GM 22 AİLESİ 25 OCAKTA TANITILIYOR.
GM 22 serisi 25 Ocakta tanıtılacakmış. Beklentileriniz neler? GM 22 Pro modelini almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
GM21 PRO ALINIR MI?
Merhaba. GM21 Pro almayı düşünüyorum. Cihazı gerçek hayatta kullanıp tecrübelerini aktarabilecek arkadaşlar var mı acaba? Cihazın artıları eksileri neler ve güncelleme alacak mı?
Gigablue X3 4K mi yoksa Gigablue Uhd Ue 4K mi?
Merhaba. Enigma 2 tabanlı 4K uydu alıcısı almayı düşünüyorum. Başlıktaki modellerden hangisini tavsiye edersiniz? X3 4K modeli yeni bir model olduğu için ona daha yakınım. Cihazlarla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Teşekkürler
D SMART BAYİİ KEÇİÖREN BM BİLİŞİM TELEKOMÜNİSYON REZİLLİĞİ
1 hafta önce D Smart Müşteri Hizmetlerini arayıp D Fix modül olması şartıyla abone olmak istediğimi belirtip abonelik işlemlerini başlattım. Sonra D Smart Keçiören Bayii lerinden BM Bilişim den arayıp kurulum için randevu oluşturdular ve ertesi günü geldiler. D Fix modül yerine uydu alıcısı getirip bize böyle söylendi diyip uydu alıcısını kurmuş gibi gösterelim aktivasyon işlemini yaptıktan sonra müşteri hizmetlerini arayıp değişim talep edin biz hemen yarın gelip d fix modülle değiştirip kurarız diyip gittiler. Müşteri hizmetlerini arayıp kayıt oluşturdum. 1 hafta boyunca BM iletişimi ve kuruluma gelen arkadaşı defalarca aramama rağmen telefonları açmadılar veya meşgule bıraktılar. Whatsapp tan mesajımı görmelerine rağmen cevap bile yazmadılar. En son aboneliğimi iptal ettireceğim diyince Etlik bayii ni yönlendirip ilk aboneliği iptal ettirip, yeni d fix modüllü abonelik başlattılar. D Smarta abone olacak arkadaşlar Keçiören BM İletişim den uzak durun. Etlik bayiinden gelen beyefendi son derece kibar ve ilgili biriydi. Basit bir değişimi 8 günde ancak yaptırabildi D Smart. Bu ülkede hiç kimse işini adam gibi yapmıyor!!!
Türk Telekom dan Nasıl Kurtulabilirim?
|
TURKNET'E GEÇİŞ REZİLLİĞİ
Binamızda sadece Türk Telekom fiber altyapı mevcut olduğu için 2 yıldır mecburen Türk Telekom abonesiydim. Eylül'den itibaren Türk Telekom ile yapılan anlaşmayla Turknet'in de bu altyapıyı kullanıp hizmet vermeye başladığını öğrendim ve Turknet'e geçmeye karar verdim. Müşteri hizmetleri temsilcisi altyapı sorguladıktan sonra, paketime dahil sabit hattımın olup olmadığını sabit telefon hattı dahilse hepsinin birlikte taşınması gerektiğini söyledi. Ben de hizmet numarası ve telefon numarasını kendilerine ilettim ve Turknet' e geçtiğimde sabit hattı kullanmayacağımı o yüzden sabit hat tanımlamamalarını rica ettim. Tamam dendi. Evraklarımı gönderdim onaylandı vs. Evraklar onaylandıktan ve aktivasyon süreci başladıktan 5 gün sonra yanlış başvuru yaptığımı o yüzden başvurumun iptal edilip yalın fiber olarak başvuru yapılacağı söylendi ve bunun için de kurulum ücreti alınacağı söylendi. Ben de yılan hikayesine dönen Turknet' e geçiş işlemini iptal ettirdim. Firma hiçbir şekilde yaptığı yanlışın sorumluluğunu almıyor bunu fark ettim. Müşteri internet taşıma prosedürünü ayrıtılı bilmek zorunda değil. Daha önce Turknet kullanmış ve sorun yaşamamış biri olarak son yaptıkları beceriksizlikle artık asla Turknet tercih etmeyeceğim.
Samsung Qled TV ye Google Asistan Kurma
|
Spbox S11 CI Turbo 4K mı Atlanta 4K CI mı?
|
Tivibu Cayma Bedeli!!!
|
55 İNÇ SAMSUNG Q60RT Mİ LG SM8600 PLA MI??
|
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 309
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 28.165 (Bu ay: 207)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 332 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar