Şimdi Ara

Türk Telekom, İstanbul-Ankara arasında 800 Gbps interneti test etti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dandik teknolojiler için abd nin köpeği olmaya gerek yok huawei şuan bulunmaz bir nimet hem millet ucuz internet kullanır

• Daha 100 mbps internet veremiyor bazı ilçelerde kalkmış kendi kendine 800 gbps İnternete ulaştık diye seviniyorlar

• çoğu kişi bu 800gbps'i evinde görebilecegini düşünüp ama ben evimde 100 alıyorum demiş. telekom savunmaya gelmedim fakat bu teknolojiler backbone'lar için deneniyor. ha koskoca istanbul ankara arası omurga sadece 800gpbs mi, değil. sanırsam burada tek kıldan 800g basmışlar. aman aman bir şey de değil yaptıkları. şunlardan veya onun gibi bişeyden alıp takıyorsun, tabi geriye kalan switch vb ekipmanıyla beraber. yine büyük yatırım tabi uzun mesafeye vurunca.

türkiye'de gpon'dan sonraki aşamanın ne olacağını konuşmaya başlamamız lazım. xgs-pon kullanan bir mahalle falan var mı şu anda mesela?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcislocked -- 29 Mayıs 2024; 21:40:23 >

• 3840 YILINDA ülke geneline verecekleri hızları test etmişler ne var bunda kızmayın bunlara bu kadar. 

Bide bunların ÜLKEYİ yönetemeyen modelleri var.. Onlarda aynı mesela.. Onlarda ENFLASYONU kalıcı olarak 3587 yılını işaret ediyorlar.

O zaman düşecek işte.. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLAHS -- 30 Mayıs 2024; 10:39:31 >
  • İnternet hızı konusunda Afrika ülkeleri ile yarışan ülkemiz için süper bir haber ama haber olarak kalacağından şüphem yok nedense.

• Bizde burada İstanbul'un göbeğinde 1000 mbit'le sürünelim, rezillik..

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Sevinmiyorlar, bu malum tiplerin insanları gaza getirip uyutma yöntemlerinden birisi, sağ olsun bizim forumun haber moderatörleride gerçekten bir haberi yapmak yerine böyle insanları boş boş coşturan haberler yapıyor. Dünyada doğru düzgün internet kullanan hangi bir ülke böyle görmemezlik yapıyor mesela ? Türk Telekom işte yapmış, ama insan bi bunu yaparken düşünür "benim abonelerimin % kaçı 100Mbps VDSL bağlantı kullanıyor"

:) Ne yapalım şimdi önce Türk Telekomu sonra da Türkiye'nin bütün b*ktan altyapısına sahip bu firmayı överek kendimizle böbürlenelim mi ? Daha nereye kadar sürecek acaba bu uyutma yöntemleri. Umarım insanlar böbürlenmeyi bırakır ve aklını kullanmaya başlar, o zaman bu boş haberleri izleyip böbürlenmek yerine olması gereken fiyat ve hızlara internet tarafındada kavuşabilir, ama önce beyin gerek.

• Benim evde de 30 mbit hız var. Geriden gelmeye devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt
    100 mbit VDSL 93 mbit alıyorum fiber yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 30 Mayıs 2024; 20:3:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcislocked kullanıcısına yanıt

Aslında bu Türk Telekom'un kendisi içinde ilk değil ki İstanbul'da zaten geçen yılın ikinci yarısından itibaren Gayrettepe-Ataköy arasında 800GE kullanmaya başladılar. 6x400GE'den 3x800GE'ye geçtiler. Aradaki tek fark bunu uzun mesafede denemişler ve başarmışlar. Bu da zaten imkansız değildi Tier 1 operatörlerden Arelion bunu Londra-New York arasında yapıyor, Ankara-İstanbul nedir ki?

• Bizim adresi de ttkom sitesinden kontrol edince fibernet diyor Verdiği max 50mbps vdsl Binanın içine tutunca fiber kablo Geliyor fiber kutusuna giriyor Ordan 2 kat yukarıya nedense 50mbps zor hız alıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekom fiberinden memnunum 200 kullanıyorum istesem 1000 de alirim ama gerek yok.daireye fiber gelenler olarak şansliyiz

• Sen daha bana zar zor verdiğin 50 mbit hızı stabil veremiyorsun koca ilçede 1 tane fiber yok elin oğlu 5g 6g 1gbps 2gbps buralarda 800 gbps nedir ya ameriaka 1 sokağın bant genişliği KOMİK

• kullanmayı beceremiyorum demiyorda sallıyor...

• Antalya merkez de evimde TLF görüşmesi yapamıyorum,sağ kulağıma TLF alıyorum ses var sol kulağıma alıyorum ses yok, ayrıca internet hızı düşük bana taahhüt ettikleri gibi değil.Kac defa aramama rağmen alt yapı çalışmaları sürüyor denilip oyalıyor lar kısacası rezalet

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.