Şimdi Ara

Türk Telekom 1 Ekim İnternet Zammı Gerçekleşti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turktelekom kullanıp da taahhüt yenilemeyenler veya TT'ye geçmek isteyip de henüz geçmeyenlere geçmiş olsun. İnternet fiyatlarına bir zam daha .

Ayrıca telekom modem kullanım ücretini de 25 TL'ye sabitledi.

• Hocam bunun konusu 1 ekimden de önce açıldı zaten:https://forum.donanimhaber.com/1-ekim-turk-telekom-zam-iddiasi--153899591
  • Dejuf D kullanıcısına yanıt
    O zaman kesin değildi ama iddiaydı, şuan sitelerine girdiğin zaman bu fiyatlar çıkıyor.
  • anilk.34 A kullanıcısına yanıt
    Aynı konu 1 ekimde güncellendi ve kesinleştiği belirtildi:

• Kaldırılsın o zaman hocam :) ne diyim şimdi

• bu sene kaçıncı zam şimdi bu ?

• En pahalı servis sağlayıcı, 1Gbps için daha fazla isteyen yok. Turknet hadi gelmiyor keşke Superonline olsaydı da ondan 1Gbps alsaydım.

Taahhütlerde de 24 ay tek fiyat olayını kaldırmışlar görünene göre.

• Hemde ne zam ne zam taahhüt bitmişti yeniden taahhüt te vermedim. Güncel taahhütsüz faturam altta, acil uygun bir iss bulmam gerek.
    Bu ücret 16 mbps ADSL aylık ücreti şaka değil ha
  • C4H1T kullanıcısına yanıt

Türk telekom alt yapısını kullanan ucuz firmalardan birine geçin.

• ben 23 eylül de başvurdum TT ye hala geçişim sağlanmmadı . kayıt bıraktım en son başvurduğum kampanya üyeliğimi başlatın diye . sizi arıyacaz vs dediler bakalım ne olacak ..

• Bu fiyatlarla kim tt kullanacak ahahahahaha

• AKonFire A kullanıcısına yanıt

Alternatif operatörlerden haberi olmayan, güvenmeyen, hızlı internete ihtiyaç duymayan, her şeye zam geldi normaldir diye düşünen internet kullanıcıları. Yani internet abonelerinin büyük çoğunluğu...

• Oha

• Reanimate kullanıcısına yanıt

Merhaba;

Bende 21 eylül de türk telekom a yeni üyelik için ön başvuru yaptım.Fakat yeni taşındığım adres te boş port olmadığı için halen bağlantı yapılamadı.Ben 35 megabit hız 154 liraya anlaştım.Şimdi bağlantım yapıldığında bu fiyattanmı alıcam yoksa 1 ekim zamlı fiyatlardanmı? sizin bilginiz varmıdır.Tşkler.

• 1 ekim den önce anlaşma yaptıysanız taahhüt verdiyseniz anlaştığınız fiyattan ödeme yaparsınız
  • hsnzby H kullanıcısına yanıt

hala geçişi sağlamadılar 15 gün oldu .

• C4H1T kullanıcısına yanıt
    Ben de 16 mbps adsl kullanıcısıyım. TTnet 2 yıl taahhüt; ilk yıl 170 TL, ikinci yıl 190 TL diyor.

Turknet’i araştırdım, o da max 12 mbps veriyor altyapıdan dolayı. 170 TL o da.

TT 2 sene ortalaması aylık 180 TL olacak. Turknet’in daha pahalıya geleceği kesin. Ancak Turknet, fiber altyapısını TT’den daha önce güncelleyecek ve aynı fiyata fiber hizmeti alacağım. TT’de ise fiber için sözleşme yenileyip daha fazla ücret ödemem gerekecek.

Akıl ve mantık net olarak Turknet diyor.
  • reguse kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Twitter üzerinden yazdığınız da mı bu fiyatı verdiler?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.