Merhaba arkadaşlar. Yeni bir uydu alıcısı alacağım. Başlıktaki modellerden hangisini tavsiye edersiniz? Bu modellerde Tivibu kartını takıp yayınları izleyebilir miyim? Şimdiden Teşekkürler.
Atlantaya 1.5 yıldır yazılım çıkmıyor. Destek yok.
Ben en iyisi 2020 yi bekleyim
Aynen yeni ürünler çıkacak. İlla uydu lâzım değilse android box alın.
Taim1735T
kullanıcısına yanıt
Harici uydu alıcısı kullanmak istiyorum. Ccam server falan kullanmak için
Bu işin uzmanı e2 cihazlar. Amaç maç ve Cccam ise onlara bakın. Yok ilerde Netflix, Stremio, Kodi vs de isterim derseniz android olması daha iyi.
Taim1735T
kullanıcısına yanıt
E2 cihazlar çok pahalı. Bir uydu alıcısına o kadar para veremem. Mantıklı olan 2020 model Android uydu alıcılarını beklemek
Android yeni uydu alıcıları 2020 yılında 1.500 TL 'den aşağı çıkmaz. Oda ülkemizde bir firma çıkarıyor şimdilik. Pahalı dediğiniz Octagon ve Dreambox ikili sisteme geçiyor.
Ben tv izlemediğim için Android box aldım herşeyi izliyorum.
Taim1735T
kullanıcısına yanıt
Octagon nasıl bir marka? Güncelleme konusunda hangi firma daha iyi?
Octagon iyi bir marka ama 1gb rem şimdilik yetersiz. Sf 8008 4K serisi android olarak 'da çalışmaya başladı. O 1gb rem sorun çıkarak cihaza. 2020 'de daha güncel bir model çıkarırsa alınabilir. Şimdilik İptv, Kodi Cccam güzel çalışıyor. Netflix 'de şimdilik 720p
Anladım. Bir süre daha beklemek en doğrusu. Bilgiler için teşekkürler
acemiteknolojist
kullanıcısına yanıt
Angut gibi bakma diye bir terim vardır. Önce 4k ne zaman yaygınlaşır ona bakın . en az 15 yıl . sd den hd geciş yıllarca sürdü. 4k kolay yaygınlaşmaz .
ilk heves 5 sene önce 4k 55" tv aldım . angutluk ettik . Çoluğun çocuğun rızkı cebinizde kalsın . yazıktır günahtır. O kadar paraya.