Şimdi Ara

Netspeed İstanbul'da (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

ttnet alo değilse, yani internet ve telefon ayrı fatura olarak geliyorsa sorun olmaz.

Evet ayrı ayrı hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim taahhüdüm bittiği gibi başka operatörlere bakacağım bide hocam ben ev telefonu için para vereceğim ya şimdi ayrı olarak, internet bağlatınca ona da kablo bakım parası verecek miyim ayrıyeten?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Telefon ve internete ödediğiniz faturalar haricinde bir ücret gelmez. Zaten ikisi aynı kablodan geliyor.
  • benim ttnet alo var. taahütüm bitiyor şubatta. ev telefonundan aramıyorum ama arayanlar oluyor o yüzden iptal etmek istemiyorum. internet servis sağlayıcıyı netspeed , telefonu telekomdan alabilirmiyim? en düsük tarifeler ne kdr bilgisi

olan var mi?

• Weezer kullanıcısına yanıt
    Telefonu netgsm gibi voip firmalara taşıyıp interneti yalına dönüştürebilirsiniz. Tabi bunun için ses portlu bir modeme ihtiyacınız olacak.
  • Merhaba bende netspeede geçmeyi düşünüyorum ancak bulundugum yerdeki saha dolabı 30 35 metre ilerde ve buna rağmen altyapı sorgulaması yaptıgımda 63 mbit alıcagımı gösteriyor üst katta kuzenlerim kalıyor onlardada 63 mbit alabilecegini gösteriyor ama modem arayüzünde 88 mbit alabileceklerini gösteriyor şimdi ben 100 mbit alabilmek için ne yapmalıyım ttnet ilçe müdürlüğüne gidip bu durumu anlatmalımıyım yardımcı olurlarmı yada sizin bana önerebileceginiz bir şey varmi teşekkürler Netspeed İstanbul'da

• Bende sabırsızlıktan internetsiz ev kalmasın kampamyasına başvurdum 1 mbpse düştü. Geçmek istesem kimbilir kaç para ceza öderim. Offf ya :(

• 32 mbit hız 150 gb akk 52 tl tarifesine bugün itibariyle geçmiş bulunuyorum.

Netspeed İstanbul'da

Teşekkürler Netspeed.Umarım sorunsuz hizmete devam edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 11 Şubat 2018; 0:28:47 >
  • az önce netspeed ile görüştüm. tt abonesiyim .aynı yere dsl aboneliği olmaz dedi. şaka gibi ya :( yani türk telekomu kapattırmadan olmazmış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.