Comnet Problemi Bilgisi Olan içeri
Merhabalar,
Problemi şöyle anlatayım olayı internet hızı speedtestte doğru fakat mesela twitch, kick, twitter vb. gibi bazı sitelerde erişim sorunları yaşıyorum.
Sitelerin açılması uzun süreler sürüyor, siteler açılsa bile chat kısmına bağlanamıyorum ve yayınları izleyemiyorum.
Twitter'da ise kullanıcıların paylaştığı gönderilerde görseller ve videolar yüklenmiyor.
Mega nz, pixeldrain, gofile gibi upload sitelerinden'de dosya indireceğim zaman sitelere erişmekte zorluklar yaşıyorum. Bir şekilde site açılsa bile download edeceğim dosya 50/100 kb gibi komik rakamlar ile iniyor.
Dns kullanmayı denedim google dns, verizon dns gibi çeşitli dns'leri denedim ama sorunum çözülmüyor.
Speedtest sonuçlarım normal neredeyse tam download ve upload hızını alıyorum.
Kullandıkları ip havuzu ve cgnattan şüpelendim sabit ip aldım yok yine düzelmedi ...
Modeme dns giriyorum düzelmiyor, pc dns giriyorum düzelmiyor.
Modemi söküp kendi routerimi takıp bağlıyorum oraya dns giriyorum, dnssiz deniyorum olmuyor.
Vpn açıyorum cloudflare warp her şey düzeliyor açınca ben sürekli vpn mi kullanıcam.
Telefonda görüşüyorum her şey normal diyorlar.
Ttnet kullandım yıllarca, hatta poyraznet kullandım hiç bi sorun yaşamadım ama malesef pişman oldum.
Dns değişince de mesela trendyola giriyorsa, hepsiburadaya girmiyor girse de görseller yüklenmiyor lanet ettim 1 haftadır.
Bilgisayara format attım, tarayıcıyı değiştim, router değiştim tabi ekleyeyim wifiden bağlanınca telefonda da durum aynı.
Daha önce Ttnet kullandım yıllarca hiç böyle problemler yaşamadım, sonra poyraznete geçmiştim orda da hiç böyle problemler yaşamamıştım ..
Sorunu nasıl çözebilirim?
Bunlar kısa örnekler aynı olaylar twitter, twitch, hepsiburada vb. gibi yerlerde de oluyor
Telefonla görüştüğümde bir problem görünmediğini söylüyorlar olan sabit ip parama oldu
|
Alt yapının 100 mbps üstü hızları desteklememesi
|
Türk Telekom 1 Ekim İnternet Zammı Gerçekleşti
Turktelekom kullanıp da taahhüt yenilemeyenler veya TT'ye geçmek isteyip de henüz geçmeyenlere geçmiş olsun. İnternet fiyatlarına bir zam daha .
Ayrıca telekom modem kullanım ücretini de 25 TL'ye sabitledi.
Son Giriş: 26 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 177
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.600 (Bu ay: 245)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 767 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Anasayfa Haberleri