Arkadaslar, 2-3 gün önce Apartmanımın Girişine Fiber Kabin Koyuldu. Bu kabin ne zaman aktif olur ve bu fiber kabinin türü nedir? |
Apartmanımın Girişine Fiber Kabin Koyuldu.
-
-
Hayırlı olsun daireye kadar fiber yani gpon(ftth) kablo ile intenet kullanacaksınız en düşük ping ve 1000mbps varan hıza ulaşabilirsiniz :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tesekkürler hocam 2 gun once koyuldugunu varsayarsak tahmini ne kadar sure ıcerısınde kullanıma baslarız.
-
Hocam onu yapan müdürlükle alakalı biraz belki 2 gün belki 20gün
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
anahtarı kırılmış :(
siyah kablolar evlere mi gidiyor ? diğer apartmanlara mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 11 Ekim 2021; 0:43:32 > -
Hiçbir fikrim yok yeni koyuldu zaten tahminimce siyah kabloları çekmeye başlarlar dairelere.
-
gözükmüyor mu nerelere gittiği ?
bu havayi altyapılar hiç hoş durmuyor . eski yerleşim yerlerinde komple yer altında. eskiden turk telekom masraftan kaçmıyormuş. özelleştirilince böyle oldu sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 11 Ekim 2021; 0:51:34 > -
Bu kutu bnm yan binamım duvarına 3 aydan fazla bir süre önce kondu, bütün apartmanlar'a bu kutudan kablolar'da çekildi ama apartman içi sonlandırma kutuları 3 ay'ı geçmesine rağmen konulmadı, yani ne olur ne zaman olur bilinmez.
-
Bana 1 2 haftada eve çekmişlerdi.Şans işi, bölge müdürlüğü arayıp yada twitterdan TT ceosuna yazarak hızlandırabilirsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fotoğrafta gözüktüğü gibi diğer apartmanları incelemedim
-
Arkadaşlar 10 ekimde apartmanıma resimde koyulan fiber kabin 14 ekimde aktif olmuş. yarın başvuru yapacağım. 4 günde gpon internet aktif ediyorlar tebrik ediyorum türk telekomu.
Benzer içerikler
- tarife değişikliği ne zaman yapılmalı
- türk telekom port başvurusu
- hipernet nedir
- türk telekom dns değiştirme
- türk telekom dilekçe örneği
- telsiz kullanım ücreti 2025
- türk telekom ev internet fiyatları 2024
- türk telekom e-sim ücretli mi
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- türk telekom internet çekmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X