Üst Paket Hız Geçiş Hakkında Sorum Var
Binalarında Elektrikli Motorlu Otomat Kullananlar
Merhabalar,
Binalarınızda motorlu otomat kullanan var mı? Cidden verimli ve uzun ömürlü mü? Bilgisi olan varsa fikrini beklerim.
Memnun Kaldığınız Samsung Cep Telefon Yetkili Servisi - Ankara
Ankara da son yıllar içerisinde garantiden Samsung cep telefonu sorununda yetkili servise cihazı verip memnun kaldığınız var mı?
Bildiğim kadarıyla şu yetkili servisleri mevcut:
Simge Elektronik yetkili servis - Etlik Keçiören
Arım Teknik yetkili servis - Sincan
Destek bilişim yetkili servis - Necatibey Çankaya
Bdh teknik yetkili servis - Kızılay Çankaya
Merhaba,
Jack girişli oyuncu kulaklığım var. Laptopuma USB'den bağlamak istiyorum.
2 farklı model arasında kaldım.
Bu model ALC4030 içeriyor.
Bu model de ALC4042 içeriyor. Kullanımda aralarında ciddi fark var mıdır? Fiyatı uygun olanı mı almak mantıklı?
Vdsl Altyapı Fiber Dönüşüm Başladı mı?
Türk Telekom Ordu Ünye Altyapı Sorunu
Ordu merkez veya ilçeleri özellikle Ünye de ikame eden var mı?
7-8 aydır binaya hala herhangi Türk Telekom altyapısı gelmedi. Yakınım 8 ay önce taşındı. Keza bina 2-3 yıllık, bu zamana kadar gelmemesi ayrı üzücü. Açıkkapıdan da başvurttum hala net bir tarih vermiyorlar. Ceo Ümit Bey e de mail attırdım, ilgili özel müşteri hizmetleri de net bir şey söylemiyorlar. Aynı sokakta 100-200 metre ileride rezidanslara da Fiber altyapıları epey önce çekilip istediğimiz binaya daireye hala herhangi bir altyapı gelmemesi ayrı üzücü.
Şimdilik mobil internetle idare ediyorlar ama idare etmekte çok ama çok zor.
Superonline 200/20 Paket Kullanıcıları
200down/20up paket kullanıcıları memnun musunuz?
İlerleyen günlerde geçiş yapmayı düşünüyorum. 200/10 paketiyle arada kalıyorum. Eğer 20 mbps uploadı stabil veriyorsalar tercihim direkt 20up lı olacak.
Superonline Whatsapp ve Bankacılık Uygulamalar Sorunu
Ara ara Whatsapp ta mesajların geç gitme sorunu yaşayanlar var mı?
Bankacılık uygulamalarında da internet kaynaklı yüklenme donma sorunu yaşayanlar var mı? Mobil veriye geçince aniden düzeliyor.
Arayıp bu sorunlarla ilgili kayıt açtıran oldu mu?
Superonline Fiber Adres Nakil
Superonline Fiber kullanıyorken başka bir adrese taşınma durumunda yeni adreste ne kadar sürede aktif oluyor?
Ordu-Ünye Türk Telekom Altyapı Sorunu
Ordu da veya ilçelerinde yaşayıp çevre binalarda altyapı olup bulunulan bina da hiç bir altyapı yok. 2-3 yıllık bina olmasına rağmen hala bir altyapı çekmediler. 200 metre ileri ki bina da Fiber FTTH mevcut.
Ceo mailden , Açıkkapı dan internet sorunu için yazdık ama hala net bir ilerleme olmadı. Ekimden beri bir değişiklik olmadı. Bir öneriniz var mıdır?
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10.967
İkinci El Bölümü Mesajları: 26
Konularının görüntülenme sayısı: 43.421 (Bu ay: 648)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.232 (Bu hafta: 4)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar