Merhaba arkadaşlar. Binamda şu an Superonline, Turk Telekom ve Vodafone FTTH altyapısı bulunmakta. Tek Turknet fiber yok sanırım. Şanslıyım ama aynı zamanda kafam karışık. Hangi servis sağlayıcısı ve paketini seçmeliyim? Tavsiyeleriniz neler olur? Kafamda Superonline gigabit paketi var. |
Superonline, Turk Telekom, Vodafone
-
-
Adamda ki şansa bak, millet tek firmanın fiberini çektiremiyor, 3 tane birden var. Oldu olacak kablonet ve turknet'de fiber çeksin tam olsun.
-
Superonline sansür uygulaması ve yurtdışı çıkışları sıkıntılı deniyor, Türk Telekom bu konuda daha iyidir, veya Türk Telekom fiber altyapı üzerinden türknet fiber veya alternatif firmalar tercih edilebilir fiyat olarak daha uygun olabiliyor. Streming ve yurtdışı çıkışlarında sorun olmayan cdn peering anlaşmaları olan firmalarda sorun yaşamazsınız. Vodafone fiber Ping ve yurtdışı çıkışları performansını bilmiyorum yinede konulara bakabilirsiniz
https://turk.net/blog/cdn-ve-peering-nedir-turknetlilerin-hayatlarini-nasil-etkiliyor/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 16 Temmuz 2022; 17:23:43 > -
en mantıklısı superonline gigabit paket 250 liraydı sanırsam internete bu parayı veririm diyorsanız bence en ideali o gibi duruyor, Eğer paraya kıyarım derseniz 380 lira verip türk telekomun gigabitlik internetinide kullanabilirsiniz,birde şöyle bir şey var eğer upload işinize yarıyorsa türk telekomun gigabitlik paketinde 50 upload var şu an mevcutta turkcellde 20 diye biliyorum bunuda göz önünde bulundurursunuz, çok şanslısınız 3 firma birden fiber çekmiş turkcell ve vodafone altyapı paylaştığı halde çekmiş, böyle olunca altyapısı kimsenin doğru düzgün büyümüyor, firmaların hepsi keşke altyapılarını anlaşıp paylaşsalarda herkes istediği yere çekse herkes fiberden faydalanabilse sizin gibi, ben o kadar diretmeme rağmen bana türk telekom fiber çekmiyor hattımda kopmalar yaşandığı halde :D çok garip çalışma kafaları var şu firmaların
-
Hangi il? Vodafone fiberi sayılı ilde mevcut, merak ettim? -
Antalya Kepez hocam
-
Kepez Kültür taraflarında Vodafone Fiber ve Türk Telekom Fiber görmüştüm de. Superonline Fiberi bilmiyordum , demek ki o da yayılmış oralarda -
TT geç, superonline eskiden iyiydi. Adamlar ping testi atıyorum diye ping atmamı engellediler :D
-
O nasıl oldu hocam?
-
TTnet ile yalın internet taahhütüm bitmek üzere. Burada TTnet’in fiber altyapısı yok, süperonline’ın var. TTnet’in cazip bir kampanyası da yok. Süperonline+ tv plus almayı düşünüyorum. İyi midir önerir misiniz? -
evet valve atılmıyor onun dışında sorun yok
-
@umutkara742 bilmiyorum hocam şikayetlerimden sonra başladı bu sorun anlamadım bana mı özgü genel mi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Adamda ki şansa bak, millet tek firmanın fiberini çektiremiyor, 3 tane birden var. Oldu olacak kablonet ve turknet'de fiber çeksin tam olsun. |
Benzer içerikler
- onnet nedir
- superonline altyapı başvurusu
- 10 mbps internet hızı nasıl
- status: unable to connecterror reason: failed dns lookup checkerror code: cf_dns_lookup_failureerror description: could not connect because of dns lookup failure.learn more: https://cfl.re/cf_dns_lookup_failure
- superonline yasaklı sitelere giremiyorum
- mobil veri çekmiyor
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- zyxel modem kurulumu
- statik ip
- internetim çok yavaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X