Apartmanımın Girişine Fiber Kabin Koyuldu.
Arkadaslar, 2-3 gün önce Apartmanımın Girişine Fiber Kabin Koyuldu. Bu kabin ne zaman aktif olur ve bu fiber kabinin türü nedir?
iPhone 12 Pro Max (A2410) Model Ses Sorunu
Arkadaşlar iPhone 12 Pro Max kullanıcısıyım. (A2410 Japonya Modeli) müzik açtığımda cihazın sağ alt tarafındaki 6 adet hoparlör deliğinde sadece ilk 2'sinden ses geliyor diğer 4 deliğin üzerini parmağımla kapıyorum seste en ufak değişiklik olmuyor. Bu kısık ses sorunu nasıl düzeltilir? İllaha servisemi gitmek lazım. Apple'i aradım kağıthanede pozitif elektronik diye bir yere yönlendirdi.
Yurtdışından getirilen 12 pro max
En uygun bir şekilde nasıl kayıt edilebilir? 2006 zaten devlete ödenecek, ondan kaçış yok. Sormak istediğim aşı zorunluluğu olmadan sadece pcr testiyle en uygun hangi ülkeye giriş çıkış yapılabilir? Biraz araştırma yaptım. gürcistana uçuşta aşı zorunluymuş. kıbrısa uçuşta karantina zorunluymuş. geriye bir tek ukrayna kaldı sanırım.
2 gün önce 12 pro max aldım.
Antutu testinden geçireyim dedim. cihazın aldığı skor bu, nasıl sizce?
Alacaklı rolündeyim, icra takibi başlatmıştım.
Borçlunun adresini doğru vermeme rağmen ptt kuryesi dağıtıma cıkmış, işlem olarakta İADE-Tanınmıyor yazıyor.
Anladığım kadarıyla kurye, borçlu kişiyi tespit edemediğinden ödeme icra emri tebligatını adliyeye geri gönderiyor.
Bu durumda ne olur? Google'dan baktığım kadarıyla devlet mersis veri tabanında kayıtlı borçlu adresine tekrar tebligat çıkartıyor, Bundan sonraki işlem ne olur??
Sıfır iPHONE XS MAX GOLD Satıyorum
.
Apartmanımın Yakınına Tip7 Kabin Kuruldu.
Merhaba, yılbaşı günü (bundan yaklasık 3 gun once) apartmanımın yakınlarına tip7 alu(gürsaş) kabin kuruldu. Kısa sürede kurulmasına ragmen kabinden bir hayli güçlü bir fan sesi çıkıyor fakat modem değerlerimi incelediğimde hala Adsl değerleri mevcut bulunmakta, bu kabin ne zaman aktif olur?
iPhone Kişiler ve Yerler Albüm Saçmalığı
Gençler bu iphone’larda fotoğraf albüm kısmında kişiler ve yerler diye bir album var. Fotoğrafımdaki alakasız kişilerin yüzüne zoomlayıp otomatik olarak oraya eklıyor. Bu salak özelliği kapatmayı ve bu albümü silmeyi bulamadım. Herhangi bir yöntem var mı?
Kendi Getirdiğim Fiberi Kullanamıyorum.
Mahallemize Şöyle Bir Kutu Koymuşlar
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 189
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.501 (Bu ay: 53)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 46 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar