Türk Telekom 1 Ekim İnternet Zammı Gerçekleşti
-
-
Hocam bunun konusu 1 ekimden de önce açıldı zaten:https://forum.donanimhaber.com/1-ekim-turk-telekom-zam-iddiasi--153899591 -
O zaman kesin değildi ama iddiaydı, şuan sitelerine girdiğin zaman bu fiyatlar çıkıyor. -
-
Kaldırılsın o zaman hocam :) ne diyim şimdi
-
bu sene kaçıncı zam şimdi bu ?
-
En pahalı servis sağlayıcı, 1Gbps için daha fazla isteyen yok. Turknet hadi gelmiyor keşke Superonline olsaydı da ondan 1Gbps alsaydım.
Taahhütlerde de 24 ay tek fiyat olayını kaldırmışlar görünene göre.
-
-
Türk telekom alt yapısını kullanan ucuz firmalardan birine geçin.
-
ben 23 eylül de başvurdum TT ye hala geçişim sağlanmmadı . kayıt bıraktım en son başvurduğum kampanya üyeliğimi başlatın diye . sizi arıyacaz vs dediler bakalım ne olacak ..
-
Bu fiyatlarla kim tt kullanacak ahahahahaha
-
Alternatif operatörlerden haberi olmayan, güvenmeyen, hızlı internete ihtiyaç duymayan, her şeye zam geldi normaldir diye düşünen internet kullanıcıları. Yani internet abonelerinin büyük çoğunluğu...
-
-
Merhaba;
Bende 21 eylül de türk telekom a yeni üyelik için ön başvuru yaptım.Fakat yeni taşındığım adres te boş port olmadığı için halen bağlantı yapılamadı.Ben 35 megabit hız 154 liraya anlaştım.Şimdi bağlantım yapıldığında bu fiyattanmı alıcam yoksa 1 ekim zamlı fiyatlardanmı? sizin bilginiz varmıdır.Tşkler.
-
1 ekim den önce anlaşma yaptıysanız taahhüt verdiyseniz anlaştığınız fiyattan ödeme yaparsınız -
hala geçişi sağlamadılar 15 gün oldu .
-
Ben de 16 mbps adsl kullanıcısıyım. TTnet 2 yıl taahhüt; ilk yıl 170 TL, ikinci yıl 190 TL diyor.
Turknet’i araştırdım, o da max 12 mbps veriyor altyapıdan dolayı. 170 TL o da.
TT 2 sene ortalaması aylık 180 TL olacak. Turknet’in daha pahalıya geleceği kesin. Ancak Turknet, fiber altyapısını TT’den daha önce güncelleyecek ve aynı fiyata fiber hizmeti alacağım. TT’de ise fiber için sözleşme yenileyip daha fazla ücret ödemem gerekecek.
Akıl ve mantık net olarak Turknet diyor. -
Hocam Merhabalar
Twitter üzerinden yazdığınız da mı bu fiyatı verdiler?
Benzer içerikler
- türk telekom fiber kablo koptu
- hgw fiber güçlü modem
- binada internet altyapısı yok ne yapmalıyım
- elektrik gitti geldi internet yok
- ttnet kullanıcı adı şifre öğrenme
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- mobil veri çekmiyor
- statik ip
- turkcell abone sayısı
- hat takılı ama şebeke yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X