Türk Telekom Rezaleti Aboneliğimi İptal Etti.
Superonline kullanıcısıyım. Taahütüm bitmek üzereydi. 8 Haziran'da Türk Telekom'un sitesinden bir paketi seçerek aboneliğimi başlattım. Müşteri hizmetlerini arayarak kurulumu ne kadar erteleyebileceğimi sordum. 30 gün sonrasına kadar kurulum randevusu oluşturabiliriz dediler. Kabul ettim 8 Temmuz'a kurulum randevusu oluşturuldu. Bugün öğlen saat 13.00 gibi bir sms geldi Türk Telekom'dan. Kurulum randevum bugün öğlen ile akşamüstüne alındığına dair. Müşteri hizmetlerine durumu bildirdim. Sizi ararlar, arayan ekibine durumu bildirin 8 Temmuz'a randevu oluşturduğunuzu söyleyin. Sistem üzerinden randevunuzu güncellerler dedi. Dediği gibi kurulum ekibinden bir arkadaş aradı. Durumu belirttim. Tamam dedi amirime söylüyorum düzeltirler dedi. 2 dakika sonra aboneliğimin iptal olduğuna dair SMS geldi. Müşteri hizmetlerini aradım. Aboneliğim altyapı ekibi tarafından altyapı sorunu yüzünden iptal edildiğini söyledi. Öyle bir şey olmadığını söyledim. Not olarak da: "Müşteri kurulum istemiyor." diye geçmişler. Allah bunların bin belasını versin. Beni arayan ekipten arkadaşı aradım. Ben kesinlikle öyle bir şey söylemedim. Kurulumu Temmuz'da istiyor diye belirttim filan dedi sadece. Şimdi geri getirin diyorum aboneliğimi. Yok diyorlar yeni paket seç eski paketler gitti zaten. Yeniden başvuru yapmamı istiyorlar. İşte böyle direkt iptal ettiler aboneliğimi gitti.
Türk.net Turk Telekom'un hizmetimi kestiğini iddia ediyor
Türk.net Turk Telekom'un hizmetimi kestiğini iddia ediyor konuşuyorum 24 saattir internet yok. Bunlar bizimle dalga geçiyor. Turk telekom hizmetimi nasıl kesebilir zaten aktif olarak kullanıyorum. Yazıklar olsun.
ASUS TUF 3080Tİ
Merhaba arkadaşlar. Yeni ekran kartı arayışındaydım. Asus tuf 3080ti az kullanılmış miningsiz buldum 13 bin tlye. Almaya niyetlendim. Acaba şu an almak hata mı 4000 serisi geliyorken ve fiyatı uygun mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Superonline Hız Problemi
Vodafone Fibermax kendi altyapısıyla kullanıyordum 200 mbit bir paketim vardı. Superonline altyapısı binaya geldi ve gigabit paketine kayıt oldum. Kurulum için ekip geldiğinde direkt olarak Vodafone kutusundan fiber kablosunu çıkartıp superonline kutusuna bağladı ve yeniden kurulum yapmadı kablo çekmedi. Aynı kablo olduğunu ve sorun olmayacağını söyledi. Ben de tamam dedim. Kurulum yapıldı speedtest yapıp gittiler. 2-3 gündür test yapıyorum. İlk olarak Xiaomi 4A gigabit routera geçiş yaptım. Openwrt kurdum ve o şekilde kullanıyorum. CGN ipde değilim. Şansıma denk geldi herhalde. Arkadaşımda Gigafiber var ve bazı testler karşılaştırmalı olarak atmak istiyorum. Şu anki speedtest, nperf gibi testlerde gigabiti görebilsem de gerçek dünya testlerinde asla 70 mb/s saniye üzerini göremiyorum. Bunla ilgili bir kayıtta bıraktım inceliyorlar. Sizin de yardımlarınızı bekliyorum.
Superonline Speedtest
Superonline FAST
Gigafiber Fast
Superonline nPerf
Bunların dışında kendi nokia ONT'ime bağlanıp sinyal değerine bakmak istedim. Gördüğümde sonuç -30 db di. Bildiğim kadarıyla bu sınır ve çok kötü bir değer. Bu konuyla ilgili bilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Bu da Linux cinnamon indirme testimiz ben her zaman 70 mb/S da takılırken. Gigafiber 100 ün üstüne rahat çıkabiliyor aynı sunucu aynı program aynı test.
Superonline Linux Cinnamon:
Gigafiber Linux Cinnamon:
Bütün testler gördüğünüz gibi ekstra bir bilgi test isterseniz lütfen yazın eklerim konuya. Yardımlarınızı bekliyorum.
Superonline, Turk Telekom, Vodafone
Merhaba arkadaşlar. Binamda şu an Superonline, Turk Telekom ve Vodafone FTTH altyapısı bulunmakta. Tek Turknet fiber yok sanırım. Şanslıyım ama aynı zamanda kafam karışık. Hangi servis sağlayıcısı ve paketini seçmeliyim? Tavsiyeleriniz neler olur? Kafamda Superonline gigabit paketi var.
Wifi 5ghz artık bağlanamıyorum
Vodafone fiber internet kullanıyorum. wifi kanallarımı değiştirmiştim en ideal hız için 2.4 ü channel 11 e, 5ghz channel 48 e aldım ve bu şekilde kullanıyordum sıkıntısız. Dün akşamdan beri 5ghzye bağlanamıyorum bir türlü hata veriyordu. channel ı automatic e aldığımda bağlanabiliyorum şu an. Channelı değiştirdiğimde asla bağlanmıyor. Ne gibi bir şey olmuş olabilir?
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 118
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 5.233 (Bu ay: 157)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar