Selamlar, evimde Superonline'ın 35mbps + televizyonunu içeren paketini kullanıyorum. Altyapım fiber. Fakat çözülemeyen can sıkıcı sorunlar mevcut. Birincisi twitch.tv sitesinde kesinlikle kaynak'dan yayın izleyemiyorum, takılıyor, donuyor. İnternet hızımı ölçtüğümde herhangi bir sorun gözükmüyor fakat sanki twitch sitesine bağlantım kısıtlanıyor gibi. Alabilmem gereken download hızını twitch'te kesinlikle alamıyorum. DayZ adında bir oyun oynuyorum. Bunda da oyunun resmi Almanya sunucularına çok yüksek ping alıyorum. Tek tek hepsini tracert ile test ettim. Herşeyin ekran görüntüsünü aşağıya bırakıyorum. Superonline'ı her aradığımda bilinçsizce telefonu açan call center elemanı "İnternetinizde hiçbir sorun gözükmüyor" diyor ve "Eğer isterseniz ücretli teknik servis yönlendirmesi yapabilirim." diye ekliyor. Halbuki sorun muhtemelen yurt dışı çıkışlarımla alakalı. Bir keresinde de CS:GO Faceit'in avrupa sunucusunda bir kereliğe mahsus sabit 140ms ping almıştım. Sorunu kesinlikle çözemiyorum ve çözmesi gereken kişi de ben değilim. Sorunum tam olarak nedir ve ne yapmam gerek? Twitch'in durumu bu kaynakda kesinlikle yayın izleyemiyorum; Twitch tracert testim; Official DayZ Almanya sunucularında aldığım ping değerleri; DayZ sunucusuna attığım tracert; Speedtest sonucum; Bu da İstanbul'da ikamet edip Türk Telekom kullanan arkadaşımın sonuçları [Üstteki twitch alttaki ise DayZ sunucusu]; |
Bildirim