< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 19 Nisan 2020; 16:54:30 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 19 Nisan 2020; 16:54:30 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hocam kusura bakmayin ama bence olaya tamamen yanliş pencereden bakiyorsunuz. Bence sizin tabiri caizse isyan etmeniz gereken yer. sene 2020 olmuş ADSL nedir demeniz lazım. örneklendirmem gerekirsede
Türkiyeden Almanya gideceksiniz. herkez motorlu taşitla(araba veya ucakla) gidiyor. Size at arabasi vermişler at arabasiyla gidiyorsunuz şikayetci oldugunuz şey at arabasinin 4 tekerlerigi var bunlarin 6 tekerleklileri cikmiş bizde 6 tekerlekli olanından istiyelim diyorsunuz. bence sizin motorlu taşit istemeniz daha mantikli |
Destek gerekiyor! Lakin ülkemizde VDSL2 Plus ve FTTH Fiberin yaygınlaşması gerekiyor. Hala altyapısı ADSL olan hanelere ise eğer DSLAM destekliyorsa AnnexM verilmelidir. ADSL, VDSL ve Fiber'de Upload limiti tamamen kaldırılmalıdır. Bunların olması için, oy vererek bize destek olabilirsiniz.
|
Türkiye internetin Afrikasıdır.
|
Senin gene bölgende yok sanırım benim durumu mu anlatayımda kafayı nasıl yemek üzere olduğumu anla.
Bir cadde düşün sol tarafındaki saha dolaplarının hepsi yeni ve vdsl var, sağ taraftaki yani benim oturduğum tarafta üst ve alt bölgelerde yeni saha dolabı var benim sokakta eski saha dolabı var ADSL ye mahkumuz yetti mi ? Yetmez 2 bina yanımda kablo tv dolayısı ile kablo net varken tüm çabalarıma rağmen bana hizmet veremeyeceklerini söylediler bak iki bina diyorum... 😂. Yetti mi? Yetmez evimin yaklaşık 50-60 metre altındaki sokağından superonline on kendi fiber hattı geçiyor arıyorum müşteri temsilcisini aldığım cevap. Omo büz sodece sitelere hüzmet verüyoyuz... ulan aklıma geldi yine sinirlendim şeytan diyor git Telekom’un saha dolabını kır mecbur yeni koyacaklar... |
ADSL hizmet, hizmet değildir ve bana göre insanlık suçudur.
8-16MBPS paketlerin satılmasına göz yuman kim varsa gözü çıksın. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 18 Nisan 2020; 17:21:40 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 17 Nisan 2020; 2:56:47 > |