IP adresinizi kontrol edebilirsiniz aşağıdaki siteden, IP'niz kara listedeyse siteler o yüzden açılmıyormuş.

https://www.abuseipdb.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 26 Eylül 2024; 20:11:9 >
  • BilgisayarMeraklısı B kullanıcısına yanıt

"was not found in our database" diyor IP temiz görünüyor.

Bir kredi kartı patlattık Allah bilir bu İ.K. denen çöp ISS ile online alışveriş yaptık diye oldu..

İlginçtir Netgsm de dizibox'u açmıyormuş. Siz biraz gözlemleyin tavsiye ederseniz bende geçebilirim.

Netgsm'i düşünüyordum ama memnun olmayanları gördüm.

Fixnet geçişi nasıl oluyor peki ? E-devlette kimlik yükleyip onay vererek mi geçiş yapılıyor?

Geçiş ücreti var mı? 6 ay indirimli 280TL diyor sonrası ne olacak mesela ?

• Geçiş ücretsiz. Sonra bu veya daha üstü olabilir.

www.fixnet.com.tr
    FixNet - Fiber Internet
    https://www.fixnet.com.tr/duyurular

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

100 Mbps Vdsl 465,00 ₺

vay beee

Evet e-devlet üzerinden sözleşmeyi onayladım, ama e-devlet'e bankacılık hesabıyla girmeniz gerekiyor. Herhangi bir geçiş ücreti ödemedim, ama faturam daha gelmediği için net konuşamıyorum bu konu hakkında. Ama İnternet Kutusu size haksız yere 1 aylık daha fatura kesecek, daha fazla bilgi için bu konuya bakın.

https://forum.donanimhaber.com/internetkutusu-musteriyi-kandirmak-ve-hakkini-gasp-etmek-parama-coktukelrini-kabul-ediyorlar--158097703

FixNet'ten şuanlık memnunum, eğer bir isteğiniz olursa yapabilirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.