Şimdi Ara

Türk Telekom, İstanbul-Ankara arasında 800 Gbps interneti test etti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan port yok diye eve internet bağlayamayan nasıl olurda böyle testler yapar.Hem de istanbulun göbeğinde.
    Elin Oğlu Mask A kaldık hizmete bi başlasada alsak ELON MUSK çok yaşa sen.

• Şimdi kızıyorsunuz ama yarın makineler kontrolü ele alınca burası kurtarılmış vaha olacak, buraya ulaşamayacaklar  

• Tekelciler iş başında. Faturalar kesin 2000 gbps i geçer...

• anilk.34 A kullanıcısına yanıt

Bir de hala kullanıcıya modem kitliyor aylık parayla zorla. Bende Asus'un iyi bir routerı var onu kullanıyorum senin işe yaramaz modemini kullanmak zorunda mıyım...

Kutusunda yatan modeme her ay para ödemek bana çok koyuyor açıkcası boşa israf.

• 20mbps internetimle bu haberi okurken ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radef -- 28 Mayıs 2024; 19:34:5 >
  • El insaf yav evlere 1gbps veremezken bu neyin nesi ?

• Sonuç ne?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lektonstar kullanıcısına yanıt
    Kardeşim İstanbul sanki çok hızlı lüks sitenin karşısındaki mahalle de hız sözde 35 mit ama gerçekte verilen saçma bı hız habire kopuyor internet gittimi 3 gün sonra geliyor .

• Şaka gibi sanki verdikleri internet uçuyor da bir de utanmadan şov yapıyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Son kullanıcının kazancı ne? Hiç, yüksek fatura düşük hızlara devam.

• ona97 O kullanıcısına yanıt
    🤣🤣🤣😂😂😂

• lektonstar kullanıcısına yanıt
    Hocam bu hızlar son kullanıcı için değil kurumsal firmalar için.

• AO A kullanıcısına yanıt
    %80 küsürü devlete ait hala nasıl kamu kurumu değil ki? Yazık 5 yıldır vermediğimiz dilekçe, sosyal medyadan daireye kadar fiber getirin diye yazmadığımız adam kalmadı. Apartmanın altına zaten gelmiş fiber kablo bodrumda duruyor. Aslı arası ftth cihaz takıp dairelere kablo çıkaracaklar. Yeri kazma gibi bir olayları da yok ama yine de yapmıyorlar. Ne diyim hakkım helal değil hiç birine ..

• Vain kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız, benimde kendime ait routerim var ama maalesef kira parası ödüyorum. Başvuru yaparken kendi routerini mi, bizim modemimizi mi kullanmak istiyorsun diye sormaları ve ona göre sözleşme yapıp ücret almaları gerekiyor. Maalesef ne cumhurbaşkanı, ne btk(kullanıcıya değil, firmalara hizmet eden, kar oranlarını daha nasıl arttırırız diye çalışan bir kurum) ve ne de belediyeler bu alt yapı işlerinde kolaylık sağlamıyorlar. Elini nereye atsan zararlı müşteriler çıkıyor ..

• Bu tip olayların çoğalması , İnternetin her yerde ama her yerde daha hızlanması büyük nimet olacaktır.

• 2 GBPS olayını ancak Türknet yapar diye düşünüyorum. 1 Gbps'yi ucuzlatan onlardı.

• Bıraksinlar bu işleri 1gbps ne yapacaksınız onları kurumsal yerler alıyor diyen zihniyet bunlar bir halt cikmaz

• Evet. Başkasına 15.000 lira ama sizin için 9.999 tl den başlayan fiyatlarla zararına satış.

• Bunda abartılacak birşey yok Herşey 1 adet gbic ile yapılıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.